Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی بر اساس ارزیابی سالانه مرکز همکاری های علمی و بین‏ المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص فعالیت های علمی بین المللی دانشگاه‏ها و مراکز پژوهشی در سال تحصیلی 1399-1398، دانشگاه تبریز با طی روند صعودی در سال‌های اخیر، جایگاه پنجم دانشگاه‌های کشور و جایگاه سوم دانشگاه‌های جامع و برتر کشور را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی با اعلام این خبر، گفت: این ارزیابی بر اساس اطلاعات مراکز علمی، آموزشی و دانشگاههای کشور که در سامانه ارزیابی بین‌المللی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی به آدرسrms.cissc.ir بارگذاری شده و بر اساس فرآیند تعریف شده، مراحل سنجش و تحلیل وراستی ازمایی را طی کرده است، انجام شده است.

به گفته سعید شجاعی تعداد نشست های مجازی با اساتید و پژوهشگران بین المللی (سمینار، کنفرانس، نشست، کلاس درس)، تعداد پروژه های مشترک تحقیقاتی جاری، میزان گرنت های بین المللی دریافتی (به هزار دلار)، تعداد دانشجویان بین الملل، تعداد دوره‌های آموزشی مشترک، تعداد اعطای فرصت مطالعاتی به دانشجویان پسا دکتری بین المللی و اعضای هیات علمی خارجی ، تعداد مقالات مشترک بر مبنای WOS، رتبه در بین دانشگاه‌های معتبر دنیا بر مبنای ISC از جمله شاخص­های مورد ارزیابی دانشگاه‌ها بوده است.

وی افزود: در این ارزیابی، دانشگاه تبریز با برگزاری 80 رویداد علمی مجازی رتبه ششم، اجرای 62 پروژه مشترک تحقیقاتی با اساتید خارجی جایگاه دوم، دریافت بیش از 700 هزار دلار اعتبار بین‌المللی رتبه نهم، جذب 687 دانشجویان خارجی جایگاه ششم، برگزاری 2 دوره‌ مشترک آموزشی رتبه سوم، ارایه 6 فرصت مطالعاتی به محققین پسادکتری و اعضای هیات علمی خارجی جایگاه سوم، ارایه 1026 مقاله مشترک بر مبنای WOS سال 2020 رتبه دوم و کسب جایگاه 1000-901 دنیا در ارزشیابی بین المللی ISC رتبه چهارم را بدست آورده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با چابک سازی و ساماندهی صورت گرفته در ساختار مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی و بازنگری درنحوه پیشبرد وظایف و برنامه ریزی های انجام شده در راستای ایجاد فرصت‌های جدید، دانشگاه تبریز جایگاه واقعی خود را به عنوان دانشگاهی پیشرو در عرصه همکاری‌های علمی و بین المللی بیش از پیش تثبیت کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس این ارزیابی علمی بین‏ المللی در بین واحدهای دانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب جایگاه اول تا چهارم را کسب کرده‌­اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی همکاری های علمی و بین دانشگاه تبریز بین المللی علمی بین بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست پاسخگویی گلستان در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات 

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان پس از گلستان، استان های آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه های دوم و سوم این ارزیابی را کسب کردند  بر اساس قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعت مهلت پاسخگویی در سامانه ۱۰ روز است اما دبیرخانه این سامانه که در اداره کل روابط عمومی استانداری گلستان قرار دارد ، نهایتا در مدت ۸ روز به درخواست ها پاسخگو بوده است نظر به روند مستمر ارزیابی ادارات کل، روابط عمومی استانداری ها با هدف صیانت از قدرت تعامل صف و ستاد وزارت متبوع با افکارعمومی و جهت دهی پیوسته به همکاران این عرصه برای تقویت توانمندی ها و تعمیق خدمات ، این ارزیابی صورت گرفته و خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته توسط تمامی همکاران روابط عمومی استان گلستان این موفقیت را کسب کرده است لازم به ذکر است اداره کل روابط عمومی استانداری گلستان با تلاش کارکنان این مجموعه در سال های گذشته جزو ۳ استان برتر در ارزیابی سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات شده بود.

دیگر خبرها

  • حمله موشکی ایران، رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داد
  • اسکواش استان همدان رتبه پنجم کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کرد
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • هیات اسکواش گلستان به رتبه دوم کشور صعود کرد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • کسب رتبه نخست پاسخگویی گلستان در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات 
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)