Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار اصفهان گفت: قیمت جدید قرار بود در اولین روزهای صدارت جناب آقای دکتر ساداتی نژاد، مصوب و ابلاغ شود که ظاهراً این موضوع منتفی شده، تولیدکنندگان هم همچون گذشته به تحمل زیان مالی و فشارهای دستگاه‌های نظارتی ادامه دهند و هیچ گونه وقفه‌ای در امر تولید نداشته باشند!

خسرو منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اتحادیه مرکزی میهن تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت خود، هر چه سریع‌تر ۱۰ هزار تن تخم مرغ وارداتی به بازار عرضه کند تا نسبت عرضه و تقاضا متعادل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون تعادل در بازار وجود نداشته و توازن بین عرضه و تقاضا به هم خورده که دلیل اصلی آن بحران ناشی از تحریم‌ها می‌باشد بنابراین سو مدیریت طی یکسال گذشته و عدم پیش بینی بازار به دلیل عدم وجود آمارهای قابل اتکا و مستند نیز بی تأثیر نبوده است.

وی افزود: جوجه‌ریزی و تأمین نهاده در چند ماه اخیر با موانعی مواجه بوده که عملاً فعالیت در این حوزه را سخت کرده است. تولید کنندگان با کمبود جوجه یک روزه و متعاقباً افزایش بی رویه قیمت جوجه و پولت مواجه هستند. به رغم آنکه دان مورد نیاز در سامانه بازارگاه تخصیص داده می‌شود، اما به دلیل عدم تخصیص و تحویل به موقع، تولید کنندگان مجبورند نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد و با قیمت بسیار بالاتر تهیه کنند.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار اصفهان گفت: هزینه‌های حمل و نقل، دارو و واکسن نیز بیش از چهار برابر افزایش یافته است، به طوری که مجموع هزینه‌های تولید به صورت آشکار و پنهان افزایشی از ۱۲ درصد تا بیش از چهار برابر را متحمل شده است، بنابراین قیمت تخم مرغ از مصوبه سال گذشته که به ازای هر کیلو ۱۴ هزار تومان تعیین شده بود تا کنون هیچ گونه تغییری نداشته و این در حالی است که افزایش هزینه‌های تولید و قیمت تمام شده تخم مرغ، همواره توسط متولیان و مسئولان مورد تأیید قرار گرفته و نزدیک به یکسال است که وعده تصدیق و تصویب افزایش قیمت و ابلاغ قیمت مصوب جدید را داشته‌اند. ولی متأسفانه تا کنون به دلایل مختلف این تغییر قیمت به تعویق افتاده و از تصویب و ابلاغ آن خودداری شده است.

منصوری تصریح کرد: قیمت جدید قرار بود بعد از واگذاری مسئولیت تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی، در اولین روزهای صدارت جناب آقای دکتر ساداتی نژاد، مصوب و ابلاغ شود که ظاهراً این موضوع هم منتفی و به کمیته‌ای متشکل از ریاست محترم جمهور، معاون اول و معاون اقتصادی ریاست جمهوری و وزرای جهاد کشاورزی و احتمالاً صمت واگذار شود و تولیدکنندگان هم همچون گذشته به تحمل زیان مالی و فشارهای دستگاه‌های نظارتی ادامه دهند و هیچ گونه وقفه‌ای در امر تولید نداشته باشند!

کد خبر 524825

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخم مرغ مرغ گرم قیمت مرغ نرخ مرغ مرغداری کاهش قیمت مرغ مرغداران قیمت گوشت و مرغ جدیدترین قیمت گوشت مرغ اعلام جدیدترین قیمت گوشت مرغ اخبار قیمت گوشت و مرغ جدیدترین قیمت گوشت و مرغ در بازار مرغ منجمد قیمت گوشت و مرغ در بازار امروز قیمت گوشت مرغ امروز لیست قیمت گوشت و مرغ توزیع مرغ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • انتقاد از نرخ پایین کرایه های باربری در نسیم شهر اصفهان
  • قیمت خودروی تولید داخل به یک میلیارد تومان رسید!
  • طلا تغییر فاز داد؛ سکه سرگردان میان تنش‌ها
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • رضایی: نقش دولت باید از متصدی به سیاست‌گذار تغییر کند
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها