Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین تاکید کرد که احتمال دارد ویروس کووید-۱۹ از ۲۰، ۳۰ یا حتی ۵۰ سال پیش در جایی در جهان مخفی و اکنون فعال شده باشد.

به گزارش برنا از رادیو بین المللی چین، «گائو فو» در مجمع ۲۰۲۱ «جونگ گوانچون»، پلتفرم ملی مهم و کلیدی برای نوآوری و گشایش در چین تاکید کرد: «ما چند سال پیش متوجه شدیم که ویروس کرونا احتمالا چالش عظیمی را برای بشریت ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی به مرور ویروس هایی که از سال ۱۹۶۵ میلادی تاکنون کشف شده اند، پرداخت و افزود: بر این اساس، در سال ۲۰۰۴ میلادی بود که یک ویروس کرونا با نام «HCoV-HKU۱» در دانشگاه هنگ کنگ جداسازی شد. اما مطالعات بعدی نشان داد که این ویروس پیشتر در نمونه ویروس ذخیره شده در یک یخچال در برزیل در سال ۱۹۹۵ میلادی وجود داشته است.

«گائو فو» گفت: ردیابی ریشه های ویروس کرونا یک سؤال علمی است و اگرچه ویروس جدید امروز کووید-۱۹ نامیده می شود، اما احتمال دارد که ۲۰، ۳۰ و یا حتی ۵۰ سال قبل جایی پنهان شده باشد.»

این مقام ارشد چینی از سیاست «پویایی صفر» چین با تمرکز بر سرکوب ویروس کرونا تقدیر کرد و گفت: به طور قطع پویایی صفر ویروس کرونا یک سیاست مطلوب است چرا که سیاستی علمی و مطابق با اصل اولویت زندگی است.

مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین ضمن تاکید بر اشتراک جهانی واکسن های ضد کرونا و تقویت برنامه ریزی اقدامات مربوط به مدیریت خطرات ناشی از عامل ابتلا به کووید-۱۹ هشدار داد: «اگر جهان واکسن هایش را به اشتراک نگذارد، ویروس را به اشتراک خواهد گذاشت.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ویروس برزیل چین جهان کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپل دیگر بزرگترین فروشنده موبایل جهان نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طبق گزارش مذکور در بازه ژانویه-مارس تعداد محموله های بارگیری شده موبایل جهان ۷.۸ درصد رشد کرد و به ۲۸۹.۴ میلیون دستگاه رسید. سهم بازار یک تولید کننده موبایل کره ای ۲۰.۸ درصد رسید و به این ترتیب شرکت مذکور جایگاه بزرگترین فروشنده موبایل را از اپل گرفت.

شیب شدید فروش محصولات اپل در حالی رخ داده که عملکرد این شرکت در سه ماهه منتهی به دسامبر ۲۰۲۳ میلادی بسیار قدرتمند بود، به طوریکه اپل توانست جایگاه شرکت کره ای به عنوان برترین تولید کننده موبایل جهان را از آن خود کند. اما اکنون اپل دوباره به جایگاه دوم بازگشته و ۱۷.۳ درصد از سهم بازار فروش موبایل در جهان را دارد. در این میان سهم شرکت های چینی از بازار در حال افزایش است.

اپل در سه ماهه نخست ۲۰۲۴ میلادی ۵۰.۱ میلیون آیفون برای فروش بارگیری کرده که نسبت به ۵۵.۴ میلیون دستگاه بارگیری شده در همین بازه زمانی از سال گذشته میلادی کمتر است. همچنین تعداد محموله های آیفون بارگیری شده به چین درسه ماهه آخر ۲۰۲۳ میلادی نسبت به همان بازه در سال قبل از آن ۲.۱ درصد کاهش یافته بود.

این امر نشان دهنده چالش های پیش روی شرکت آمریکایی در سومین بازار بزرگ خود است. از سوی دیگر برخی شرکت ها و سازمان های دولتی چین نیز استفاده از دستگاه های آیفون را برای کارمندانشان محدود کرده اند. چنین اقدامی در حقیقت نوعی مقابله با محدودیت هایی است که دولت آمریکا بر استفاده از اپ های چینی برای کارمندانش وضع کرده است.

گزارش مذکور یک شرکت چینی را به عنوان سومین تولید کننده بزرگ موبایل جهان معرفی کرده که ۱۴.۱ درصد از سهم بازار این دستگاه ها را در سه ماهه نخست ۲۰۲۴ میلادی به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6078761

دیگر خبرها

  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • ۳۰ فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • شانس مخفی طلای ایران در المپیک
  • بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری
  • نمایش سلاح مخفی و خاص ارتش
  • شگفت‌انگیزترین «دوربین‌های جاسوسی» تاریخ؛ از پاکت سیگار تا رادیو! (+عکس)
  • فریبکاری در دنیای ویروس‌ها!
  • اپل دیگر بزرگترین فروشنده موبایل جهان نیست
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند!