Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@13:50:07 GMT

ایران رتبه پنجم در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۲۳۵۹

ایران رتبه پنجم در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی

‍‍‍‍‍‍

نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برگزاری جشنواره طب ایرانی در کشور اظهار کرد: دومین جشنواره طب ایرانی در ۱۹ آبان امسال به دلیل شرایط بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می‌شود، یکی از اهداف برگزاری این جشنواره آشنایی مردم با رویکرد علمی در استفاده از طب سنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این جشنواره دارای محور‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و‌ درمانی است و امسال برای اولین بار محور فرهنگ و هنر را به این جشنواره اضافه کرده ایم؛ و محور کووید ۱۹ به عنوان محور ویژه جشنوار در نظر گرفته شده است.

حسینی یکتا بیان کرد: طب ایرانی با فرهنگ غنی مردم ایران زمین در آمیخته است و جشنواره طب ایرانی به نوعی باعث می‌شود تا یک مسیر درست از ظرفیت طب ایرانی به مردم کشورمان نشان داده شود.

او گفت: بر اساس اسناد بالادستی و سیاست‌های کشور و همچنین سازمان جهانی بهداشت، طب ایرانی در کنار طب رایج می‌تواند در جهت ارتقا سطح سلامت جامعه و کمک به مقابله با بیماری‌ها موثر باشد و نقش آن در مقابله با بیماری کرونا هم از این قاعده مستثنی نیست.

حسینی یکتا در خصوص تولید مقالات در طب سنتی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۷٠٠مقاله فقط در پایگاه اسکوپوس در حوزه طب ایرانی نمایه شده است که بخشی از نتایج تلاش‌های انجام شده در دانشکده‌های طب سنتی ایرانی است.

او گفت: در حال حاضر رتبه کشورمان در زمینه تولید علم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی در دنیا پنجم است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید

برگزاری دومین جشنواره طب ایرانی به صورت نیمه حضوری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طب سنتی گیاهان دارویی جشنواره طب ایرانی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کردستان تحت کشت گیاهان دارویی است

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در استان کردستان با سطح زیر کشت بالغ بر ۲۵۰۰ هکتار، بیش از ۵۲۰۰ تن انواع گیاهان دارویی کشت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، زاهد حاجی‌میرزایی، شامگاه _شنبه یکم اردیبهشت_ در جلسه‌ای که با حضور مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری گیاهان دارویی برگزار شد، اظهار کرد: آب و هوای متنوع، اقلیم نیمه گرمسیری و اقلیم سردسیری، تنوع کشت در استان را ایجاد کرده و کمتر استانی همچون کردستان در کشور دارای دو نوع اقلیم آب و هوایی است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان سنندج بیشترین سطح زیر کشت باغات استان را دارد، افزود: از لحاظ سطح باغات دیم در ردیف بیست و یکم کشور هستیم‌.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: بالغ بر ۵۷۰۰۰ هکتار باغ در استان کردستان وجود دارد که سیب، انگور، توت فرنگی، هلو و گردو عمده محصولات استان است.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: توت فرنگی با تولید ۶۵۰۰۰ تن، رتبه اول کشوری را برای کردستان به ارمغان آورده و انگور دیم نیز با ۹۸۰۰۰ تن، رتبه دوم کشوری را در استان دارا است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵۲۷ هکتار از اراضی استان تحت پوشش گیاهان دارویی است که گل محمدی، به صورت هدفمند و در قالب زنحیره‌ای کشت می‌شود و افزایش سطح کشت زعفران در استان نیز از دیگر برنامه‌های استان است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به مزیت ترویج گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: کشت مخلوط گیاهان دارویی می‌تواند به‌عنوان پایلوت در کردستان اجرا شود.

حاجی میرزایی گفت: گل محمدی، نسترن، زعفران، سیاه دانه، سنجد، سماق، بیدمشک، از عمده گیاهان دارویی تحت کشت در استان کردستان است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ واحد صنعتی و نیمه صنعتی فرآوری گیاهان دارویی با ظرفیت ۲۱۰ تن در استان کردستان وجود دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ابراز امیدواری کرد: مشکلات موجود در این صنعت مرتفع و جوانان بسیاری در این مسیر اقدام به تولید گیاهان دارویی کنند.

کد خبر 746446

دیگر خبرها

  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • برگزاری آیین جشنواره قهرمان ایران
  • تمدید مهلت رای گیری «قهرمان ایران»
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی صنعتی در عرصه‌های طبیعی
  • وجود بیش از دو هزار گونه گیاهی در گنجینه گیاه شناسی کردستان
  • بیش از ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کردستان تحت کشت گیاهان دارویی است
  • فرهنگ گیاهان دارویی ایران را به دنیا صادر خواهیم کرد
  • غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی