Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کنفرانس بین‌المللی چالش‌ها و راهکارهای مدیریت توسعه گردشگری پایدار به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و ۱۸۵ مقاله به کنفرانس ارائه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل،به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی،  کنفرانس بین‌المللی چالش‌ها و راهکارهای مدیریت توسعه گردشگری پایدار به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم اظهار داشت: هر چند شرایط کرونایی محدودیت‌هایی را در توسعه صنعت گردشگری به وجود آورده اما کار علمی و تخصصی برای تقویت صنعت گردشگری نقش شایانی ایفا کرده است که به نوبه خود بسیار حائز اهمیت و اساسی است.

وی بیان کرد: صنعت گردشگری به عنوان مناسب‌ترین صنعت توسعه اقتصادی استان است  که بدون آلودگی زیست محیطی از ساختاری قوی در جهت پایداری منابع درآمدی برخوردار است و نگاه بلند مدت در این صنعت می‌تواند سود و ثروت بیشتری را برای جامعه به ارمغان آورد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: متحول‌سازی صنعت گردشگری و کشاورزی در استان اردبیل از ویژگی‌های مهمی برخوردار است که به همین دلیل سعی و تلاش ما بر این است تا بخش‌های توسعه‌ای استان را به صورت کمی و کیفی ارتقا بخشیم که این مسئله بسیار حائز اهمیت و اساسی است.

حبیبی بیان کرد: موانع با دیدگاه علمی و منطقی با هدف هموارسازی مسیر توسعه استان، جزو اولویت‌های اساسی است که درصدد هستیم برای استفاده از ظرفیت‌های علمی این مهم را مورد توجه قرار دهیم و محور گردشگری و پژوهشی استان اردبیل را گسترش دهیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کنفرانس بین‌المللی چالش‌ها و راهکارهای مدیریت توسعه گردشگری پایدار به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و 185 مقاله به کنفرانس ارائه شد.

وی تصریح کرد: صنعت گردشگری یکی از مناسب‌ترین صنایعی است که می‌تواند در منطقه تحول ایجاد کند که در این راستا دانشجویان مختلفی از کشورهای متعدد برای تحصیل در این دانشگاه درخواست بدهند و این می‌تواند گردشگری علمی در استان را تقویت کند.

لزوم معرفی ظرفیت‌های گردشگری اردبیل به صورت علمی

داود سیف‌زاده،‌ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز در ادامه بیان کرد: اغلب کشورها به صنعت گردشگری نگاه بلندمدت و عمیقی دارند که برگزاری این نوع کنفرانس‌ها می‌تواند ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل را معرفی کرده و این صنعت را به یکی از محورهای توسعه استان بدل کند.

وی با بیان اینکه اغلب کشورها به صنعت گردشگری نگاه بلندمدت و عمیقی دارند، تصریح کرد: برگزاری این نوع کنفرانس‌ها می‌تواند ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل را معرفی کرده و این صنعت را به یکی از محورهای توسعه استان بدل کند که استان اردبیل در این زمینه دارای ظرفیت‌های حائز اهمیتی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: شناسایی چالش‌ها و رفع مشکلات آن‌ها از اهم اقداماتی است که در حوزه گردشگری باید مورد توجه واقع شود.

حبیب ابراهیم‌پور، رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز در ادامه گفت: توسعه اقتصاد دانش‌بنیان زمینه تقویت ارتباط بین دانشگاه و مردم و پارک علم و فناوری می‌شود که در این زمینه تأکیدات ویژه‌ای برای ارتباط بیشتر و تعاملات در دستور کار است.

وی اظهار کرد: مقالات علمی و پژوهشی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است که برای تحقق اهداف مورد نظر نیازمند نگاه فناورانه هستیم که با همکاری دانشگاه‌ها درصدد هستیم بخش فناوری را با توسعه پژوهش در استان رقم زده و مشکلات و موانع موجود را برطرف کنیم.

نقش فناوری در گردشگری غیرقابل کتمان است

محمد حسن‌زاده، رئیس کنفرانس و رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: توجه به چالش‌های بین‌المللی در حوزه گردشگری و مسائل مربوطه در اولویت قرار گرفته و در این زمینه نقش فناوری در گردشگری غیرقابل کتمان است که برای استفاده پژوهشگران و سیاستگذاران حوزه گردشگری در دسترس است.

وی ادامه داد: در مقالات ارسالی به این کنفرانس، چالش‌های حوزه گردشگری در 5 محور بیان شده که موانع و نارسایی‌های اقتصادی، موانع اجتماعی، موانع مدیریتی و سازمانی، موانع آموزشی و تحقیقاتی و نارسایی‌های امکانت و خدمات رفاهی این چالش‌ها بودند.

حسن‌زاده اظهار کرد: توجه اصولی به زیرساخت‌ها، استفاده از توان محیطی مناطق گردشگری در جذب توریسم، ایجاد نمایشگاه جهت معرفی پتانسیل‌ها و مواردی ازاین‌دست جزو راهکارهای ارائه شده برای رفع چالش‌ها حوزه گردشگری بوده است.

گردشگری عشایر در اردبیل مورد غفلت است

مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل نیز در ادامه گفت: یکی از مهم‌ترین آیتم‌ها که در حوزه گردشگری استان مورد غفلت واقع شده است، گردشگری عشایر است در حالی که استان اردبیل ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری عشایری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و عملی از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را برد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه در سرعین 13 و در مشگین‌شهر 11 آب‌معدنی وجود دارد، اظهار کرد: بیش از 30 دفتر خدمات مسافرتی ملی و بین‌المللی در سطح استان اردبیل فعالیت می‌کنند.

عدم تکیه بر فناوری‌های بومی؛ ایجادکننده بحران‌ها و مانع توسعه گردشگریهمدان قطب گردشگری سلامت غرب کشور می‌شودسرفصل‌های آموزشی گردشگری کشور با نیازهای واقعی بازار انطباق ندارد

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی با بیان اینکه عدم تبدیل مجتمع‌های آب‌درمانی به کلینیک‌های درمانی یکی از چالش‌های صنعت گردشگری استان اردبیل است، گفت: در آبگرم‌های استان اردبیل بیشتر به آب‌تنی می‌پردازند و جنبه درمانی آن کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/140/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه محقق اردبیلی حوزه گردشگری گردشگری استان صنعت گردشگری استان اردبیل ظرفیت ها ارائه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب پایدار به غرب سمنان رسید | راهکارهای وزارت نیرو برای رفع تنش آبی در 3 شهرستان

به گزارش همشهری آنلاین، طبق آمارها ۹۵.۵ درصد از مساحت سمنان در شرایط خشکسالی است و ۸۰ درصد از مجموع اراضی تحت خشکسالی استان هم دچار افت شدید منابع آبی هستند؛ مساله خشکسالی و تنش آبی در این استان به قدری جدی است که سال گذشته قرارگاه تنش آب آشامیدنی با حضور فرمانداران سمنان و شاهرود تشکیل شد و امسال هم چند روزی از شروع سال نگذشته بود که «سید محمدرضا هاشمی» استاندار تشکیل ستاد تنش آبی، فرهنگسازی با اطلاع‌رسانی و آموزش جلوگیری از هدررفت آب در روستاها را ۳ گام در مدیریت کم‌آبی معرفی کرد. در سفر رئیس‌جمهوری به سمنان (پنجشنبه و جمعه، ۳۱ و ۳۱ اردیبهشت) هم مهم‌ترین مطالبه سمنانی‌ها آب عنوان شد که رئیس‌جمهوری در این زمینه قول‌هایی داد.

تکمیل زودتر پروژه

سفر رئیس‌جمهوری به سمنان علاوه بر افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مهمی چون نیروگاه سیکل ترکیبی، احیای واحدهای راکد و همچنین جشن واگذاری ۲۰۵۸ واحد مسکونی و ۱۱۵۸ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت خبرهای خوبی هم در حوزه آب آشامیدنی داشت؛ افتتاح طرح تکمیل آب‌رسانی به گرمسار با هدف افزایش کیفیت و پایداری آب آشامیدنی.

