Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رییسی امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای تامین واکسن و رشد قابل توجه واکسیناسیون گفت: اولویت امروز، حمایت از موسسات و مراکز داخلی فعال در ساخت واکسن است، چرا که به هرحال استفاده از واکسن خارجی محدودیت‌هایی دارد و نمی‌تواند دائمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با ابراز خرسندی از آغاز فعالیت مدارس از ابتدای سال تحصیلی خاطرنشان کرد: اگر چه سال تحصیلی به شکل غیرحضوری آغاز شده است، به تدریج با گسترش واکسیناسیون و تامین نظر خانواده‌ها، شرایط برقراری حضوری کلاس‌ها در مدارس و دانشگاه‌ها فراهم خواهد شد. 

رییسی با بیان اینکه اصلی‌ترین ماموریت دولت رونق و افزایش تولید و جهش در ایجاد اشتغال است، گفت: همزمان با گسترش واکسیناسیون ضرورت دارد با یک حرکت منطقی، تدریجی و حساب شده فعالیت مراکز آموزشی و کسب و کارها به حالت عادی بازگشته و در مدار رونق قرار گیرد. 

رییس جمهوری با بیان اینکه راه علاج مشکلات کشور رونق تولید استف گفت: باید نقدینگی‌ها در کشور به سمت تولید و اشتغال سوق یابد، چرا که رونق تولید و اشتغالزایی، مساله محوری دولت سیزدهم است. 

وی با اشاره به اینکه در ملاقات‌ها و دیدارهای اخیر وزیر امور خارجه، آمادگی و تمایل قابل توجهی در همسایگان و دیگر کشورها برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران به چشم می‌خورد، گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی، با توجه به توانمندی‌های متخصصان ایرانی، می‌تواند یکی از بهترین زمینه‌های گسترش همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی باشد. 

رییسی در ادامه موضوع زنان و خانواده را از مسائل اصلی و محوری مورد توجه دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: معاونت امور زنان و خانواده باید برنامه‌ای جامع درباره راهکارهای موثر در کنترل آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده تدارک ببیند و برای بررسی و تصویب به هیات دولت ارائه کند. 

رییس جمهوری گفت: از نظر دولت هرچه موقعیت زن و خانواده در جامعه ارتقا یابد، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود و لذا دولت از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نخواهد کرد. 

وی با تبریک روز آتش‌نشانی به همه آتش‌نشانان خدوم کشور، گفت: فداکاری‌های آتش‌نشانان عزیز، چه آن‌هایی که در راه خدمت به مردم به شهادت رسیدند یا به جانبازی نائل شدند، و چه دیگر آتش‌نشانان تلاشگر، برای ما مسئولیت ایجاد می‌کند و دولت از این قشر فداکار حمایت می‌کند.

هیئت دولت همچنین در جلسه صبح روز چهارشنبه خود، به استانداران منتخب استان های لرستان، فارس و زنجان رأی اعتماد داد.

 آقایان فرهاد زیویار، محمد هادی ایمانیه و محسن افشارچی به ترتیب به عنوان استانداران منتخب لرستان، فارس و زنجان، از هیئت وزیران رأی اعتماد گرفتند.

آقای فرهاد زیویار متولد ۱۳۴۸ در شهر خرم آباد و دارای مدرک دکتری علوم سیاسی است.

وی پیش از این دبیر کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت (۱۳۹۰)، معاون مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری (۱۳۸۵-۱۳۸۴)، رئیس مرکز پژوهش و اسناد ریاست جمهوری (۱۳۸۹) و رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات (۱۳۹۳-۱۳۹۲) بوده است.

آقای محمد هادی ایمانیه متولد ۱۳۴۱ در شهر شیراز و فارق التحصیل پزشکی عمومی و تخصص کودکان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین فارغ التحصیل فوق تخصص گوارش و کبد کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی می توان به ریاست بیمارستان های شهید بهشتی و نمازی شیراز، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مشاور وزیر در امور دانشگاه ها و طب سنتی ایرانی اشاره کرد.

آقای محسن افشارچی متولد سال ۱۳۴۹ در شهر زنجان است.

