Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری‌آنلاین، این روزنامه افزود: پیش از این هم حسن نوروزی نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس از حقوق ۳۵۰ میلیون تومانی حسن روحانی، رئیس‌جمهور پیشین خبر داده بود که با واکنش مسئول دفتر رئیس دولت دوازدهم همراه شد و آن را تکذیب کرد. در اطلاعیه این دفتر آمده بود که عدد ۳۵۰ میلیون تومان حقوق ماهانه که نماینده مدنظر ادعا کرده، چنان بزرگ و اغراق‌آمیز است که بعید است کسی در کذب بودن آن تردید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این اطلاعیه همچنین تاکید شده است که عدد ۳۵۳ میلیون تومانی که در یک مکاتبه اداری مورد توجه قرار گرفته پاداش بازنشستگی رئیس جمهور نیست بلکه مابه التفاوت حق بیمه‌ای است که ایشان می‌بایست برای تغییر صندوق بازنشستگی خود به صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت می‌کرد. 

با این حال از آن جایی که مرکل هم بعد از ۱۶ سال صدراعظمی، قرار است تا چند ماه دیگر بازنشسته شود، نگاهی انداخته‌ایم به حقوق و مزایایی که این صدر اعظم و برخی از روسای جمهور جهان بعد از پایان دوران مسئولیت‌شان می‌گیرند. 

صدراعظمی که نگران بازنشستگی نیست

حقوق سالانه ۱۸۰ هزار دلاری، دفتر، خودرو، مشاور و… مرکل که همین دو ماه پیش ۷۶ساله شد، قرار است به زودی بازنشسته شود و بعد از ۱۶ سال صدر اعظمی به دنبال کار دیگری باشد.

طبق گزارش همشهری، او به‌عنوان صدراعظم، ماهانه ۲۵هزار یورو حقوق می‌گیرد. غیراز این، او ماهانه ۱۰هزار یورو هم بابت نمایندگی مجلس دریافت می‌کند. با این حال بعد از این که احزاب به نتیجه برسند و دولت جدید تشکیل شود، مرکل عملا از قدرت کناره‌گیری خواهد کرد، اما او لازم نیست نگران درآمدش در زمان کناره گیری از قدرت باشد.

طبق گزارش‌ها او بعد از کناره گیری تا سه ماه حقوق فعلی‌اش را دریافت خواهد کرد. طبق قانون تا ۲۱ماه بعد هم، نصف حقوق فعلی به مرکل پرداخت خواهد شد و بعد از آن او می‌تواند روی یک حقوق ۱۵هزار دلاری حساب کند. در کنار این حقوق، دولت تا آخر عمر مرکل برای او محافظ شخصی و خودرو به همراه راننده را تامین می‌کند. مجلس آلمان هم یک دفتر کار در برلین در اختیار او قرار خواهد داد. همچنین حقوق یک مدیر دفتر، یک منشی و دو مشاور او را هم پرداخت خواهد کرد. 

البته این مزایا ربطی به درآمد شخصی مرکل ندارد و او می‌تواند مانند صدراعظم‌های پیش از خود به عنوان مشاور غول‌های تجاری مشغول شود و از سخنرانی‌ها و فروش کتاب خاطراتش هم سود ببرد. رئیس جمهور آمریکا بعد از پایان دوره حقوق سالانه ۲۱۹ هزار دلاری، هزینه دفتر و کارکنان و… روسای جمهور آمریکا اگر دو دوره رئیس جمهور شوند، طبق قانون دیگر حق رئیس جمهور شدن ندارند و به همین دلیل بعد از اتمام دور دوم ریاستشان دیگر به قدرت باز نمی‌گردند. این افراد یا خود را بازنشسته می‌کنند یا به عنوان مشاور وارد قوای دیگر و در واقع سایر ارکان قدرت می‌شوند یا به تدریس دانشگاهی رو می‌آورند. 

درباره ترامپ با توجه به این که فقط یک دوره رئیس جمهور بوده و می‌تواند یک دوره دیگرهم رئیس جمهور شود، هنوز رقابت به پایان نرسیده و در حال انجام فعالیت‌هایی برای جمع کردن رای مردم است. با این حال روسای جمهور آمریکا در طول دوران ریاست جمهوری، سالانه ۴۵۰ هزار دلار حقوق و پاداش می‌گیرند که می‌شود حدودا ماهی ۳۷ هزار و ۵۰۰ دلار. با این حال روسای جمهور آمریکا در پایان دوره ریاست جمهوری‌شان همچنان از دولت حقوق و مزایای مادام العمر دریافت می‌کنند. به گزارش العالم، این حقوق و مزایا شامل حقوق سالانه ۲۰۰ هزار دلاری به همراه ۹۶ هزار دلار برای هزینه‌های دفتر و کارکنان دفتر و همچنین درمان در بیمارستان نظامی و بیمه درمانی مادام العمر به همراه حفاظت فیزیکی توسط سرویس مخفی است. البته در ایالات متحده آمریکا رؤسای جمهور بازنشسته در نیم قرن اخیر، اقدام به تأسیس بنیادی با نام خود کرده و درآمدهای شخصی خودشان را هم داشته اند. رئیس جمهور فرانسه بعد از پایان دوره حقوق سالانه ۱۶۰ هزار دلار، آپارتمان، اتومبیل، دستیار و…

روسای جمهور فرانسه هم طبق قانون بعد از پایان دوره ریاست جمهوری حقوق مادام العمر دریافت می‌کنند، اما بد نیست پیش از دانستن بیشتر درباره حقوق و مزایای دوران پسا ریاست جمهوری در فرانسه، از حقوق دریافتی رئیس جمهور در دوران ریاستش آگاه شوید.

در فرانسه رئیس جمهور سالانه ۲۱۰ هزار دلار حقوق می‌گیرد، اما بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، براساس قانون سال ۱۹۵۵ روسای جمهور فرانسه پس از پایان کارشان در الیزه ماهانه شش هزار یورو بدون مالیات دریافت می‌کنند. جدای از این حقوق، به آن‌ها یک کرسی در شورای قانون اساسی داده می‌شود که حقوقش هفت هزار و ۵۰۰ یوروست که در مجموع می‌شود ۱۳ هزار و ۵۰۰ یورو. با این حال به جز این مبالغ، یک آپارتمان مبله، اتومبیل با دو راننده، هفت دستیار، دو کارمند داخلی و سفر رایگان با قطار وهواپیما هم دریافت می‌کنند. درآمد روسای جمهور فعلی برخی از کشورها احتمالا متوجه شده‌اید که در کشورهای مختلف برای روسای جمهوری که کارشان در دولت به پایان می‌رسد، حقوق مادام العمر به همراه مزایایی دیده می‌شود که به نوعی حقوق بازنشستگی آن‌ها به شمار می‌رود. با این حال بد نیست مروری داشته باشیم بر حقوق روسای جمهور کشورهای مختلف که می‌تواند برای شما هم غافل گیر کننده باشد. 

شی جین پینگ - چین: شی جین پینگ از سال ۲۰۱۳ رئیس جمهور چین شده و سالانه ۲۲ هزار دلار دریافت می‌کند که در مقایسه با حقوق‌های معمول بسیار نازل به نظر می‌رسد. ولادیمیر پوتین - روسیه: درباره سرمایه و ثروت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه سال‌هاست گمانه‌زنی‌هایی صورت می‌گیرد، اما حقوق سالانه مرد قدرتمند روسیه ۱۱۲ هزار دلار در سال اعلام شده است. بوریس جانسون - انگلیس: بوریس جانسون از روز ۲۴ ژوئیه ۲۰۱۹ به عنوان نخست وزیر بریتانیا انتخاب شده است.

حقوق سالانه او ۱۹۰ هزار دلار است که باعث اعتراض او هم شده است. لی هسین لونگ - سنگاپور: نخست وزیر سنگاپور سالانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلار حقوق می‌گیرد. ژائیر بولسونارو - برزیل: حقوق رئیس جمهور برزیل ۱۲۰ هزار دلار در سال است. نارندرا مودی - هند: نخست وزیر هند سالانه ۳۳ هزار دلار حقوق می‌گیرد که کمی بالاتر از یک شهروند معمولی در هند است.

کد خبر 629650 برچسب‌ها حقوق و دستمزد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حقوق و دستمزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین

به گزارش قدس آنلاین، محمد حسین عطایی اظهار کرد: سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی، باغی و خشکبار از استان قزوین صادر می شود.

وی افزود: با توجه به پتانسیل خوب و مستعد بخش کشاورزی این استان سالانه این میزان صادرات انجام می شود و نگاه ما جایگزینی صادرات به جای واردات است.

وی اظهار داشت: سیفی‌جات گلخانه ای برای صادرات در اولویت است و در زمینه تولید مرغ نیز ظرفیت بالایی داریم اما باید یک بازار ثابت داشته باشیم تا صادرات محقق شود.

عطایی بیان داشت: چون تولید ثابت نداریم نمی توان روی صادرات پایدار حساب کرد اما قادریم تخم مرغ را صادر کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در هشتمین جلسه شورای هماهنگی روابط خارجی استان قزوین گفت: با راه اندازی صندوق حمایت توانسته مشکل صادرات کشمش را حل کند و آمادگی داریم ارتباط تعدادی از تولیدکنندگان نهال، کشمش و خشکبار و میوه را با طرف های بلاروس مهیا کنیم.

عطایی اضافه کرد: در بخش کشاورزی افراد توانمندی داریم که در صورت معرفی آنها می توان برای توسعه صادرات هم اقدام کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • منظور: افزایش دائم دستمزد‌ها به رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • نطر عجیب معاون رییس جمهوری درباره افزایش حقوق‌ها/منظور چه گفت؟
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟ / گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن / آزمایش زندان استنفورد / چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟
  • حقوق فروردین ماه بازنشستگان بر چه اساسی پرداخت می شود؟
  • صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»
  • مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه درباره عملیات «وعده صادق»