Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه تعداد زيادي از افراد در سراسر جهان به تحصيلات دانشگاهي ورود پيدا مي‌كنند. بر اساس آخرين آمار يونسكو در سال 2020 ميلادي حدود 235 ميليون نفر در دانشگاه‌ها و مراكز آموزشي سراسر دنيا ثبت‌نام نموده‌اند كه اين رقم در مقايسه با سال 2000 نشان‌دهنده افزايشي2/3  برابري است.

به گزارش رصدخانه مهاجرت ایران؛ همزمان با افزايش چشمگير جمعيت دانشجويان در سراسر دنيا، جمعيت دانشجوياني كه تحصيل خود را در كشوري خارج از كشور محل تولد خود دنبال مي‌كنند، افزايش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آخرين آمار يونسكو، بيش از 6 ميليون نفر دانشجوي بين‌المللي در سرتا سر جهان وجود دارد كه اين رقم حدودا 2/5 درصد از جمعيت كل دانشجويان در سراسر دنيا را شامل مي‌شود.

كشور ايران نيز بعد از تجربه يك افزايش چشمگير در تعداد دانشجويان خود، در حال حاضر  با افت جمعيت دانشجويان روبرو شده است. طبق آخرين آمار يونسكو، در سال 2020 ميلادي حدود 3 ميليون و 100 هزار دانشجو در دانشگاه‌هاي ايران مشغول به تحصيل بوده‌اند. اين رقم در مقايسه با سال 2015 كه جمعيت دانشجويان ايراني به اوج خود رسيده است (حدودا 4 ميليون و 800 نفر)، كاهشي تقريبا 55 درصدي را نشان مي‌دهد.

طبق آمار يونسكو، در سال 2019 ميلادي 59 هزار و 585 نفر از دانشجويان ايراني در خارج از كشور مشغول به تحصيل بوده‌اند. اين رقم حدود 1/5 درصد از كل جمعيت دانشجويان ايراني در اين سال را شامل مي‌شود. رتبه دانشجو فرستي ايران در سال 2019 درميان 241 كشور جهان رتبه 18 را داشته است.

كشورهاي آمريكا، تركيه، آلمان، كانادا و ايتاليا 5 مقصد محبوب دانشجويان ايراني براي تحصيل در خارج از كشور بوده است.

همچنين طبق آمار دريافتي از موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامي حدود 44 هزار دانشجوي خارجي در داخل كشور مشغول به تحصيل بوده‌اند كه عمده آن‌ها را دانشجويان افغانستاني (46 درصد) و عراقي (24 درصد) تشكيل مي‌دهند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشجویان ایرانی جمعیت دانشجویان آمار یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم در دیدار جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناسبت هفته سلامت، با ابراز تأسف از اینکه آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت چه در استان و چه در سطح کشور مشاهده نمی‌شود، یادآور شد: اگر مردم برنامه‌های زندگی خود را طبق دستورات دین مبین اسلام پیش ببرند و به موقع ازدواج کرده، تشکیل خانواده داده و صاحب فرزند شوند هیچ گاه چنین مشکلاتی دامنگیر جامعه اسلامی نمی‌شود.

وی با تاکید بر نقش رسانه‌های گروهی و جامعه خبری در ترویج سلامت جامعه، اظهار کرد: آگاه سازی مردم و جامعه نسبت به حفظ سلامتی خود از طریق ورزش و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی و در نهایت پیشگیری از ابتلاء به انواع بیماری‌ها از طریق رسانه‌ها تأثیر بسزایی در سلامت و سرزندگی جامعه دارد و رسانه‌های گروهی باید فعالیت خود را در این خصوص بیش از پیش کنند.

آل هاشم لزوم توجه به پیشگیری در حفظ سلامت افراد جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: راه‌های حفظ سلامت و تندرستی در آموزه‌های اسلام آمده و به پیشگیری بیش از درمان توجه شده است.

وی ادامه داد: سلامت انسان باعث لذت بردن او از زندگی و نزدیکی به سعادت دنیوی و اخروی می‌شود، در حالی که انسان بیمار نمی‌تواند از زندگی خوبی بهره مند شده و نشاط داشته باشد چنانچه پیامبر (ص) نیز استفاده از فرصت جوانی و نعمت سلامتی را به امت خود توصیه فرموده است.

آل هاشم اهمیت پیشگیری بر درمان را جزو دستوران اسلامی دانست و گفت: اسلام برخی از راهکارهای حفظ سلامتی و دوری از ابتلاء به بیماری‌ها را پیش روی انسان‌ها قرار داده که در صورت رعایت آنها از جمله ورزش، شستن دست قبل و بعد از غذا، پرهیز از اسراف، روزه گرفتن، ازدواج به موقع، پرهیز از فشارهای روحی و روانی به طور قطع سلامت روح و جسم انسان حفظ می‌شود.

کد خبر 6086329

دیگر خبرها

  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • چند درصد ایرانی‌ها سفر می‌روند؟
  • چند درصد ایرانی‌ها «مسافرت» می‌روند؟
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند