Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدکشاورز، رئیس سازمان بسیج رسانۀ استان قزوین، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین عنوان کرد: امروز تبلیغات رسانه‌ای و جنگ نرم دشمنانِ این مرز و بوم، بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی است. از اهداف جنگ رسانه‌ای می‌توان به ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاه‌های مسؤول و همچنین بیشتر و بزرگ‌تر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بی‌شک پاسخگویی به پرسش‌های افکار عمومی، ارائۀ پاسخ‌های به موقع، اعتمادافزایی، تقویت سرمایه‌های اجتماعی و همدلی می‌تواند به مثابه سد محکمی در مقابل جولان رسانه‌های معاند و بیگانه باشد. در این میان قلم اصحاب رسانه در اطلاع رسانی دقیق، شبهه زدایی از ابهامات و تقویت شفافیت، آگاه‌سازی مردم از توطئه‌های دشمنان و آسیب‌های اجتماعی و مسائل اقتصادی و نیز شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن با پرورش نهال امید به آینده و راندن ترس و نومیدی که از خواسته‌های بحق رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است، گره گشا و از جایگاه برجسته‌ای برخوردار هستند.

 

کشاورز با اشاره به اینکه تشکیل، تقویت و توسعه جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در مقابله با موج مخرب جنگ نرم و همچنین حفظ و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی و نیز ارتقای تولیدات ارزشی و حمایت از خبرنگاران و پدیدآورندگان آثار فاخر انقلابی از برنامه‌ های محوری سازمان بسیج رسانه است، عنوان کرد: این مجموعه به عنوان نهاد انقلابیِ حامی جریان رسانه‌ای انقلاب، در تلاش است تا با برگزاری جشنواره ابوذر، در مسیر گفتمان‌سازی آرمان‌های انقلاب و منویات رهبری معظم آن و مطالبه‌گری از مسئولین در راستای خدمت صادقانه به ولی نعمتان اصلی انقلاب گام بردارد.

رئیس سازمان بسیج رسانۀ استان قزوین با اشاره به انتشار فراخوان جشنواره ابوذر عنوان کرد: توسعه، تعمیق و نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی، تولید محتوای مورد انتظار جشنواره توسط رسانه‌ها، تحول در محتوای رسانه‌ها با محوریت جشنواره، ایجاد فرصت نقش آفرینی برای بسیجیان رسانه‌ای دغدغه‌مند، شناسایی افراد رسانه‌ای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده برای رسانه‌های سراسری، تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی، حساس کردن مسئولان برای حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی و جریان سازی رسانه‌ای برای ارائه راهکارها از اهداف برگزاری جشنوارۀ رسانه‌ای ابوذر است.

کشاورز تصریح کرد: خبرنگاران می‌توانند تا حداکثر 15 آذرماه، آثار خود را در بخش‌های عکس، گزارش، خبر، یادداشت، کاریکاتور، مستندکوتاه، کلیپ و موشن گرافیک، اینفوگرافیک، گفت‌وگو و مصاحبه و تیتر و در محورهای موضوعی امنیت پایدار، امید و نشاط، روحیه جهادی و انقلابی(مانند مقابله با کرونا، کمک مومنانه، مواسات و انفاق، اردوهای جهادی و...)، الگوسازی و مطالبه کارآمدی، مقابله با آسیب‌های اجتماعی(مانند طلاق، اعتیاد، قاچاق، گرانفروشی، محرومیت، ناکارآمدی مدیران و مسئولین)، سبک زندگی(مانند ازدواج، فرزندآوری، عفاف وحجاب، الگوی مصرف، نماز و امر به معروف)، مدیریت بر فضای مجازی، توان داخلی و خوداتکایی، مانع زدایی‌ها، دشمن شناسی و موضوع ویژۀ استانی احیای دشت قزوین به دبیرخانۀ جشنواره ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جشنوارۀ رسانه‌ای ابوذر، معتبرترین جشنوارۀ رسانه‌ای است که هرساله در استان قزوین برگزار شده و منتخبان جشنواره استان را به جشنوارۀ سراسری ابوذر معرفی می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین جشنواره ابوذر گفتمان انقلاب اسلامی محمد کشاورز رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
  • دیوارنگاره‌ها به تابلوی گفتمان انقلاب اسلامی تبدیل شدند