Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@04:30:32 GMT

بهترین میوه‌های خون ساز

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۲۸۱۸

بهترین میوه‌های خون ساز

آفتاب‌‌نیوز :

برای جبران کمبود آهن و تامین خون مورد نیاز بدن میوه هایی چون انار، موز، سیب، آلو، پرتغال و ... بهترین رژیم غذایی هستند.

کمبود آهن یا گلبولهای خون یعنی بدن مقدار کافی اکسیژن دریافت نمی کند که موجب اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود. کم خونی عوامل مختلفی مثل کمبود آهن، کمبود اسید فولیک، کاهش شدید خون و غیره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگر چهره رنگ پریده و زرد دارید احتمالا مبتلا به کم خونی هستید که با تشخیص زود هنگام می توانید آن را با رژیم غذایی مناسب درمان کنید، علاوه برغذاها در این بخش میوه هایی را به شما معرفی می کنیم که به بهبود کم خونی کمک می کند:

انار:
انار به دلیل داشتن اسید آسکوربیک و منبع غنی آهن، ویتامین آ، ث و ایی یکی از بهترین میوه های خون ساز است و مقدار آهن موجود در بدن را افزایش می دهد و پلاکت های خون را تنظیم می کند. وقتی انار را در رژیم غذایی روزانه می گنجانید، هموگلوبین بالا می رود. یک لیوان آب انار خانگی روزانه بهتر از آب میوه های فرآوری شده است.

موز:
موز انتخابی عالی برای گنجاندن در سبد میوه های غنی از آهن است و تولید هموگلوبین در خون را تحریک می کند. منبع خوبی از اسید فولیک را تشکیل می دهد و یک ویتامین ب کمپلکس است و برای ساختن سلول های قرمز خون مورد نیاز است.

سیب:
تعجبی ندارد که با خوردن روزانه یک سیب، بتوانید از بیماری در امان باشید. زیرا سیب یک منبع غنی آهن با ترکیبات مختلف سلامتی است که برای تحریک هموگلوبین مورد نیاز است. روزانه حداقل یک سیب را با پوست بخورید.

آلو:
آلو خشک سرشار از ویتامین ث و آهن است و در افزایش هموگلوبین نقش مهمی دارد به غیر از آن، آلو ها منبع غنی از منیزیم هستند که منجر به افزایش قابل توجه تحریک گلبول های قرمز می شود و منیزیم به مدیریت انتقال اکسیژن در بدن نیز کمک می کند.

پرتقال:
آهن پرتقال نمی تواند کاملا توسط بدن بدون کمک ویتامین ث جذب شود و پرتقال ها منبع غنی این ویتامین ها هستند. بنابراین روزانه حداقل یک پرتقال را میل کنید تا نتایج مورد نظر را کسب کنید.

هلو:
هلو نیز به دلیل داشتن ویتامین ث و آهن موجب تحریک کاهش وزن می شود و پوست ، چشم را بهبود می بخشد و همان طور که می دانید ویتامین ث به جذب آهن کمک می کند و مانع از تکثیر سلول های قرمز می شود.

کیوی:
شاید از داشتن مقدار فراوان ویتامین ث موجود در کیوی شگفت زده شوید در صورت کم خونی و مصرف قرص آهن می توانید کیوی بخورید تا جذب آهن بهتر صورت بگیرد.

گریپ فورت:
گریپ فورت و آب آن حاوی ویتامین ث فراوانی است که به جذب آن کمک می کند.

انبه:
انبه به دلیل داشتن مواد مغذی ، آهن و و یتامین ث میوه خوبی برای خون سازی است به همین دلیل مصرف آن برای زنان در دوران عادت ماهیانه و بارداری توصیه می شود علاوه براین ایمنی بدن را در برابر بیماری وبا ، سل و دیسانتری بالا می برد.

گیلاس:
یکی دیگر از میوه های پرخاصیت فصل تابستان گیلاس است که مصرف آن به دلیل داشتن ویتامین ث و آهن برای افراد مبتلا به کم خونی بخصوص کودکان بسیار مفید است.

توت فرنگی:
توت فرنگی به دلیل داشتن مواد مغذی و آهن خون ساز است و مصرف منظم آن کم خونی را بهبود می بخشد البته به شرط آنکه ارگانیک باشد.

