Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر «فریدون نوری» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با مشارکت فعال سربازان خط مقدم بهداشت، بهورزان سخت کوش خانه های بهداشت و مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان ۳۲.۳ درصد افراد ۱۲ تا ۱۷ ساله نیز علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند و از این لحاظ گیلانغرب همچنان پیشتاز واکسیناسیون در استان کرمانشاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با انجام اقدامات تمهیدی صورت گرفته و همکاری شهروندان در روند اجرای واکسیناسیون که شهرستان گیلانغرب را در این زمینه کاملا پیشتاز قرار داده است، در چند روز گذشته تعداد موارد بستری در این شهرستان افزایش یافته است و دلیل آن هم ناشی از مراسمات تشییع و ترحیم و کمرنگ شدن استفاده از ماسک در بین شهروندان است.

رییس شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب در ادامه گفت: خوشبختانه واکسیناسیون نوبت اول و دوم علیه ویروس کرونا جهت دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال و همه گروه های سنی باقی مانده انجام می شود و تاکنون یک هزار و ۸۷۱ نفر از دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال معادل ۴۲ درصد  واکسن نوبت اول سینوفارم دریافت کردند.

دکتر نوری افزود: ۳۴ هزار و ۴۹۷ نفر واکسن نوبت اول و ۲۰ هزار و ۶۵۹ نفر نیز واکسن نوبت دوم معادل ۴۵.۹ درصد گروه هدف را دریافت کرده اند که با اینحال رعایت کامل پروتکل های بهداشتی کاملا ضروری است در غیر این صورت روند ابتلا تشدید خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳ مورد در بیمارستان الزهرا (س) و دیگر مراکز درمانی دیگر نقاط استان کرمانشاه بستری هستند، از مردم درخواست کرد تا برای کنترل شیوع کرونا نهایت اهتمام و همکاری را داشته باشند و افراد باقیمانده جهت واکسیناسیون هرچه سریعتر به مراکز اجرای طرح مراجعه کنند.

او گفت: از ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون از مجموع ۱۵ هزار و ۶۶۹ مورد تست صورت گرفته در شهرستان گیلانغرب نمونه سه هزار و ۸۹۹ نفر مثبت بوده  که ۱۰۳ نفر از مبتلایان فوت شده اند.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار تن جمعیت دارد.

برچسب‌ها گیلانغرب ویروس کرونا واکسن کووید 19 واکسن واکسیناسیون محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیلانغرب ویروس کرونا واکسن کووید 19 گیلانغرب ویروس کرونا واکسن کووید 19 واکسن واکسیناسیون محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • واکسیناسیون ۱۰ هزارقطعه طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل در نائین