Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، پس از انتشار خبر به مزایده گذاشته شدن اموال کارخانه آزمایش مرودشت توسط بانک ملت در خبرگزاری فارس، با پیگیری های صورت گرفته از سوی خبرگزاری، رییس سازمان صمت استان فارس و نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه ای به دادگستری استان به دلیل احتمال تفکیک ملک کارخانه از سوی خریداران، خواهان لغو مزایده مذکور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مزایده ای که قرار بود روز 5 مهرماه برگزار شده و به دنبال آن مابقی اموال کارخانه که اکنون در رهن بانک قرار دارد به فروش رسد. اتفاقی که خطر محو شدن دائمی و کامل، کارخانه آزمایش را که اکنون با وجود شرایط بحرانی، همچنان با برند لازما در بورس فعال است و هنوز نور امیدی برای بازگشتش به عرصه صنعت کشور وجود دارد، تهدید می کرد.

 روابط عمومی دادگستری استان فارس، در گفتگوی کوتاه با خبرگزاری فارس شیراز از صدور دستور توقف این مزایده توسط دادگستری استان خبر داد و سرانجام شرکت آزمایش در تاریخ 4 مهر ماه، یک روز پیش از تاریخ مقرر  با انتشار اطلاعیه ای در سامانه کدال شرکت فرابورس از لغو مزایده به دستور دادگستری شهرستان مرودشت خبرداد.

اتفاق نیکی که از زدن تیر خلاص بر پیکر نیمه جان کارخانه آزمایش جلوگیری کرد. اما این ماجرا را نباید به عنوان پایان کار تلقی کرد. وامهای کلانی که مدیران و سهامداران عمده شرکت آزمایش، به بهانه زنده کردن مجدد کارخانه با پذیرش سود مرکب دریافت کرده اند هر ساله این کارخانه را بدهکارتر کرده و تسویه آن دشوارتر میشود.

از طرف دیگر مالیات سنگین تصویب شده بر این کارخانه خاموش، که عملا هیچ تولیدی ندارد در تمام این سالها امکان بازگشت آن را به چرخه تولید را بسیار تضعیف کرده است. بی کفایتی مدیران و سکونت عمده سهامدار شرکت در خارج از کشور که به نظر میرسد تنها تلاششان خلاص شدن از شر کارخانه است، همگی موانع بزرگ و اصلی احیای کارخانه آزمایش است و امید است در سالی که به عنوان پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، نامگذاری شده است برای حل این مسائل اقدامی اساسی صورت گیرد. فرسایش زمانی و کهنه شدن مشکلات کارخانه آزمایش، سبب سرد شدن مسئولان امر شده و گرد زمان بر این ضایعه صنعتی_تولیدی کشور پاشیده شده است.


گفتنی است کارخانه آزمایش در سال 1384 با چندین دهه قدمت، در حالیکه با 400 کارگر در زمینه تولید لوازم خانگی فعال بود بدون در نظر گرفتن اهلیت و کفایت خریداران، به بخش خصوصی واگذار شد و چند سال بعد، در حالیکه اصلی ترین سهامدار آن در خارج از کشور سکونت داشت، با بدهی بسیار اعلام ورشکستگی کامل نمود. تلاشهای خرده سهامداران این شرکت برای احیای مجدد آن با کارشکنی های متعدد مالکان اصلی و بی توجهی مسئولان، تا کنون بی نتیجه بوده است.

انتهای پیام/ف

منبع: فارس

کلیدواژه: کارخانه آزمایش لغو مزایده دادگستری مرودشت سامانه کدال نماینده مردم مرودشت نماینده مردم مرودشت کارخانه آزمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا !

به گزارش پارس نیوز ، شرکت سایپا در اطلاعیه ای خبر از فروش به‌مناسبت عید سعید فطر داده بود، که مدتی بعد لغو و به زمان دیگری موکول شد. بر این اساس قرار بود تا ۴ محصول سایپا به‌صورت فروش قطعی و پیش فروش عرضه شوند.

  اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا

یکی از نکات قابل توجه در این اطلاعیه فروش محصولات سایپا در سال جدید این است که این شرکت با وجود بلاتکلیفی قیمت کارخانه محصولات داخلی در سال جدید، اقدام به برگزاری این طرح فروش کرده بود و پیش‌بینی می‌شود با وجود لغو طرح ، اختلاف قیمت فعلی خودروهای این شرکت با احتساب نرخ درب کارخانه در سال گذشته بوده و در هفته‌های پیش رو شاهد افزایش قیمت بیشتری خواهیم بود.

در ادامه جدول اختلاف قیمت خودروهای سایپا از کارخانه تا بازار را مشاهده فرمایید:

نام محصول قیمت درب کارخانه قیمت بازار  اختلاف قیمت
سایناS ۳۳۶ میلیون تومان ۴۵۶ میلیون تومان ۱۲۰ میلیون تومان
کوییکS ۲۹۵ میلیون تومان ۴۴۷ میلیون تومان ۱۵۲ میلیون تومان
کوییکGXR ۳۸۰ میلیون تومان ۴۶۸ میلیون تومان ۸۸ میلیون تومان
اطلسG ۴۰۵ میلیون تومان ۶۰۹ میلیون تومان ۲۰۴ میلیون تومان
شاهین G ۴۳۵ میلیون تومان ۷۸۰ میلیون تومان ۳۴۵ میلیون تومان
شاهین G اتوماتیک  ۶۴۹ میلیون تومان ۸۸۰ میلیون تومان   ۲۳۳ میلیون تومان
 

 

طبق جدول فوق، اختلاف قیمت در دسته محصولات اقتصادی سایپا یعنی ساینا S، کوییک S و کوییک GXR تا حدودی کمتر از خودروهای رده‌بالاتر این شرکت است و در بیشترین اختلاف قیمتی ممکن به ۱۵۲ میلیون تومان برای خودرو کوییک S می‌رسد.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات این شرکت به‌شمار می‌رود که با وجود اعتراضات در مورد سیاست قیمت‌گذاری آن، باز هم تقاضای بسیاری برای این خودرو وجود داشته و اختلاف ۲۰۴ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار دارد. اما شاهین G دنده دستی با رشد عجیبی در بازار همراه بوده است. این محصول در اسفند سال گذشته با نرخ حدودی ۶۶۰ میلیون تومانی در بازار معامله می‌شد که با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، با صعود عجیبی همراه شد و هم‌اکنون با قیمت ۷۸۰ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد. این موضوع باعث شده رانت 345 میلیون تومانی در انتظار خریداران شاهین باشد. شاهین G اتوماتیک هم نسخه جدید شاهین است که با گیربکس CVT کم‌دردسر در بازار عرضه شده و قیمت معقول‌تری نسبت به دیگر محصولات این شرکت دارد. با این حال باز هم اختلاف قیمت کارخانه تا بازار این محصول نیز به ۲۳۳ میلیون تومان می‌رسد که در نوع خود رقم زیادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • ◄ زیان دهی راه آهن به دلیل ضعف مدیریت و کهنه بودن ناوگان ریلی
  • برج‌های دو قلوی شهرکرد؛ همچنان بلاتکلیف
  • سیمان نانویی، بازار مسکن را متحول می‌کند
  • موبایل های گوگل به اینترنت ماهواره ای متصل می شوند
  • تاکید استاندار بر رفع موانع پیش روی کارخانه سیمان یاسوج
  • اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا !
  • تاکید استاندار بر رفع موانع پیش روی کارخانه سیمان یاسوج 
  • نتایج امیدوارکننده آزمایش مقدماتی یک واکسن برای شایع‌ترین بیماری آمیزشی
  • آزمایش ویژگی پیام‌رسانی در تردز
  • قابلیت‌های پیام‌رسانی در تردز آزمایش می‌شود