وی دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی از دانشگاه کلگری کانادا، کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت ایران و کارشناسی مهندسی کامپیوتر – سخت افزار از دانشگاه اصفهان است.

ریاست دانشگاه زنجان (۱۳۹۳-۱۳۸۹) و ریاست دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان (۱۳۸۹-۱۳۸۶) از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی آقای افشارچی است.

 تصویب آیین نامه اجرایی مربوط به مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت در سال ۱۴۰۰

هیئت وزیران با هدف مقابله با سفته بازی و کاهش نوسانات بازار مسکن، آیین نامه اجرایی مربوط به مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت در سال ۱۴۰۰ را به تصویب رساند.

بر این اساس، واحدهای مسکونی (شامل کلیه ساختمان ها اعم از مستغلات، آپارتمان و ویلا) و باغ ویلاهای گران قیمت (با احتساب عرصه و اعیان) متعلق به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و افراد تحت تکفل آنها، با ارزش روز بیشتر از یکصد میلیارد ریال و همچنین باغ ویلا (اماکنی که مطابق جواز صادره به عنوان باغ شناخته شده و توسط شهرداری ها و دهیاری ها حسب مورد پروانه ساخت ویلا برای آن صادر شده است) دارایی های مشمول این آیین نامه هستند.

نرخ مالیات سالانه دارایی های مشمول آیین نامه فوق (با احتساب عرصه و اعیان) برای دارایی های با ارزش روز از یکصد میلیارد و یک ریال تا ۱۵۰ میلیارد ریال نسبت به مازاد یکصد میلیارد ریال معادل ۱/۰ درصد، از ۱۵۰ میلیارد و یک ریال تا ۲۵۰ میلیارد ریال نسبت به مازاد ۱۵۰ میلیارد ریال معادل ۲/۰ درصد، از ۲۵۰ میلیارد و یک ریال تا ۴۰۰ میلیارد ریال نسبت به مازاد ۲۵۰ میلیارد ریال معادل ۳/۰ درصد، از ۴۰۰ میلیارد و یک ریال تا ۶۰۰ میلیارد ریال نسبت به مازاد ۴۰۰ میلیارد ریال معادل ۴/۰ درصد و نسبت به مازاد ۶۰۰ میلیارد ریال معادل ۵/۰ درصد تعیین شد.

در خصوص دارایی­های مشمول مشاعی، ابتدا مالیات موضوع این آیین نامه برای کل دارایی، محاسبه و سپس هر یک از مالکین به نسبت سهم مالکیت خود، مشمول پرداخت خواهند بود.

واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای در حال ساخت و در سال تملک، مشمول مالیات مذکور نمی باشند.

کلیه مالکین دارایی های مشمول، مکلفند مالیات سالانه موضوع این آیین نامه را از طریق سازوکار مندرج در آیین­نامه حداکثر تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۰ پرداخت نمایند و در غیر این صورت، سازمان امور مالیاتی کشور می تواند از طریق عملیات اجرایی مندرج در قانون مالیات های مستقیم، مالیات متعلق را وصول می نماید.

ادارات ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی مجاز به ثبت نقل و انتقال املاکی که به موجب این آیین نامه برای آنها مالیات تعیین گردیده است، قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره نمی باشند و متخلف در پرداخت مالیات متعلقه مسئولیت تضامنی دارد.

  تصویب آیین نامه اجرایی پیشگیری از خسارات ناشی از جاری شدن سیلاب

دولت در اجرای جزء (۳) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مبنی بر اختصاص اعتبار برای پیشگیری از خسارات ناشی از جاری شدن سیلاب و نیز ضرورت اولویت بندی استان های در معرض خطر سیلاب براساس مطالعات مرتبط، آیین نامه اجرایی حکم مندرج در قانون یاد شده را به تصویب رساند.

براساس آیین نامه مذکور، سازمان مدیریت بحران کشور مکلف است ظرف ۱۵ روز پس از تصویب این آیین نامه فهرست استان های در معرض خطر سیلاب را به ترتیب اولویت در اختیار سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قرار دهد.