رئیس حوزه آبریز فلات مرکزی و شرقی با اشاره به آغاز تست و آب‌اندازی خط انتقال طرح آبرسانی به گرمسار در این باره به همشهری گفت که تکمیل طرح آبرسانی به گرمسار، آرادان و ایوانکی از مصوبه‌های دور قبلی سفر رئیس‌جمهوری به سمنان بوده است.

به گفته «علی پوراحمد»، هدف از اجرای پروژه آبرسانی به شهرستان‌های غرب استان برای تأمین آب پایدار مصارف شرب و صنعت این دو شهرستان به میزان ۲۱ میلیون متر مکعب در سال بود؛ از آنجایی که آب با عبور از خاک‌های نامناسب بی‌کیفیت می‌شد، طرح تکمیل برای جلوگیری از کاهش کیفیت آب اجرا شده است.

به گفته او، عملیات اجرایی این طرح باید در شهریور سال ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسید، اما با حمایت دولت ۸ کیلومتری باقی مانده خط انتقال طرح در محدوده استان سمنان خاتمه یافت.

طرح تکمیل آب‌رسانی به گرمسار از مبدا بند انحرافی سیمین‌دشت به مقصد: غرب سمنان به طول خط انتقال ۷۴ کیلومتر با اعتبار هزینه شده ۳۰۲۶ میلیارد ریال اجرا شده است و با ظرفیت ۶۳۰ لیتر بر ثانیه قرار است ۲۰.۵ میلیون مترمکعب آب را تامین کند.

کمبود آب ۱۰ میلیون متر مکعبی

وزیر نیرو هم در جریان سفر رئیس‌جمهوری به سمنان و بهره‌برداری از طرح انتقال آب به شهرستان‌های گرمسار، ایوانکی و آرادان در غرب استان سمنان گفت که با انتقال آب حبله‌رود حدود ۲۱ میلیون متر مکعب آب باکیفیت مناسب برای این منطقه تأمین شد و با یک خط انتقال ۲۳ کیلومتری و لوله با قطر ۸۰۰ میلیمتر عملیات در این بخش به پایداری رسید.

«علی‌اکبر محرابیان» تاکید کرد که حل مساله آب سمنان مانند سایر نقاط کشور تعهد وزارت نیرو است و طرح‌های در حال اجرا نیز نشان می‌دهد حمایت‌ دولت و به ویژه رئیس‌جمهوری ما را به نقطه حل مساله خواهد رساند.

او با بیان اینکه مجموع مصرف سالانه سمنان ۹۰ میلیون متر مکعب است و در دوره اوج مصرف یعنی دوره گرمای تابستان حدود ۱۰ میلیون متر مکعب برای تامین آب آشامیدنی استان سمنان کمبود وجود دارد، افزود:‌ بارش‌های این استان در سال جاری نسبت به دوره بلندمدت ۲۸ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد. ضمن این‌که مجموع بارش عادی(نرمال) استان بسیار کمتر از میانگین کشور است.

راهکارها برای تنش آبی

تنش آبی در شهرستان‌های سمنان، دامغان، شاهرود و ایوانکی جدی است که وزیر نیرو در جریان سفر به سمنان درباره تامین آب آن‌ها به جز ایوانکی که در پروژه انتقال آب گرمسار گنجانده شده است، توضیحاتی داد.

در دامغان، طرح علاج‌بخشی سد شهید شاه‌چراغی، شاهرود اجرای خط انتقال سد کالپوش و سمنان اجرای یک خط ۷۶ کیلومتری از جمله راهکارهای در حال اجراست.

کد خبر 845571 برچسب‌ها استان سمنان آبرسانی

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی
  • آب پایدار به غرب سمنان رسید | راهکارهای وزارت نیرو برای رفع تنش آبی در 3 شهرستان
  • همایش بین‌المللی «معرفت و رسالت حسینی» در کربلا آغاز شد
  • آخرین دستاوردهای حوزه پایداری انرژی بررسی شد
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • سومین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی آغاز شد
  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد