Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محسن حیدری اظهار کرد: بر اساس اخرین اطلاعات دریافتی در جریان فعالیت چرخند حاره ای شاهین از ۳۵ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی در ۱۰ شهرستان چابهار، کنارک، دشتیاری، زرآباد، راسک، سرباز، نیکشهر، قصرقند، سراوان و سیب سوران بارندگی گزارش شد.

وی افزود: عمده بارش های شدید این سامانه در جنوب استان اتفاق افتاد به طوریکه بیشترین بارش ها به ترتیب در ایستگاه های «بریس» دشتیاری با ۷۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ چابهار ۶۸، «فرمانداری چابهار» ۶۲، «نگور» دشتیاری ۵۸.۵، شهر کنارک ۴۸.۵، «پلان» چابهار ۳۶ و «بل ریمدان» دشتیاری ۳۴.۵ میلی متر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: چهارشنبه گذشته کم فشار فعال در شمال غرب هند با ورود به دریای عرب به یک کم فشار حاره ای تبدیل شد و با دریافت انرژی لازم از دریا، به یک چرخند حاره ای تبدیل شد.

حیدری اضافه کرد: این چرخند پس از شکل گیری مطابق انتظار ما به سمت دریای عمان و سواحل سیستان و بلوچستان حرکت کرد و دیروز بخش قابل توجهی از زبانه های آن وارد نوار ساحلی جنوب استان شد و مخاطراتی را در پی داشت. عمده مخاطرات جوی که در جریان فعالیت طوفان روی داد، وزش باد شدید و گردوخاک، مواج شدن شدن دریا، بارش های شدید، آبگرفتگی معابر و وقوع سیلاب و رعد و برق بوده است.

طوفان شاهین، تندترین باد پاییز چابهار در ۴۰ سال اخیر را رقم زد

مسئول واحد آمار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بیشینه سرعت باد متأثر از چرخند شاهین در چابهار به ۴۲ نات رسید که نه تنها در این موقع از سال بلکه در تمام طول فصل پاییز این شهر در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.

حمیدرضا بهجتی در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: سریع ترین بادی که تا پیش از این در فصل پاییز چابهار ثبت شده، ۳۶ نات بوده که مربوط به حدود ۴۰ سال قبل یعنی مهرماه سال ۱۳۶۱ است.

وی ادامه داد: عمده رکوردهای بادی ثبت شده در چابهار ناشی از تندبادهای سامانه های همرفتی است که هم کوتاه مدت است و هم خیلی سریع، اما در زمان فعالیت چرخند شاهین، باد شدید برای چندین ساعت در چابهار جریان داشت.

مسئول واحد آمار هواشناسی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری به بارش های ناشی از چرخند شاهین نیز اشاره کرد و گفت: در جریان فعالیت این چرخند ۶۸ میلی متر بارش در چابهار ثبت شد که این مقدار بارش در کمتر از۲۴ ساعت باریده است.

وی افزود: بررسی داده های اقلیمی چابهار نشان می دهد که این حجم بارندگی در این موقع از سال یعنی مهرماه نیز برای نخستین بار در ۴۰ سال اخیر بوده است.

بهجتی اضافه کرد: میانگین بارش پاییز چابهار در بلند مدت ۳۳ میلی متر است که بارش شبانه روز گذشته این شهر ۲ برابر پاییز بلندمدت بوده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شاهین هواشناسی باران استان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان ۴۰ سال اخیر پاییز چابهار میلی متر ثبت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج فعالیت سامانه‌بارش‌زا در اصفهان طی امشب/دما ۵ درجه‌ کاهش دارد

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در نطنز جاری شدن سیلاب و در نائین بارش تگرگ را طی امروز شاهد هستیم، اظهار داشت: بیشترین میانگین بارشی شبانه روز گذشته تا صبح امروز چهار اردیبهشت از ایستگاه فریدونشهر ۱۰ میلیمتر، نطنز هشت میلیمتر، خور بیابانک ۳.۸ میلیمتر، اسلام آباد موگویی ۳.۷ میلیمتر، بویین میاندشت و دهاقان ۳.۴ میلیمتر، چوپانان ۳.۱ میلیمتر، داران سه میلیمتر، گلپایگان ۲.۵ میلیمتر، انارک ۲.۲ میلیمتر، شهرضا ۱.۸ میلیمتر و بادرود و نجف آباد ۱.۳ میلیمتر بوده است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت سامانه بارش‌زا طی امروز و فردا بر فراز استان ادامه می‌یابد، افزود: بر این اساس طی این مدت وضعیت جوی در بیشتر مناطق به‌صورت قسمتی ابری به تدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد به نسبت شدید تا شدید و از بعدازظهر رگبار و رعد و برق و احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: شدت بارش طی امشب تا اواسط فردا و در نیمه غربی و شمالی استان خواهد بود.

امینی اضافه کرد: کماکان جاری شدن روان آب، آب گرفتگی معابر، اختلال در تردد و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها طی ۲۴ ساعت اینده محتمل است.

وی با بیان اینکه بیشینه دمای هوا طی امروز در بیشتر مناطق استان سه تا پنج درجه کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۱ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۳ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

طی این مدت مهاباد با بیشینه دمای ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای ۲ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

کد خبر 6086642

دیگر خبرها

  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • اوج فعالیت سامانه‌بارش‌زا در اصفهان طی امشب/دما ۵ درجه‌ کاهش دارد
  • ۴ کشته و ۱۰ مفقود در طوفان گوانگدونگ چین
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌وبختیاری اعلام شد
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌و بختیاری اعلام شد
  • پربارش‌ترین استان‌ها در هفته جاری
  • اعلام پربارش‌ترین استان‌ها در هفته جاری
  • گلستان، مازندران و یزد پر بارش ترین استان ها در هفته جاری
  • عملکرد دولت در سیل چابهار موجب دلگرمی و امیدواری مردم شد
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند