Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بااشاره به پیش‌بینی موج ششم کرونا در آبان ماه، گفت: فضای بسیار مسموم و بمباران اطلاعاتی از نظر مقابله با واکسن ایجاد شده است در حالی که سال‌هاست واکسیناسیون توانسته روند بیماری‌ها را کاهش دهد مانند واکسن هپاتیت که مردم استقبال خوبیداشتند و بیماری کنترل شد.

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های اصفهان به حدود دو هزار نفر رسیده و احتمال می‌دهیم هفته آینده به کمتر از دو هزار بستری برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم شیب کاهشی بستری شدگان ادامه دار باشد، روزانه حدود ۳۰۰ بیمار در روز داریم و درصد مثبت شدن تست‌ها از ۴۰ درصد به ۳۲ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه هنوز تعداد بیماران استان زیاد است، تصریح کرد: اگرچه در هفته‌های گذشته نزدیک به سه هزار و ۶۰۰ بیمار و در حال حاضر نزدیک به دو هزار بیمار بستری داریم اما با این حال دو هزار بیمار هم برای سیستم تعداد زیادی است و هنوز در برخی از بیمارستان‌های مرجع استان صف‌های انتظار برای بستری در بخش آی سی یو وجود دارد.

وقوع پیک‌های مجدد وابسته به رفتار شهروندان و پوشش واکسیناسیون است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم رعایت دستورات بهداشتی در کنار تسریع در واکسیناسیون روند کاهشی را بیشتر کند تا به اعداد پایین‌تری برسیم و همچنان که در برخی استان‌ها تعداد فوت از کرونا به صفر رسیده در استان اصفهان هم این روند کاهش در بستری و فوت دیده شود.

نجیمی در خصوص پیش‌بینی موج ششم کرونا گفت: پیش‌بینی به لحاظ چرخه اپیدمیولوژیک این بیماری که هر دو ماه یک وقفه‌ای ایجاد می‌شود و پس از آن پیک دیگری داریم به لحاظ چرخه احتمال دارد به دلیل کاهشی که الان داریم اواسط آبان ماه موج دیگری از افزایش کرونا داشته باشیم اما پیک‌های مجدد به رفتارهای ما و پوشش واکسیناسیون بستگی دارد.

وی با بیان اینکه پیک پنجم پیک بسیار بدی بود، اظهار کرد: در پیک پنجم کادر درمان بسیار تحت فشار قرار گرفت و فشار بالایی به سیستم وارد کرد و امیدواریم این کاهش با رعایت شیوه نامه‌ها حتی در افراد واکسینه شده در کنار دسترسی خوب به واکسن و پوشش واکسیناسیون تداوم داشته باشد.

ارزش و اثربخشی واکسن‌ها به مردم ثابت شده است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: لازم است مردم با سرعت بیشتری برای دریافت دو دز واکسن مراجعه کنند چرا که تزریق واکسن فارغ نوع آن تا به حال در کاهش موارد بستری و فوت شدگان مؤثر بوده است.

وی در خصوص دلایل واکسن هراسی در بین مردم گفت: متأسفانه فضای بسیار مسموم و بمباران اطلاعاتی از نظر مقابله با واکسن ایجاد شده است در حالی که سال‌هاست واکسیناسیون توانسته روند بیماری‌ها را کاهش دهد مانند واکسن هپاتیت که مردم استقبال خوبی از آن داشتند و همه مراجعه کردند و بیماری کنترل شد و واکسن‌های دیگر هم همین طور توانستند بیماری‌ها را کنترل کنند و ارزش و اثربخشی واتکسن‌ها به مردم ثابت شده است.

نجیمی ادامه داد: اطلاعات متناقض و اطلاعاتی که افراد غیرمتخصص و ناآگاه و سم‌پاشی‌هایی که جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد باعث واکسن هراسی برخی شده است در حالی که بهتر است مردم بدانند واکسن بسیار اثربخش است و بهترین واکسن، واکسن موجود است.

واکسیناسیون ۱۵ سال به بالا در حال انجام است

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای ۱۵ سال به بالا واکسیناسیون در حال انجام است و واکسن‌های تأیید شده جدید برای کودکان سه سال به بالا در نظر گرفته می‌شود و واکسنی که به لحاظ علمی تأیید شده و به راحتی در دسترس قرار گیرد برای تزریق در کودکان از طریق وزارت بهداشت در نظر گرفته می‌شود و واکسیناسیون این گروه سنی به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: برای واکسیناسیون نوبت اول سینوفارم و برای نوبت دوم واکسن‌های آسترازنکا و برکت طبق دستورالعمل در حال تزریق است و برای نوبت دوم در واکسن برکت تا حدودی محدودیت داریم اما تلاش می‌شود نوع واکسن‌های نوبت دوم تأمین شود.

فعالیت ۳۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان

وی در خصوص تعداد مراکز تجمیعی افزود: در استان اصفهان ۳۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون داریم و در شهر اصفهان ۱۳ مرکز تجمیعی در حال واکسیناسیون شهروندان هستند.

نجیمی ادامه داد: ظرفیت انجام واکسیناسیون در استان روزانه ۱۲۰ هزار نفر است و بیشترین مراجعه واکسیناسیون در یک روز حدود ۹۵ هزار نفر بوده است و طبق آخرین آمار تا اول شهریور پوشش یک نوبته واکسیناسیون استان حدود ۵۲ درصد و پوشش دو نوبته حدود ۲۲ درصد برای گروه سنی ۱۸ سال به بالا بوده است.

کد خبر 525228

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آرش نجیمی روند کاهشی بستری شدگان کرونا کنترل کرونا در ایران کنترل کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان وضعیت بیمارستان های کرونا در ایران واکسیناسیون 18 سال به بالا واکسیناسیون کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سال به بالا واکسن ها پیش بینی دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان