Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل در مصاحبه‌ای گفته که گنبد آهنین نمی‌تواند همه موشک‌ها و راکت‌های شلیک شده از غزه را رهگیری کند و جنگ یازده روزه برای این رژیم تجربه بی‌سابقه‌ای بوده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یکی از ژنرال‌های رژیم اسرائیل اذعان کرد که سامانه دفاع موشکی این رژیم نمی‌تواند همه مناطق تحت اشغال صهیونیست‌ها را پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنرال «گلعاد بیران» فرمانده پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل در گفت‌ وگو با وب‌سایت عبری «واللا» گفت که «سامانه گنبد آهنین وسیله سحرآمیز برای ممانعت از اصابت موشک نیست و هر سامانه‌ای نقاط ضعفی دارد و نمی‌تواند همه تهدیدات را پاسخ دهد.»

این ژنرال صهیونیست همچنین گفته که در جنگ اخیر (یازده روزه با گروه‌های مقاومت) دو بار مجبور شده است در حین بازدید از باتری‌های گنبد آهنین، از ترس اصابت راکت‌ها و موشک‌ها روی زمین دراز بکشد.

گنبد آهنین یکی از پیشرفته ترین سامانه های دفاع موشکی رژیم اسرائیل است که شرکت رافائل اسرائیل آن را برای رهگیریی موشک‌های کوتاه برد و خمپاره‌ طراحی کرده و هزینه یک موشک آن 35 هزار دلار است.

بیران هنچنین اذعان کرده که گنبد آهنین راه حل معضل موشک‌ها نیست ولی این سامانه جزو تشکیلات دفاعی ارتش اسرائیل است تا ضررهای احتمالی را کم کند.

او با اذعان به اینکه راه حل ریشه ای‌ برای مقابله با موشک‌ها وجود ندارد، رسما اعتراف کرد و گفت: «معتقدم که هرگز راه حلی برای این موشک‌ها وجود نخواهد داشت.»

وی همچنین درباره میزان توانمندی گنبد آهنین در مواجهه با موشک‌های شلیک شده از نوار غزه نیز گفت:‌ «سخن گفتن درباره میزان موفقیت این سامانه مسئله‌ای است که شوائب زیادی پیرامون آن ایجاد شده است.»

او ادامه داد: «ما درباره زمین بازی با میزان موفقیت صد درصدی صحبت نمی‌کنیم. من معتقدم که این گونه میزان [موفقیت سامانه] اشتباه است، چرا که احساس اعتماد به نفس بیشتری نزد مادرم ایجاد می‌کند.»

ژنرال بیران در مورد شلیک نزدیک به چهار هزار موشک و راکت در جنگ یازده روزه اخیر از غزه به فلسطین اشغالی نیز گفت:‌ «من در جلسات کسب تجربه و تحقیق بعد از حمله اخیر (از غزه) وقت بیشتری نسبت به زمانی که درگیر این حمله بودم، گذاشته‌ام.»

او گفت که ابتدای حمله به غزه «چالش بزرگی» بود چرا که به گفته وی «حجم آتش در دو روز اول بسیار زیاد بود. 1600 موشک را رهگیری کردیم و شاهد وضعیت آتشینی بودیم که سابق نداشت اسرائیل در معرض آن قرار بگیرد.»

ماه مه (اردیبهشت ماه) گروه‌های مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی و حماس در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به منطقه «الشیخ جراح» در شهر قدس اشغالی و تلاش برای اخراج فلسطینیان ساکن در این منطقه، عملیاتی موسوم به «شمشیر قدس» آغاز کردند که 11 روز به طول انجامید و طی این مدت، علاوه بر شهرک‌های صهیونیست‌‌نشین اطراف غزه بلکه شهرهای مهم از جمله تل‌آویو، پایتخت هدف موشک‌ها و راکت‌‌های مقاومت قرار گرفت و صهیونیست‌‌ها مجبور به عقب‌نشینی از تخلیه شیخ جراح شدند.

اذعان رژیم اسرائیل به استفاده از پهپادهای انتحاری در جنگ 11 روزه

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل رژیم صهیونیستی اسرائیل رژیم اسرائیل گنبد آهنین موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد/نباید قدرت موشک‌ها و پهپادهای ایران را دست‌کم گرفت

به گزارش قدس آنلاین روزنامه انگلیسی می‌گوید رژیم صهیونیستی با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافند هوایی چندلایه خود و همچنین حمایت گسترده قدرت‌های نظامی غربی، توانست تا حدی در برابر حمله اخیر ایران از خود دفاع کند، اما بعید است این رژیم برای مدتی طولانی توان مقابله با انبوه موشک‌های بازیگران منطقه را داشته باشد.

فایننشال تایمز نوشت، باتوجه‌به این که هیچ‌یک از متحدان رژیم صهیونیستی با واکنش شدید اسرائیل به حمله ایران موافق نبوده و اعلام کرده‌اند در آن همکاری نخواهند داشت، بعید است در صورت درگیری نبردی گسترده در طولانی‌مدت حمایت‌های غرب ادامه داشته باشد.

در این گزارش آمده که ایران و نیروهای مقاومت منطقه «روی اندوخته بزرگی از موشک‌ها و پهپادها نشسته‌اند که تخمین زده می‌شود تعداد آن‌ها به ده‌ها هزار مورد برسد.»

رسانه انگلیسی یادآور شد در جنگی تمام‌عیار، حجم انبوه موشک‌های شلیک‌شده از ایران و دیگر قدرت‌های منطقه در لبنان، یمن، سوریه و عراق می‌تواند بار سنگینی را به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل تحمیل کرده و کارایی آن را به میزان چشمگیری کاهش دهد که در این صورت، احتمال نفوذ موشک‌ها و اصابت آن‌ها به مواضع رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت.

این وضعیت در جنگ روسیه و اوکراین هم اتفاق افتاده است. فایننشال تایمز نوشت در سال میلادی گذشته سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین تقریباً تمام حملات هوایی روسیه را رهگیری می‌کردند، اما این سامانه‌ها پس از مدتی در برابر موج بی‌امان حملات هوایی این کشور کم آوردند. اوکراین هفته گذشته شاهد حمله روسیه به بزرگ‌ترین نیروگاه کی‌یف بود و سامانه‌های پدافند هوایی این کشور توانستند تنها کمتر از دو سوم موشک‌ها را رهگیری کنند.

در این گزارش آمده است: «اسرائیل برای دفع حمله ایران منابع هنگفتی را مصرف کرد، برخلاف اوکراین که حالا با گذشت ۲ سال از جنگ، باید سامانه‌های پدافند هوایی خود را با دقت بیشتری استفاده کند.»

«فرانتس استفان گادی» عضو اندیشکده بین‌المللی مطالعات استراتژیک در لندن دراین‌باره به فایننشال تایمز گفت: «اسرائیل در برابر تنها یک حمله تنبیهی مقابله کرد.»

در این گزارش آمده است: «خطر واقعی این است که پدافند هوایی اسرائیل در جنگی طولانی متحمل فشار بیش از حد شود، یعنی زمانی که چندین حمله هوایی در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت صورت گیرد. در این صورت، بالاخره هر سامانه پدافند هوایی از کار خواهد افتاد. در این صورت، حتی اسرائیل هم دیریازود انبارهای خود را خالی کرده و در تامین تسلیحات با همان چالش‌هایی مواجه خواهد شد که امروز اوکراین با آن‌ها مواجه است.»

عضو ارشد اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» با بیان اینکه ایران بزرگ‌ترین انبار موشک‌های بالستیک منطقه را دارد، درباره قدرت موشکی ایران گفت: «نباید قدرت موشک‌ها و پهپادهای ایران را دست‌کم گرفت.»

از سوی دیگر، مشکل تولید سامانه‌ها و موشک‌های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی هم از مواردی است که در درازمدت کار این رژیم را در دفاع از مواضع خود در اراضی اشغالی دشوار می‌کند.

به گزارش فایننشال تایمز، ساخت برخی از نسخه‌های پیچیده این سامانه‌ها تا ۲ سال طول می‌کشد و بسیار هزینه‌بر است. یک مقام سابق نظامی اسرائیل گفت رژیم صهیونیستی برای مقابله با حمله اخیر ایران تنها در چند ساعت یک میلیارد دلار هزینه کرد و این فارغ از هزینه‌ای است که آمریکا، فرانسه و انگلیس با پرواز جنگنده‌های خود متحمل شدند.

یک مقام بلندپایه اروپایی با اشاره به ناتوانی غرب در حمایت هم‌زمان از اوکراین و رژیم صهیونیستی گفت: «ما کاملاً موافق حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم، اما در داخل (اروپا)، تنش فزاینده‌ای در مورد تقابل حمایت از اسرائیل و حمایت از اوکراین وجود دارد... اگر اوکراین به روسیه ببازد، این تغییر بزرگی برای اروپا و ناتو خواهد بود. واقعاً اولویت‌های استراتژیک ما چه چیزهایی هستند؟»

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • موشک‌های سپاه از ۵ لایه سامانه پدافندی اسرائیل عبور کرد
  • موشک های سپاه از لایه هفتگانه گنبد آهنین عبری و غربی گذشت
  • عملیات وعده صادق آمریکا را آچمز کرد؛ پایان افسانه گنبد آهنین اسرائیل
  • هفته کابوس‌وار پدافند هوایی اسرائیل؛ گنبد آهنین شکار شد/ انتشار تصاویر ماهواره‌ای از انهدام تاسیسات پایگاه هوایی رامون در حمله موشکی ایران +فیلم و تصاویر
  • پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد
  • خط و نشان فرماندهان بلندپایه نظامی چند روز بعد از حمله به اسرائیل /قدرت نمایی پهپادی، توپخانه ای و زرهی ارتش
  • فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد
  • تخمین رسانه انگلیسی از تعداد موشک های ایران | پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد
  • فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد/نباید قدرت موشک‌ها و پهپادهای ایران را دست‌کم گرفت
  • برگزاری مراسم رژه در روز ارتش / تجهیزات دفاعی به نمایش در آمد