Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی زاده هاشمی گفت: حدود ١٣۵٠ مدرسه شاهد داریم که امیدواریم در دوره جدید شکل و نوع مدیریتش تغییراتی داشته باشد همچنین باید تلاش کنیم در حوزه مدارس شاهد و دانشگاه شاهد اهداف مورد نظر آنان محقق شود

به گزارش برنا؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی؛ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین زنگ ملی ایثار و مقاومت دبیرستان پسرانه ی شاهد مبشر گفت: امسال قرار بود نمادی به پیشواز این زنگ رود که نشان دهد دانش آموزان امروز  غیرت دانش آموزان نسل اول انقلاب را دارند که این نشانه شهید علی لندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه افرادی جنگ را درک کردند در ایام نوجوانی خود تجربه جنگ را دارند ، افزود : بیشترین شهیدان در عرصه فرهنگ دارند که یا دانش آموز هستند یا افراد فرهنگی.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ٣۶ هزار شهید دانش اموز داریم که ١۵ سال به بالا سن دارند البته نوجوانانی را داشتیم که با دستکاری شناسنامه به جبهه می رفتند اما عمدتا دبیرستانی و هنرستانی بودند که انتخاب کردند که به جنگ بروند.

رییس بنیاد شهید با اشاره به اینکه در محاصره آبادان مردم آنقدر ایستادگی کردند تا محاصره را شکست دهند، افزود:  ما می بایست عظمت خود را درست بیان کنیم که سایر ملت ها با بیان های جعلی برای جوانان ما الگو سازی نکنند.

او گفت: ما چه در عصر حاضر و چه گذشته تاریخ موثری داریم و چون آن را درست عرضه نمی کنیم دیگران برای ما الگوسازی می کنند. 

قاضی زاده هاشمی افزود: توجه جامعه ما به داشته های خودش باعث می شود که انتقال پیام به نسل های بعد اتفاق افتاد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که مجموعه مدارس شاهد ارتباط بنیاد شهید و آموزش و پرورش است، گفت: ١٣۵٠ مدرسه شاهد داریم که امیدواریم در دوره جدید شکل و نوع مدیریتش تغییراتی داشته باشد  همچنین باید تلاش کنیم در حوزه مدارس شاهد و دانشگاه شاهد اهداف مورد نظر آنان محقق شود 

رییس بنیاد شهید افزود: ٨۶ هزار نفر دانش آموز از مجموعه شاهد و ایثارگر داریم که ۶۴ درصد جز ممتازین هستند همچنین از این افراد تعدادی که در کنکور بدون سهمیه شرکت کردند ١٠۵ نفر رتبه برتر دارند.

 

انتهای پیام/۵

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت دانش اموزان بنیاد شهید مدارس شاهد قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

وی با تأکید بر برنامه دشمن برای کمرنگ جلوه دادن فرهنگ ایثار و شهادت در کشور در طرق مختلف از جمله فضای مجازی و جنگ نرم افزود: در قالب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش و رواج دهیم زیرا تنها راه پیشبرد اهداف انقلاب و سربلندی این نظام توجه به سیره و روش شهدا است.

استاندار گیلان با اشاره به اهتمام مسؤولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان بیان کرد: گیلان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس در گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

عباسی با بیان اینکه تقدیم هشت هزار شهید در گیلان، نشان‌دهنده ولایتمداری مردم این استان در طول ۴۵ سال گذشته است، گفت: در دوران دفاع مقدس مردم گیلان رزمندگان گیلانی، سرداران دلاور جبهه‌های حق علیه باطل بودند که با ایثار خود باعث سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی و جهان اسلام شدند.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس تصریح کرد: باید در کنار ظرفیت‌های ملی از ظرفیت و متخصصان استانی هم برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان نهایت بهره را برد زیرا باید فضای ساختاری و محیطی موزه دفاع مقدس متفاوت از دیگر موزه‌های دفاع مقدس کشور باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه توجه به زیست بوم گیلان یک اصل برای در احداث موزه دفاع مقدس باشد، گفت: به زیست بوم گیلان در ساخت موزه دفاع مقدس گیلان باید توجه شود از این رو انتظار دارم موزه دفاع مقدس ساخته شده حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

گفتنی است، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان گیلان و شهر رشت در حال احداث می‌باشد که فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و در سوم خرداد ماه سال جاری توسط رئیس محترم جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با پنج استان دیگر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6088001

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد