Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) اعلام کرد تقاضای جهانی نفت طی پنج سال آینده بهبود می یابد و به ۱۰۴.۴ میلیون بشکه در روز می رسد، اما میزان مصرف نفت از سال ۲۰۲۶ به واسطه اقتصادهای توسعه یافته کاهش می یابد.

به گزارش برنا، به نقل از خبرگزاری تاس، اوپک در چشم انداز نفت جهانی اش که روز سه شنبه منتشر شد، عنوان کرد که رشد تقاضا بعد از سال ۲۰۳۵ متوقف و تثبت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک یادآور شد که تقاضای نفت در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۶ به میزان ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز افزایش می یابد.

در گزارش اوپک همچنین ذکر شده است که سال های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ سهم بزرگی از این افزایش (۸۰ درصد) را در اختیار خواهد داشت، زمانی که جهان بعد از قرنطینه های طولانی مدت، مصرف خود را جبران می کند.

تقاضای نفت در مجموع به میزان ۱۷.۶ میلیون بشکه در روز در بازه زمانی تا سال ۲۰۴۵ در برابر مبنای سال ۲۰۲۰ افزایش می یابد و از ۹.۶ میلیون بشکه در روز به ۱۰۸.۲ میلیون بشکه در روز می رسد.

اوپک اضافه کرد که پویایی تقاضای نفت در کشورهای مختلف متفاوت است و اقتصادهای در حال توسعه تنها اکنون از رشد مصرف حمایت می کنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوپک نفت رشد جهان اوپک پلاس میلیون بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به تقاضای جهانی به دلیل ضعف اقتصادی چین و احتمال رشد ذخایر آمریکا، کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئن، با ۵۶ سنت معادل ۰.۶۲ درصد کاهش، به ۸۹ دلار و ۴۶ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه، ۶۳ سنت معادل ۰.۷۴ درصد کاهش یافت و به ۸۴ دلار و ۷۳ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز سه شنبه، با ۰.۱ درصد کاهش بسته شده بودند.

قیمت نفت از ابتدای هفته جاری تاکنون، تحت تاثیر موانع اقتصادی که روی احساسات سرمایه‌گذاران تاثیر منفی گذاشته و تنش‌های ژئوپلیتیکی را تحت الشعاع خود قرار داده، روند کاهشی داشته است.

ییپ جون رونگ، استراتژیست بازار شرکت آی جی در این باره گفت: در حال حاضر، ضعف کوتاه مدت قیمت نفت، منعکس کننده مهار شدن تنش‌های ژئوپلیتیکی است.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت جهان است، اقتصاد سریع‌تر از حد انتظار در سه ماهه اول رشد کرد اما شاخص‌های متعدد در مارس شامل سرمایه‌گذاری در املاک، خرده فروشی و تولید صنعتی، نشان می‌دهد که تقاضای داخلی ضعیف مانده و روی روند کلی قیمت نفت تاثیر گذاشته است.

منابع بازار با اشاره به آمار روز سه شنبه موسسه امریکن پترولیوم، اعلام کردند ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته، بیش از میزانی که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند، افزایش یافته است. آمار رسمی بعدازظهر روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران انتظار ندارند پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در سوریه، تحریم‌های شدید علیه صادرات نفت ایران از سوی دولت بایدن را به دنبال داشته باشد زیرا دولت آمریکا نگران افزایش قیمت نفت و عصبانیت چین است.

دیگر خبرها

  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • رمزگشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • رمز گشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد
  • تولید نفت شیل آمریکا در ماه مه افزایش می‌یابد