وزارت کشور نیز موظف است، فهرست شهرداری های مشمول دارای مطالعات مصوب، به همراه اعتبارات لازم را تعیین و به سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام نماید و سازمان برنامه و بودجه کشور هم باید حداکثر ظرف ۱۵ روز فهرست شهرهای مذکور را بررسی و نسبت به اخذ مصوبه هیئت وزیران اقدام کند.

اعتبارات مصوب در قالب مبادله موافقتنامه فیمابین وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور برای پیشگیری از خسارات ناشی از جاری شدن سیلاب در شهرداری مربوط هزینه می شود.

تأمین ۵۰ درصد سهم اعتبارات از محل منابع شهرداری ها در قالب موافقتنامه یادشده صورت می پذیرد.

  تعیین وزرای منتخب برای عضویت در شورای حقوق و دستمزد

هیئت وزیران به موجب حکم مندرج در ماده (۷۴) قانون مدیریت خدمات کشوری، نسبت به تعیین وزرای منتخب خود برای عضویت در شورای حقوق و دستمزد تصمیم گیری کرد.

بر این اساس، وزرای آموزش و پرورش و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان وزیران منتخب دولت برای عضویت در شورای حقوق و دستمزد تعیین شدند.

کد خبر 629533 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جت شخصی چند؟

در میانه گرانی قیمت سکه و دلار و طلا، خبر آمد که می‌توانیم جت شخصی هم بخریم. شاید اولین سوالی که به ذهن متبادر می‌شود این باشد که اصلا جت شخصی چه کارایی برای اشخاص حقیقی دارد؟ مگر اینکه بنا را آن دسته از اشخاص حقیقی قرار دهیم که جزو متمولین محسوب می‌شوند و جایی در میان دهک‌های متوسط یا به اصطلاح یارانه بگیر‌ها ندارند.

آیین‌نامه خرید هواپیمای شخصی

سوال مهم این است که مگر می‌توان در ایران جت شخصی هم خرید؟ باید بگوییم بر اساس مصوبه هیأت وزیران در سال ۸۲، آیین نامه مالکیت و بهره برداری هواپیمای شخصی، خریداری جت توسط اشخاص حقیقی آزاد شد.

در این آیین نامه که در تاریخ ۱۲ بهمن ماه ۱۳۸۲ از سوی محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور وقت خطاب به وزارتخانه‌های راه و ترابری و وزارت بازرگانی ابلاغ شده، آمده است که «هیأت وزیران در جلسه مورخ هشتم دی ماه سال ۱۳۸۲ بنا به پیشنهاد وزارت راه وترابری، آیین‌نامه مالکیت و بهره‌برداری‌هواپیمای شخصی» را به نحوی «تصویب» کرد؛ «هر شخص حقیقی یا حقوقی دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران، مجاز است با رعایت قوانین و مقررات‌مربوط، اقدام به خرید و مالکیت هواپیمای شخصی غیرنظامی کند.»

همچنین طبق این آیین نامه، «بهره‌برداری از هواپیمای شخصی» منوط به «اخذ مجوز صلاحیت پرواز هواپیما و بهره‌بردار»، مطابق با «استاندارد‌های پرواز و قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری» است و از سوی دیگر، «بهره‌بردار» باید «پیش از استفاده از هواپیمای موردنظر»، آن را در «سازمان هواپیمایی کشوری» ثبت و مجوز‌های لازم را برای بهره‌برداری اخذ کنند.

بر اساس این آیین نامه، «اجازه پرواز» پس از تأیید قابلیت‌های فنی عملیاتی هواپیما و صلاحیت عوامل پرواز، توسط «سازمان‌هواپیمایی کشوری» صادر خواهد شد.

با جت شخصی سفر کنید!

ماجرای خرید جت شخصی از آنجا برای کاربران داغ شد که روز گذشته محمد محمدی‌بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد خرید و فروش هواپیما‌های جت هفت نفره برای عموم آزاد است. همچنین در حال حاضر، بسیاری از مردم از این فضا استفاده می‌کنند و تاجرها، برخی از مسئولان، تیم‌های ورزشی و تیم‌های اقتصادی از مخاطبان جت‌های خصوصی هستند.

