Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@08:10:42 GMT

کره‌شمالی باز هم موشک شلیک کرد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۸۷۱۱

کره‌شمالی باز هم موشک شلیک کرد

به دنبال شلیک موشکی جدید کره‌شمالی، ارتش آمریکا اعلام کرد هیچ نوع تهدید فوری‌ از جانب پرتاب موشکی کره‌شمالی به وجود نیامده است.

به گزارش ایسنا، فرماندهی ایالات متحده در هند – اقیانوسیه در بیانیه‌ای به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: ما از پرتاب موشک مطلع هستیم و در حال رایزنی نزدیک با متحدان و شرکای خود هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که ما ارزیابی کرده‌ایم که این رویداد تهدیدی فوری برای پرسنل یا قلمرو ایالات متحده یا متحدان ما نیست، این پرتاب موشک، تاثیر بی‌ثبات‌کننده برنامه سلاح‌های غیرقانونی کره‌شمالی را برجسته می‌کند.

در این بیانیه آمده است: تعهد آمریکا به دفاع از جمهوری کره و ژاپن همچنان راسخ باقی مانده است.

امروز (سه شنبه) رئیس ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که کره‌شمالی دست‌کم یک پرتابه نامشخص به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است. یوشیهیده سوگا، نخست‌وزیر ژاپن به خبرنگاران گفت که این موشک پیونگ‌یانگ احتمالا از نوع بالستیک بوده است. خبرگزاری کیودو ژاپن هم گزارش داد که این موشک در نزدیکی منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن سقوط کرده است.

همچنین ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد، این موشک از یک منطقه در سمت شرقی کره‌شمالی در حدود ساعت ۶:۴۰ صبح شلیک شده است. خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که مقام‌های اطلاعاتی در سئول و واشنگتن در حال ارزیابی این پرتاب برای استخراج اطلاعات بیشتر هستند. جزئیات بیشتری هنوز در دسترس نیست.

در همین حال مون جائه-این، رئیس جمهوری کره‌جنوبی امروز به تیم امنیت ملی خود دستور داد تا بررسی جامعی از اهداف پشت پرده کره‌شمالی در اجرای این پرتاب موشکی و بیانیه‌هایی که چند روز پیش در رابطه با روابط بین دو کره منتشر شد، به عمل آورند. دستور او به دنبال دریافت گزارشی از نتیجه جلسه اضطراری شورای امنیت ملی کره‌جنوبی صادر شد.

مون جائه-این به بیانیه‌هایی اشاره دارد که کیم یو-جونگ، خواهر رهبر کره‌شمالی مرتبا منتشر می‌کند و در آنها به بررسی پایان رسمی جنگ کره (۱۹۵۰ – ۱۹۵۳) و برگزاری مذاکرات با سئول در صورت احیای اعتماد متقابل اشاره دارد. در همین حال شورای امنیت کره‌جنوبی با ابراز "تاسف" از این موشک‌پراکنی همسایه شمالی، گفت این اقدامات در وضعیتی صورت می‌گیرد که ایجاد ثبات در شرایط امنیتی شبه جزیره کره بسیار حائز اهمیت است.

همچنین به نظر می‌رسد بعد از پرتاب موشکی امروز، کره‌شمالی یک نشست پارلمانی برگزار کرده است. رسانه دولتی پیونگ‌یانگ پیشتر از تشکیل جلسه "مجمع عالی خلق" برای بررسی قوانینی درباره آموزش جوانان و اصلاحات برنامه اقتصاد ملی و همچنین تصویب قوانینی برای توسعه شهرها و بخش‌ها و مسائل نهادی خبر داده بود.

انتظار می‌رود کره‌شمالی نتایج این جلسه را صبح چهارشنبه اعلام کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کره شمالی آزمایش موشکی پرتاب موشک کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوران ۱۰وزن کشتی فرنگی آسیا ۲۰۲۴

رده بندی نفرات برتر ده وزن کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ در بیشکک قرقیزستان مشخص شدند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ چهار طلا در ۱۰ وزن به ایران قهرمان مسابقات ۲۰۲۴ رسید اما ژاپن که سه مدال طلا را تصاحب کرد، پایین‌تر از قزاقستان با یک طلا ایستاد. میزبان هم یک مدال طلا گرفت تا دست خالی نماند. محموداف قهرمان پرآوازه قرقیزها در فینال بازنده شد و شوک بزرگی به میزبان وارد کرد.

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو چول رو (کره شمالی) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- یولان موراتبک اولو (قرقیزستان) و سجاد علی البیدهان (عراق)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبیکوف (قرقیزستان) ۲- کایتو اینابا (ژاپن) ۳- لیگیو کائو (چین) و امیررضا ده بزرگی (ایران)

۶۳ کیلوگرم: ۱- یرژت ژارلیکاسین (قزاقستان) ۲- آیاتا سوزوکی (ژاپن) ۳- ایمان محمدی (ایران) و چان کیم (کره شمالی)

۶۷ کیلوگرم: ۱- سعید اسماعیلی (ایران) ۲- رازاک بیشیکیف (قرقیزستان) ۳- لی لی (چین) و هانجائه چونگ (کره جنوبی)

۷۲ کیلوگرم: ۱- شینگو هارادا (ژاپن) ۲- محمدرضا رستمی (ایران) ۳- عبداله علی اف (ازبکستان) و جی لنگ (چین)

۷۷ کیلوگرم: ۱- نائو کوساکا (ژاپن) ۲- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۳- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) و دونیورخان ناکیبوف (ازبکستان) ۵- امیر عبدی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- تایزو یوشیدا (ژاپن) ۲- رسول گرمسیری (ایران) ۳- موخامدکودیر رسول اف (ازبکستان) و بکزات اورانکول اولو (قرقیزستان)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) ۳- رحیم جان اوزوکوف (ازبکستان) و ماساتو سومی (ژاپن)

۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- یوسوف ماتسی اف (قزاقستان) ۳- جئونگ یئول وونگ (کره جنوبی) و هوژی هائو (چین)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- امین میرزازاده (ایران) ۲- مین سئوک کیم (کره جنوبی) ۳- لینگژی منگ (چین) و ارلان مناتبیکوف (قرقیزستان)

دیگر خبرها

  • موشک «بالستیک» چیست و چه فرقی با موشک کروز دارد؟ (+عکس)
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • السودانی: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپاد‌های ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • نمایش تجهیزاتی نظامی و دفاعی در رژه روز ارتش
  • نخست وزیر عراق: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپادهای ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • پرتاب پهپاد ۱۳۶ سپاه از روی سقف یک خودرو (فیلم)
  • السودانی: موشک‌های ایرانی از خاک عراق شلیک نشده است
  • درون سر جنگی موشکی که به اسرائیل شلیک شد
  • مدال‌آوران ۱۰وزن کشتی فرنگی آسیا ۲۰۲۴
  • پرسش‌هایی درباره عملیات موشکی ایران؛ جنگ‌افزارها و رهگیری