زردآلو:
اگر کم خونی دارید مصرف زردآلو به عنوان میان وعده می تواند به بهبود شما کمک کند.

خرمالو:
خرمالو به دلیل داشتن مس به جذب آهن کمک می کند و همین موجب تولید گلبولهای قرمز خون می شود بنابراین برای درمان کم خونی توصیه می شود.

انجیر:
آهن و ویتامین ث موجود در انجیر آن را به یک میوه عالی برای فقر آهن تبدیل کرده است.

طالبی:
طالبی به دلیل داشتن مواد مغذی ،کلسیم ،آهن ،مس ،منگنز ، فسفر می تواند کمبود آهن را بهبود بخشد که در نهایت موجب انتقال بهتر اکسیژن می شود.

نارگیل:
اگر جز آن دسته افرادی هستید که طعم نارگیل را دوست دارید پس از خواص آن غافل نشوید زیرا نارگیل به دلیل داشتن سدیم ، پتاسیم ،فیبر ، ویتامین ب در تولید گلبول های قرمز نقش دارد.

کامکوات:
یکی از مواد معدنی مورد نیاز بدن آهن است که می توانید با مصرف کامکوات آن را تامین کنید.

منبع: سایت نمناک

منبع: آفتاب

کلیدواژه: میوه سلامت خون دلیل داشتن کمبود آهن مورد نیاز ویتامین ث منبع غنی کم خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌

لازم است به منظور افزایش میزان اثربخشی مکمل‌ها، آن‌ها را در زمان مناسب مصرف کنید.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌ها ضروری است، زیرا اثربخشی ویتامین‌ها می‌تواند گاهی اوقات تحت تأثیر زمان مصرف آن‌ها قرار بگیرد؛ بعضی از ویتامین‌ها زمانی که همراه غذا یا قبل از خواب مصرف شوند، عملکرد بهتری دارند، در حالی که بعضی دیگر از ویتامین‌ها زمانی که اول صبح با آب مصرف شوند، بهتر جذب می‌شوند، در ادامه به بهترین زمان مصرف مکمل‌ها می‌پردازیم:

منیزیم

لازم است برای جذب و استفاده بهینه بدن از مکمل منیزیم، آن را قبل از خواب مصرف کنید، مصرف منیزیم قبل از خواب باعث آرامش می‌شود، کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد و به ریکاوری و آرامش عضلات نیز کمک می‌کند.

ویتامین B

توصیه شده است ویتامین B صبح هنگام با معده خالی مصرف شود، در این صورت ویتامین به بهترین شکل جذب بدن می‌شود و از عملکردهای مختلف بدن مانند تولید انرژی، متابولیسم و سلامت سیستم عصبی حمایت می‌کند.

ویتامین D3

بهترین زمان مصرف ویتامین D3 صبح‌ها پس از مصرف غذاهای حاوی چربی‌های سالم است، مصرف این ویتامین با غذاهای سرشار از چربی‌های سالم، جذب آن را افزایش می‌دهد و حداکثر اثربخشی در زمینه حمایت از عملکرد سیستم ایمنی، سلامت استخوان‌ها و سلامت کلی را تضمین می‌کند.

کلسیم

بهتر است کلسیم صبح‌ها پس از غذا مصرف شود و به صورت ایده‌آل با ویتامین D3 یا K2 برای جذب بهینه همراه شود، در این صورت سلامت استخوان‌ها و سلامت کلی ارتقا پیدا می‌کند.

روی

مکمل روی باید با معده خالی هنگام صبح یا بعدازظهر مصرف شود، البته در صورتی که مصرف آن در شرایط یادشده باعث بروز مشکلات معده می‌‎شود، می‌توان آن را پس از غذا خوردن مصرف کرد؛ اطمینان از زمان‌بندی مناسب مصرف روی می‌تواند مزایای آن را بهینه کند و مشکلات گوارشی بالقوه را به حداقل برساند.

آهن

مکمل آهن که برای تقویت استخوان‌ها و هموگلوبین خون ضروری است، باید با معده خالی قبل از غذا مصرف شود، بهترین زمان مصرف آن نیز صبح‌ها است، برخی افراد با مصرف این مکمل دچار حالت تهوع می‌شوند، بنابراین این افراد باید مکمل آهن را بعد از غذا مصرف کنند.

کد خبر 746784

دیگر خبرها

  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زده تخم‌مرغ
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