Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: کسانی که می‌خواهند خباثت انجام دهند متأسفانه احساس هزینه نمی‌کنند، در حالی که باید سایه سنگین هزینه‌ دادن را احساس کنند و جرأت خباثت نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، سردار علی فدوی که امروز (سه شنبه) مهمان چهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران بود طی سخنانی گفت: به طور قطع دوران دفاع مقدس در روندی قرار گرفت که یکی از مقدمه های معرفت به امام حسین (ع) و ظهور امام زمان (عج) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌نظیرترین افراد عالم در جنگ شهید شده‌اند؛ یاد و خاطره شهدایی مانند شهید همت، شهید خرازی و شهید چمران را گرامی می‌داریم. دفاع مقدس بی‌نظیرترین روالی است که می تواند تجلی پیدا کند و جوانان آن را ببینند.

وی افزود: باید شورای شهر تهران توجه ویژه به فرصت ها داشته باشد؛ فرصت برای این شورا باید مانند نفحه باشد و بدانید که با چشم بر هم زدنی چهار سال شورا تمام خواهد شد به ویژه اینکه انسان در شرایطی باشد که فرصت‌های زیادی را در گذشته از دست داده‌ است. در دوران دفاع مقدس افراد نمی توانستند فرصت را از دست بدهند چرا که جان خود را از دست می‌دادند و باید در لحظه و به هنگام اقدام می‌کردند.

وی با اشاره به خباثت‌هایی که علیه کشور و مردم توسط دشمن صورت گرفته است، گفت: بسیاری از خباثت‌ها یا ناشی از مال دنیا و یا ناشی از اهداف سیاسی بوده است که موضوع واکسن یا مثلا گران شدن برخی اجناس از این دست مسائل است. کسانی که می‌خواهند خباثت انجام دهند متأسفانه احساس هزینه نمی‌کنند در حالی که باید سایه سنگین هزینه‌ دادن را احساس کنند و جرأت خباثت نداشته باشند.

وی معرفت به امام حسین(ع) را زمینه ظهور امام زمان(عج) دانست و افزود: امام عصر (عج)  برای ظهور، خود را به امام حسین علیه السلام معرفی می کند و بنابراین باید همه عالم به امام حسین (ع) معرفت پیدا کند. روند انقلاب اسلامی که شروع شد امام راحل فرمودند این انقلاب را به دست صاحب اصلی اش می دهیم.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس همه دنیا علیه انقلاب اسلامی متحد شده بودند ادامه داد: اتحادی که حتی هم اکنون علیه انقلاب اسلامی شکل گرفته را نمی توانید در هیچ کجای دنیا پیدا کنید؛ این اتحاد صورت گرفته اما تاکنون حتی یک پیروزی نداشتند و همه پیروزی ها متعلق به جبهه حق علیه باطل بوده است.

سردار علی فدوی با اشاره به قدرت بازدارندگی کشور گفت: مرحله بازدارندگی به این معناست که اگر دشمن بخواهد غلطی بکند، بررسی می کند و متوجه می شود که ضرر و زیان اش بسیار بیشتر از نفع و سودش خواهد بود. در بیشتر موارد ما تعیین کننده هستیم و آمریکایی‌ها نیز به این مطلب اعتراف دارند، در آمریکا تاکید شده است که بروید توان ایجاد کنید تا در برابر ایران بازدارنده باشید البته این کار خداست و خدا در ذهن و دل آنها این جایگاه (قدرت بازدارندگی ایران) را قطعی می‌کند.

وی با یادآوری این نکته که امام راحل در اوایل انقلاب می‌گفتند ما هم ابرقدرت هستیم افزود: اگر همه کشور همراه امام به این مطلب باور داشتند، ما به جای اینکه در دهه ۹۰ ابرقدرت باشیم در دهه ۶۰ به این مرحله می رسیدیم. مشکل این است که خیلی از افراد در جاهایی قرار می‌گیرند که اقتضای آن این است که مانند امام فکر و مانند امام عمل کنند اما اینگونه عمل نمی کنند. مردم با امام راحل همراه بودند اما در این بین افرادی بودند که با مردم و امام همراهی نکرده و مشکلاتی را ایجاد می کردند.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران سردار فدوی سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه امام حسین دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا به امام حسن(ع)، کریم اهل بیت گفته می‌شود؟

امام حسن مجتبی(ع) در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.

به گزارش ایسنا، روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.(منتهی الآمال، پیشین، ص۴۱۸)

هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا می‌رفتند و آن‌ها را به منزل دعوت می‌کردند و به آن‌ها غذا و لباس می‌دادند.(حقایق پنهان ص۲۶)

امام مجتبی(ع) و اهتمام به امور مسلمین

شخصی که محرم نبود، در کنار حضرت مجتبی علیه‌السلام شروع به طواف کرد، گفت: یابن رسول‌اللّه! من بدهکارم، مال مردم ‌خور نیستم، اما ندارم که بدهم، واقعاً قصد جدی دارم که پول طلب کار را بدهم. او گریبانم را گرفته و می‌گوید: طلبم را بده! من به او گفتم: به این کعبه قسم ندارم، ولی طلب تو را می‌دهم، می‌گوید: اگر نداری، باید کسی ضامن شود که اگر پول را ندادی، او پول مرا بدهد. من هیچ کس را در مکه غیر از شما نمی‌شناسم.

امام علیه‌السلام فرمود: طلبکار کجاست؟ گفت: بیرون از مسجدالحرام است. حضرت با حال احرام از طواف بیرون آمد، به طلبکار گفت: اگر این طلب تو را نداد، من ضامن هستم. قبول کرد. حضرت برگشت و بقیه طواف را انجام داد. در سعی بین صفا و مروه، کسی به حضرت عرض کرد: آقا! در طواف واجب، آن هم دور پنجم و ششم، چرا بیرون رفتید؟ _ بعضی‌ها از امام و خدا جلوتر می ‌افتند _ حضرت علیه السلام فرمودند:

کاری مهم تر از طواف به وجود آمد و آن هم نجات یک گرفتار بود. (برگرفته از کتاب مرگ و فرصت‌ها نوشته استاد حسین انصاریان)

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قلعه‌نویی و سه ستاره تیم ملی رسماً محکوم شدند/ جریمه سنگین علیه سپاهان و فدراسیون فوتبال
  • ماجرای کسانی که چهره آدم دارند،اما قلب آنها قلب حیوان است
  • حدیث امام حسن علیه السلام درمورد ماه مبارک رمضان
  • صنعا: سلاح‌های سنگین علیه ما بی‌فایده است
  • شرمنده‌ام که در کشورم علیه کاپیتان‌مان سوت می‌زنند!
  • جشن میلاد کریم اهل بیت علیه السلام در اروندکنار
  • جشن میلاد کریم اهل بیت علیه السلام در اروند کنار
  • آزادی ۴ نفر زندانی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) در مراغه
  • کسانی که در فلسطین مقاومت می‌کنند حافظان و قاریان قرآن هستند
  • چرا به امام حسن(ع)، کریم اهل بیت گفته می‌شود؟