Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@23:32:27 GMT

دیوارنگاره‌ای عظیم برای نجات یک رودخانه / عکس

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۲۵۳۸

دیوارنگاره‌ای عظیم برای نجات یک رودخانه / عکس

آفتاب‌‌نیوز :

در شهر «سان نیکولاس ده لوس آرویس» واقع در آرژانتین که بخش‌هایی از رودخانه «پارانا» از آن عبور می‌کند، دو دیوارنگاره عظیم با موضوع نگرانی‌های روزافزون درباره مسائل محیط زیستی مرتبط با کاهش سطح آب این رودخانه بر روی ساختمان‌ها نقش بسته‌اند.

دو دیوارنگاره ۴۰ متری که بر روی ساختمان‌های بلند مرکز شهر به چشم می‌خورند آثار هنری «مارتین رون» نقاش آرژانتینی محسوب می‌شوند که قصد دارد مسئله کاهش سطح آب رودخانه «پارانا» را در مرکز توجه قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رودخانه «پارانا» تحت تاثیر کاهش باراش باران در برزیل، امسال با کمترین سطح آب در ۸۰ سال اخیر مواجه شد.

یکی از دیوارنگاره‌های این شهر آرژانتینی، یک پسر بچه را درحالی که یک گل بومی را از رودخانه برمی‌دارد و دیگر دیوارنگاره یک دختر را درحالی که بازتاب چهره‌اش بر روی رودخانه نقش بسته است به تصویر می‌کشد.

این رود که از برزیل آغاز می‌شود و پس از عبور از پاراگوئه و آرژانتین به اقیانوس می‌رسد در حمل و نقل تولیدات کشاورزی آرژانتین نقش پررنگی را ایفا می‌کند.

علاوه بر اهمیت اقتصادی این رودخانه، اکوسیستم پراهمیتی نیز تحت تاثیر این رودخانه شکل گرفته است.

«رون» می‌گوید این آثار هنری برای ایجاد آگاهی بیشتر درباره این مسئله و مورد توجه قرار دادن ضرورت ایجاد برخی تغییرات خلق شده‌اند.

این هنرمند ۴۰ ساله در هر سال بین ۱۰ الی ۱۲ دیوارنگاره خلق می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دیوارنگاره آثار هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • تصاویر هوایی ویرانی عظیم در خان‌یونس را نشان می‌دهد
  • تصاویر هوایی از تظاهرات بزرگ ضد دولتی در آرژانتین
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • لحظات عظیم ترین بمباران لبنان توسط اسرائیل
  • لحظات برخورد عظیم بمب اسرائیل به ساختمان حزب الله
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • کاهش طغیان رودهای مازندران با رشد چهار برابری لایروبی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در مازندران