Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-23@21:25:17 GMT

طرز تهیه لیمو عسلی، معجونی برای پاییز و زمستان

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۳۳۸۸

طرز تهیه لیمو عسلی، معجونی برای پاییز و زمستان

فراروـ لیمو عسلی یا لیمو شکری یک چاشنی ملس با طعم و عطر خوب لیموست. معمولا یک برش از لیمو عسلی را توی لیوان چای می‌اندازند که عطر و طعم دلنشینی به چای می‌دهد. لیمو عسلی به دلیل داشتن عسل یک معجون بی‌نظیر برای سرماخوردگی و گلو درد است که می‌توانید آن را همراه با آب جوش و یا چای میل کنید؛ بنابراین لیمو عسلی یک گزینه مناسب برای استفاده در روز‌های سرد فصل پاییز و زمستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، پیشنهاد ما این است که دست به کار شوید و تا وقتی که لیمو ترش تازه در بازار موجود است، این معجون خوشمزه و شگفت انگیز را تهیه کنید تا در روز‌های پاییز و زمستان از نوشیدن چای همراه با لیمو عسلی لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه لیمو عسلی در منزل با روشی بسیار آسان تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه لیمو عسلی لیمو ترش تازه: ۱ کیلو
عسل: ۵۰۰ گرم
چوب دارچین: ۳ عدد نکات مربوط به مواد اولیه نکات مربوط به لیمو ترش برای تهیه لیمو عسلی باید از لیمو‌های مخصوص آبگیری استفاده کنید. لیموی مرغوب پوستی نازک و زرد رنگ دارد، منافذ روی پوست آن کاملا مشخص است و عطر دلنشینی دارد. یکی از نشانه‌های تشخیص لیموی آب‌دار سنگین بودن آن است؛ زیرا لیموی خشک و کم آب سبک است. یکی از بهترین لیمو‌ها برای تهیه آبلیمو و لیمو عسلی لیموی جهرم است. طرز تهیه لیمو عسلی ابتدا لیمو‌ها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس یک چاقوی تیز بردارید و لیمو‌ها را روی تخته کار بگذارید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. هر لیمو تقریبا می‌تواند به چهار حلقه تقسیم شود. بعد از اینکه لیمو‌ها را برش زدید، با نوک چاقو هسته‌های لیمو را خارج کنید. حالا یک شیشه خشک و تمیز بردارید و یک ردیف از برش‌های لیمو را توی شیشه بریزید؛ سپس یک قاشق غذا خوری عسل روی لیمو‌ها بریزید. دوباره یک ردیف لیمو توی شیشه بگذارید و یک قاشق عسل روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که شیشه پر شود، ادامه بدهید. هر چند ردیف یک چوب دارچین را لا به لای لیمو‌ها بگذارید.     توجه داشته باشید که لایه رویی باید عسل باشد؛ یعنی سطح لیمو‌ها با عسل پوشانده شود. در مرحله آخر در شیشه را محکم ببندید و شیشه را به مدت دو روز پشت پنجره آفتا‌ب‌گیر یا روی بالکن و حیاطی که رو به آفتاب است، بگذارید. بعد از دو روز می‌بینید که عسل با لیمو آب انداخته و سطح شیشه را تا روی لیمو‌ها آب گرفته است. سپس شیشه لیمو عسلی را به مدت یک ماه در یخچال بگذارید تا لیمو‌ها با عسل کاملا پرورده شوند. بعد از گذشت این مدت زمان لیمو عسلی شما آماده است. نکات مهم ۱ ـ لیمو عسلی را می‌توانید به جای عسل با شکر تهیه کنید که در این صورت خاصیت ضد سرماخوردگی را نخواهد داشت؛ ولی طعم و مزه آن در چای تفاوتی ندارد. برای تهیه لیمو عسلی با شکر کافی است که در هر ردیف به جای عسل یک قاشق غذاخوری شکر روی ردیف لیمو‌ها بریزید.
۲ ـ حتما هسته لیمو‌ها را بیرون بیاورید؛ زیرا در غیر این صورت لیمو عسلی شما تلخ خواهد شد.
۳ ـ استفاده از چوب دارچین اختیاری است؛ همچنین می‌توانید از غنچه گل محمدی برای لا به لای لیمو‌ها استفاده کنید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: لیمو شکری معجون سرماخوردگی لیمو ها برای تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بارش‌ها در آذربایجان‌ غربی

به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل سیمایی ، با اشاره به اینکه میانگین بارش استان آذربایجان غربی در زمستان سال گذشته ۱۳۷.۱میلیمتر بود، تصریح کرد: میانگین بارش استان در مدت مشابه سال گذشته ۹۷.۴میلیمتر بود که نشان از رشد ۴۰درصدی بارش ها در زمستان سال گذشته دارد. 

سیمایی با اشاره به اینکه میانگین بارش ها در زمستان نسبت به نرمال بلندمدت که ۱۰۱.۵ میلی متر بوده و افزایش حدود ۲۷درصدی داشته است، اظهار کرد: بیشترین مقدار بارش در فصل زمستان سال گذشته مربوط به سردشت با ۴۶۲.۴ میلیمتر و کمترین مقدار مربوط به چایپاره با ۶۱.۹ میلیمتر است.

مدیر کل هواشناسی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه  میانگین دمای استان در زمستان گذشته ۲.۵درجه سلسیوس بود، خاطرنشان کرد: این مقدار نسبت به مدت زمان سال گذشته که ۱.۱ درجه سلسیوس بود، ۱.۴درجه سلسیوس افزایش و نسبت به نرمال که منفی ۰.۳درجه سلسیوس است، ۲.۸درجه افزایش را نشان می دهد.

وی در خصوص وضعیت بارش های استان در بهار سال‌ جاری نیز ادامه داد: بر اساس نقشه های پیش بینی مرکز ملی خشکسالی کشور پیش بینی می شود بارش استان در بهار سال جاری در محدوده نرمال و میانگین دما یک الی دو درجه سلسیوس بیشتر از نرمال باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟
  • پرداخت حق‌التدریس زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت
  • حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت پرداخت می‌شود
  • پرداخت حق‌التدریس زمستان معلمان تا هفته معلم
  • حاکمیت لانینا بر کشور از تابستان | وضعیت بارش‌ها در پاییز و زمستان چگونه خواهد بود؟
  • پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت
  • افزایش بارش‌ها در آذربایجان‌ غربی