وی همچنین درباره تعداد هواپیما‌های فوق سبک در ایران، تاکید کرد که در حال حاضر ۲۵۰ فروند هواپیمای فوق سبک در ایران فعالیت دارند که البته از این هواپیما‌ها برای مسیر سفر استفاده نمی‌کنند بلکه اغلب برای پرواز‌های تفریحی و آموزشی کاربرد دارند.

محل نگهداری هواپیما‌های شخصی و تفریحی

با توجه به سخنان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری که افراد حقیقی و عموم مردم می‌توانند جت شخصی داشته باشند. نگاهی به محل‌های نگهداری هواپیما‌های تفریحی و جت‌های شخصی داشته باشد. به طور کلی این هواپیما‌ها را نمی‌توان در پارکینگ‌های بزرگ شخصی نگهداری کرد و مجوزی برای این کار صادر نمی‌شود. هر فردی که اقدام به خرید جت شخصی می‌کند، لازم است علاوه بر مبلغی که بابت خرید می‌پردازد، هزینه نگهداری و پارکینگ آن را هم در نظر بگیرد.

در این زمینه فرودگاه‌های گلبهار مشهد، آزادی قزوین، زرقان شیراز، بلند پرواز (ایوانکی)، افشید کرمان، رامسر، نوشهر، ایلام، ارومیه، جلفا (cease)، کاشمر، دزفول، نیشابور، پیام کرج، تبریز سهند، بجنورد، اصفهان، شهرکرد، خدمات ویژه قزوین، یاسوج، کیش، زنجان، همدان و نمک آبرود محل نگهداری هواپیما‌های شخصی و فوق سبک هستند. همچنین تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی نیز جت‌های خود را در اختیار اشخاص، مسئولان یا تیم‌های ورزشی قرار می‌دهند.

سفر به کیش با جت اجاره‌ای

به طور کلی، در صورتی که بخواهید با جت شخصی به یکی از شهر‌های کشور سفر کنید، باید با یکی از شرکت‌های خصوصی که این خدمات ویژه را ارائه می‌دهند، ارتباط برقرار کنید و اطلاعات مورد نظر در مورد تعداد سرنشینان و صندلی ها، مهمانداران، خلبانان، مدت زمان پرواز و دیگر سرویس‌ها را سوال کنید.

 خرید یک جت شخصی بین پنج تا هفت میلیارد تومان آب می‌خورد که البته این شرکت خصوصی، خرید جت شخصی را توصیه نکرد چرا که هزینه‌های جانبی و هماهنگی‌های مورد نیاز برای استفاده از این هواپیما دردسر‌های زیادی به دنبال دارد.

با این حال اگر بخواهید با یک هواپیمای شخصی از نوع چلنجر ۲۰۰۱ یا هاکر ۴۰۰ فقط به سمت جزیره کیش پرواز کنید و تعدادتان هم به ۶ نفر برسد، باید ۳۶۰ میلیون تومان فقط برای پرواز رفت، بپردازید. در صورتیکه بخواهید سفر یک روزه به این جزیره داشته باشید و هواپیما هم در اختیارتان باشد باید ساعتی چهار هزار دلار بپردازید.

اگر هم قصد داشته باشید به عنوان مثال پرواز تفریحی بر فراز یکی از شهر‌های شمالی مثل رامسر داشته باشید، بین ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا حدود ۶ میلیون تومان باید برای پرواز‌های ۱۵ تا ۶۰ دقیقه هزینه کنید.

هزینه جت برای تیم‌های ورزشی

استفاده از جت با ۴۵ صندلی، ۳۳۰ میلیون تومان هزینه دارد و برخی از شرکت‌های هواپیمایی نیز این جت‌ها را در اختیار تیم‌ها یا مسئولان قرار می‌دهند.

خرید جت شخصی با هدف حمایت از بخش خصوصی

هدف از مطرح شدن خرید جت شخصی توسط مردم، حمایت از بخش خصوصی است چرا که این هواپیما‌ها هم اکنون در اختیار این بخش و شرکت‌های خصوصی هواپیمایی قرار دارند. 

منبع: اقتصاد نیوز

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است