Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا یک لایحه موقت تصویب شده در مجالس نمایندگان و سنای کنگره این کشور ساعاتی قبل از فرا رسیدن ضرب الاجل تعطیل شدن دولت آمریکا در نیمه شب پنجشنبه را امضا کرده و جلوی این تعطیلی دولت را به سبب قطع بودجه گرفت.

به گزارش ایسنا،‌به نقل از پایگاه الجزیره،‌ کنگره آمریکا یک طرح موقت را برای تامین بودجه دولت فدرال تا ماه دسامبر و پرهیز از تعطیلی آن تصویب و جو بایدن رئیس جمهور این کشور نیز این مصوبه را امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دربیانیه‌ای گفت:‌ کارهای خیلی بیشتری برای انجام دادن هست اما تصویب این لایحه به ما یادآوری می‌کند که کار دوحزبی ممکن بوده و به ما زمان بیشتر برای تصویب لوایح بودجه‌ای بلند مدت‌تر با هدف تداوم عملکرد دولت و کار کردن برای مردم آمریکا را می‌دهد.

همچنین کاخ سفید هم در بیانیه جداگانه‌ای با اعلام امضای این لایحه بودجه بیان داشت که این لایحه شامل "بودجه‌های تکمیلی اختصاصی"‌ از جمله برای امداد مربوط به بلایا و همینطور برای شهروندان افغان خارج شده از افغانستان" است.

مجلس نمایندگان آمریکا ابتدا این لایحه را با ۲۵۴ رای موافق به ۱۷۵ رای مخالف، با هدف ادامه یافتن کار دولت آمریکا برای دو ماه دیگر تصویب کرد. قانونگذاران فقط تا نیمه شب وقت داشتند چنین طرحی را تصویب کنند و در غیر این صورت موزه‌های فدرال، پارک‌های ملی و برنامه‌های ایمنی از فعالیت باز می‌ایستاد.

لایحه تامین مالی دولت همچنین شامل مبالغی برای آسیب دیدگان طوفان‌ها و اسکان مجدد پناهجویان افغان می‌شود.

با تصویب این لایحه سازمان‌های دولتی مجبور نیستند روز جمعه تعطیل کنند و صدها هزار کارمند دولت مجبور به گرفتن مرخصی بدون حقوق نخواهند بود.

در این میان با توجه به همه گیری کووید، خطر تعطیلی خدمات بهداشتی دولت فدرال وجود داشت. سازمان خدمات بهداشتی و انسانی (اچ اچ اس) در گزارشی نتیجه گیری کرده بود که در صورت تعطیلی دولت، ممکن بود مجبور شود تا ۴۳ درصد کارکنان خود را راهی خانه کند.

اعضای جمهوری خواه و دموکرات سنا چهارشنبه شب به توافقی برای ادامه فعالیت دولت تا سوم دسامبر دست یافتند، که با تکیه بر یک بودجه موقتی بود.

این طرح که ۱۵ جمهوری خواه از آن حمایت کردند با ۶۵ رای در مقابل ۳۵ رای در سنا تصویب شد.

این درحالیست که رئیس جمهور آمریکا این هفته در زمینه مذاکرات حساس برای پیش بردن برنامه بزرگ اقتصادی خود در کنگره با موانع جدی روبروست.

یکی از اینها یک طرح یک تریلیون دلاری برای ترمیم و نوسازی زیرساخت هاست که ۵۵۰ میلیارد دلار آن برای جاده ها، پل ها، اینترنت و سایر اولویت های داخلی اختصاص داده خواهد شد.

کنگره هم با ضرب الاجل دیگری روبروست: دولت آمریکا تا چند هفته دیگر سقف استقراض خود را پر خواهد کرد.

جَنِت یِلِن، وزیر خزانه داری آمریکا این هفته گفت که آمریکا تا ۸ اکتبر به سقف استقراض فعلی خواهد رسید. دولت آمریکا نمی‌تواند بیش از محدوده مشخص شده در قانون پول قرض کند.

این باعث هشدارهای شدیدی در مورد خطر ناتوانی فاجعه بار دولت در پرداخت بدهی ملی شده است، رویدادی که می تواند اقتصاد آمریکا و جهان را تکان دهد.

بالا بردن سقف استقراض به دولت اجازه می دهد بدهی های جاری خود را بپردازد. عدم پرداخت بدهی، هرچند غیرمحتمل، اما می تواند به نزول اقتصادی دامن بزند و باعث شود میلیون ها آمریکایی که به حقوق یا کمک های دولتی تکیه دارند آن را از دست بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن مجلس نمایندگان آمریکا کنگره آمریکا آمريكا دولت آمریکا دولت آمریکا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

به گزارش تسنیم، پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود دولت بایدن تحریم‌های شدیدتری علیه صادرات نفت این کشور وضع کند و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

بلافاصله پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر حمله این رژیم به سفارتخانه ایران در دمشق، نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را متهم به شکست در اجرای تحریم‌های موجود علیه ایران کرده و اعلام کردند تحریم‌ها علیه این کشور باید تشدید شود.

استیو اسکالیس از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا گفت: دولت این کشور فروش نفت را برای ایران آسان‌تر کرده و باعث درآمدزایی ایران جهت فعالیت‌های این کشور شده است.

فشار سیاسی برای تنبیه کردن ایران تبدیل به یک مشکل بزرگ برای دولت آمریکا شده است. آمریکا چطور می‌تواند مانع تشدید درگیری‌های در خاورمیانه بدون بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران شود؟

واشنگتن ماه‌هاست اعلام می‌کند اصلی‌ترین هدف آن ممانعت از تبدیل شدن جنگ بین رژیم صهیونیستی و غزه به یک جنگ منطقه‌ای و در حاشیه نگه داشتن تهران است.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوشنبه لایحه‌ای وضع کرد با عنوان قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین. طبق این لایحه تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد و گزارش‌های سالانه‌ای باید برای مشخص شدن مداخله موسسات مالی چین در نقل و انتقال نفت ایران ارائه شود. بدین ترتیب هیچ موسسه مالی در آمریکا نمی‌تواند برای هیچ نهاد چینی درگیر معامله نفت ایران حساب باز کند.

البته وضعیت این لایحه در سنا که تحت کنترل دموکرات‌های حامی بایدن قرار دارد مشخص نیست. دولت بایدن مخالف بالا رفتن قیمت نفت است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه‌ای عقیده دارند دولت بایدن اقدام قابل توجهی جهت تشدید تحریم‌های فعلی علیه صادرات نفت ایران انجام نمی‌دهد.

اسکات مدل، رئیس گروه راپیدان انرژی عقیده دارد حتی اگر این لایحه تصویب شود، دولت بایدن تلاش معناداری برای اجرای تحریم‌های فعلی یا اعمال تحریم‌های جدید جهت محدود کردن صادرات نفت ایران نخواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در ۲۰۱۸ پس از خارج شدن از قرارداد هسته‌ای ایران، تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت این کشور وضع کرد و دولت بایدن تلاش کرد با تحریم شرکت‌هایی در چین، امارات و مناطق دیگر مانع دور زدن این تحریم‌ها شود.

با وجود این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند صادرات نفت ایران بدون محاسبه میعانات گازی به ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز رسیده باشد که نزدیک به ۲ میلیون بشکه صادر شده قبل از اعمال تحریم‌هاست.

یکی از دلایل مخالفت بایدن برای محدود کردن صادرات نفت ایران تاثیر احتمالی آن بر قیمت بنزین است. قیمت نفت و در نهایت قیمت بنزین یک عامل حیاتی در آستانه انتخابات آمریکاست.

تشدید تحریم‌ها علیه ایران همچنین رابطه بین آمریکا و چین را خراب می‌کند. تقریبا تمام نفتی که از سوی ایران وارد چین می‌شود با مبدا مالزی یا سایر کشور‌های خاورمیانه ثبت شده و توسط ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی‌تر که فرستنده‌های خود را هنگام بارگیری در بنادر ایران خاموش می‌کنند، منتقل می‌شود.

اطلاعات ردیابی نفتکش‌های شرکت ورتکسا نشان می‌دهد چین ۵۵.۶ میلیون تن معادل ۱.۱۱ میلیون بشکه در روز نفت ایران را در سال گذشته میلادی خریداری کرده است. این رقم معادل ۹۰ درصد از صادرات نفت ایران و ۱۰ درصد از واردات نفت چین است.

دیگر خبرها

  • اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان
  • بودجه ۱۴۰۳ چه زمانی نهایی می‌شود؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ ها شامل کارگران هم می‌ شود ؟
  • کاهش درآمدهای مالیاتی به میزان ۸۵ همت در بخش دوم بودجه ۱۴۰۳
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی و کارگران می‌شود؟
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا