Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رضایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب اظهار داشت: تاکنون ۹۹ هزار و ۸۰۳ نفر در شهرستان بناب واکسن کرونا دریافت کرده اند که از این تعداد ۷۲ هزار و ۲۵۲ نفر دز اول و ۲۷ هزار و ۲۳۷ نفر نیز دز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

او با بیان اینکه تاکنون ۶۷درصد افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان بناب از واکسن بهره‌مند شده اند؛ افزود: قطعاً بازگشایی دانشگاه‌ها و برگزاری کلاس‌های حضوری منوط به زدن واکسن توسط اساتید و دانشجویان و زمانی که حداقل ۸۰درصد جمعیت شهرستان از واکسن استفاده کردند، خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی گفت: برای اینکه در آبان ماه وارد پیک ششم نشویم ضروری است مردم در اولین فرصت نسبت به زدن واکسن اقدام کنند.

او گفت:طی یک ماه گذشته ۵۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شهرستان بناب بستری شدند و در این مدت متاسفانه ۵۸ نفر فوتی داشتیم که رنج سنی فوت شدگان ۵۰ سال بود و تنها ۳ نفر از فوتی‌ها هر دو دز واکسن را دریافت کرده بودند که بالای ۸۰ سال سن و بیماری زمینه‌ای بودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب با اشاره به آغاز واکسیناسیون دانش آموزان تصریح کرد: تاکنون ۲ هزار و ۳۶ دانش آموز در بناب واکسینه شده اند که امیدواریم برای اینکه وارد پیک جدید شیوع کرونا نشویم، والدین دانش آموزان همکاری لازم را با کادر درمان انجام دهند.

رضایی یادآور شد: برای اینکه هر چه زودتر شاهد برگزاری کلاس‌های درسی به صورت حضوری باشیم، والدین تلاش کنند تا بتوانیم دانش آموزان را واکسینه کنیم و خانواده‌ها نیز به برخی شایعات در خصوص عوارض احتمالی واکسن توجهی نکنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا بهداشت و درمان شهرستان بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است

دکتر منیره رحیم خانی دکترای علوم آزمایشگاهی، PhD میکروب شناسی بالینی و عضو هیئت علمی (دانشیار) دانشگاه علوم پزشکی تهران با تشریح اهمیت نقش آزمایشگاه‌ها گفت: آزمایشگاه‌ها خط مقدم در تشخیص و درمان بیماری‌ها هستند و اگر آزمایشگاهی وجود نداشته باشد، هیچ پزشکی نمی‌تواند به تشخیص قطعی درباره بیمار خود برسد.

وی افزود: با وجود آزمایشگاه‌ها، یک دکتر می‌تواند بیماری را تشخیص دهد؛ ساده‌ترین بیماری‌ها با علائم بالینی زیاد، با وجود آزمایشگاه‌ها تشخیص داده می‌شوند.

این دکتر بیان کرد: بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است؛ من این روز را به تمام آزمایشگاهیان، سفیدپوشان و افرادی که در خط مقدم تشخیص بیماری هستند، تبریک می‌گویم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ درصد بارش سال آبی استان سیستان و بلوچستان در ۳ روز اتفاق افتاد
  • انجام معاینات پزشکی و واکسیناسیون ۹۶۵ نفر از زائران حج تمتع
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • ۳۲۱ نفر از فرزندان شهدا و جانبازان زنجانی در آزمون استخدامی ثبت نام کردند
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد
  • اجرای یک هزار طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در آذربایجان شرقی