Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از  روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری که در مرکز همایش‍های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و  یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم و شهدای سلامت گفت: دفاع مقدس دارای ظرفیت های‍عظیمی است که هرچه قدر به زوایای مختلف آن پرداخته شود جا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 8 سال دفاع مقدس یکی از طولانی‌ترین جنگ های تاریخ بشراست  که رژیم بعث علیه ملت ایران تحمیل کرد و قداست یکی از ویژگی های آن به شمار می رود.

رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، با اشاره به ویژگی‍های 8 سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: معمولاً جنگ ها در رقابت دو ابرقدرت و ستیز در مقابل دو جهان‍بینی، ایدئولوژی و مکتب اعم از مکتب «سرمایه داری و کاپیتالیستی» و «مارکسیستی  و سوسیالیستی» شکل می گرفت و کمتر پیش می‍‍آمد دو ابر قدرت در یک نقطه تهاجم توافق داشته باشند، اما در جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران توافق کردند و هردو اردوگاه از صدام حمایت و به او کمک می کردند.

وی با بیان این که نظام جمهوری اسلامی ایران یک راه سوم در مقابل بشر و دربرابر جهان‌بینی اصالت انسان و اصالت ماده قرار می داد، گفت:  انقلاب اسلامی ایران بر مبنای اصالت اسلام و  بر پایه تکیه بر مردم پایه‌گذاری شده بود، یکی از عواملی که این دو ابرقدرت نتوانستند تحمل کنند و نقش جمهوری اسلامی ایران را برنتابند، ماهیت ضد استعماری و ضد استکباری جمهوری اسلامی ایران بود که نه  با ایدئولوژی مارکسیستی سرسازگاری داشت و نه با ایدئولوژی سرمایه داری کنار می‍آمد.

حجت الاسلام سعیدی اضافه کرد: با توجه به مجموعه شرایط در شروع جنگ تحمیلی، پیش‌بینی این بود که دشمن پیروز شده و به اهداف خود برسد، ولی این جنگ هشت سال طول کشید بدون اینکه وجبی از خاک جمهوری اسلامی ایران جدا شود و این یکی از معجزات جمهوری اسلامی ایران بود که توانست در مقابل رژیم تا بن دندان مسلح ایستادگی کند و پیروزی حق بر علیه باطل را اثبات کند.

وی با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس تصریح کرد، پس از عزل بنی صدر و  ورود امام خمینی (ره) به عرصه مدیریت جنگ، تحولی ایجاد شد و صحنه نبرد تغییر کرد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا ادامه داد: شرایط ما در آن زمان از لحاظ تجهیزات مناسب نبود، اما وقتی امام (ره) با صلابت فرمودند که «حصر آبادان باید شکسته شود»، رزمندگان به فرمان ایشان لبیک گفتند و حصر آبادان شکسته شد.

وی با بیان اینکه صدام بخش‌هایی از خاک کشورمان را به تصرف خود درآورده بود، گفت: امام (ره) با ایمان به مردم، شرایط را تغییر داد و تحولی عظیم در جبهه‌ها ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام سعیدی خاطرنشان کرد: پس از ارتحال امام خمینی (ره) و انتخاب مقام معظم رهبری به رهبری نظام اسلامی، ایشان با همان ویژگی‌های امام (ره) توانستند صحنه‌های مختلفی را طی این سالیان مدیریت کنند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه امام خمینی (ره) با جنگی روبه‌رو بودند که هشت سال طول کشید و با مدیریت خود توانستند پیروز شوند، گفت: در دوران رهبری امام خامنه‌ای ۹ جنگ در خارج از مرزهای ما رخ داد که هدف از وقوع همه این جنگ‌ها، ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بود.

حجت‌الاسلام سعیدی عنوان کرد: امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی با صلابت، اقتدار و هوشمندی توانسته‌اند تهدیدات را به فرصت تبدیل و نقشه‌های دشمن را یکی پس از دیگری خنثی کنند.

وی با تاکید بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ دفاع مقدس برای جوانان گفت: دفاع مقدس با دیگر جنگ‌ها تفاوت دارد و امروز ما نیازمند کاری فراگیر در این حوزه هستیم، یکی از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های فرهنگی، گسترش فرهنگ دفاع مقدس است.

حجت‌الاسلام سعیدی تأکید کرد: امروز باید دفاع مقدس را با استفاده از هنر، به جوانان معرفی کنیم و بگوییم که چه رخدادهایی در آن زمان اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه کارهای زیادی در حوزه دفاع مقدس انجام شده است، اما کافی نیست، اظهار داشت: باید فرهنگ غنی دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا حضور روحانیت در کنار نیروهای مسلح را بسیار مهم برشمرد و گفت: چهار هزار روحانی در دفاع مقدس به شهادت رسیدند که به نسبت جمعیت روحانیت در آن زمان، آمار بالایی است. حوزه‌های علمیه به‌ویژه حوزه علمیه قم در زمینه اعزام روحانیت به جبهه‌ها به خوبی عمل کردند.

حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به عوامل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی گفت: فرماندهی امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی، وحدت و انسجام بین ارتش و سپاه و احیای بسیج باعث شد تا بتوانیم نیروهای مجهز رژیم بعثی عراق را شکست دهیم.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، مردمی بودن دفاع مقدس را یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های دفاع مقدس عنوان کرد، یکی از مهم‌ترین مسائل کشور ما انتقال فرهنگ دفاع مقدس به جوانان است که به دلیل تهاجم فرهنگی دشمن در معرض خطر هستند.

حجت‌الاسلام سعیدی بیان کرد: امروز فضای مجازی یکی از خطرات و تهدیدات محسوب می‌شود، اما ما با تبیین وقایع دفاع مقدس با شیوه‌های مختلف می‌توانیم جلوی برنامه‌های دشمنان در فضای مجازی را بگیریم.

حجت‌الاسلام سعیدی در پایان، سیاست‌گذاری، هماهنگی، نظارت و تدوین راهبردهای فرهنگی برای نیروهای مسلح و راهبردهایی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، را از وظایف دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا عنوان کرد./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: حجت الاسلام سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام سعیدی انقلاب اسلامی دفاع مقدس امام خمینی جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل‌های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

وی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه‌ها، از نظر ایمان و باور بر آنها پیشی گرفته است.

علم الهدی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی موزه‌های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت ها است. موزه‌های دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه‌های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون‌ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا (ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از ۴ میلیون نفر

سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری‌هایی که اخیراً در دستورکار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش‌تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش‌های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان‌های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده‌ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از ۷ میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان‌های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش ۲۰ درصدی در سال جاری به بیش از ۴ میلیون نفر رسیده است.

کد خبر 6085187

دیگر خبرها

  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است