Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش آژانس بین المللی انرژی می گوید امروز تقریبا همه هیدروژن تولیدی در دنیا از طریق گاز طبیعی و بدون جذب و ذخیره سازی کربن انجام می گیرد که همین امر باعث تولید 900 میلیون تن دی اکسید کربن شده است، یعنی برابر با مجموع انتشارات دی اکسید کربن بریتانیا و اندونزی.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، آژانس بین المللی انرژی می گوید اگر دولت ها می خواهند به اهداف انتشار صفر در آینده برسند باید بر تولید هیدروژن سرمایه گذاری های بیشتری انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز دوشنبه آژانس بین المللی انرژی (IEA) در گزارشی نوشت که دولت ها باید سرمایه گذاری در تولید هیدروژن و زنجیره ذخیره سازی این سوخت را افزایش دهند تا به کاهش انتشارات و رساندن آن به انتشارات صفر کمک کنند.

در بیانیه این سازمان آمده است که بخش های دولتی و خصوصی تا کنون فقط یک چهارم 1200 میلیارد دلار لازم تا سال 2030 را برای توسعه هیدروژن و رساندن آن به عنوان بخشی از استراتژی های جهانی انتشارات صفر خالص، تامین کرده اند.

این سازمان می افزاید این تلاش ها باید هیدورژن را به تمامی بخش های تولید انرژی بکشاند و تکنولوژی های مربوط به آن را آنقدر گسترده تر کند تا تولید این سوخت با انرژی های تجدیدپذیر ارزان تر تمام شود.

هیدروژن ماده ای سبک، قابل ذخیره سازی و مصرف آن هیچ انتشارات مستقیم یا گازهای گلخانه ای تولید نمی کند. اما تولید آن هزینه بر است و نگرانی هایی هم در باره نحوه تولید آن [استفاده از سوخت های فسیلی یا انرژی های تجدیدپذیر در تولید هیدروژن] وجود دارد.

بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی تولید هیدروژن از طریق انرژی های تجدیدپذیر می تواند دو تا هفت برابر گران تر از تولید هیدروژن از طریق گاز طبیعی بدون جذب و ذخیره سازی کربن هزینه داشته باشد.

این گزارش می افزاید امروز تقریبا همه هیدروژن تولیدی در دنیا از طریق گاز طبیعی و بدون جذب و ذخیره سازی کربن انجام می گیرد که همین امر باعث تولید 900 میلیون تن دی اکسید کربن شده است، یعنی برابر با انتشارات دی اکسید کربن بریتانیا و اندونزی.

بر همین اساس در 5 سال گذشته ظرفیت جهانی الکترولیز که هیدروژن را از آب تولید می کند دو برابر شده و نزدیک به 400 پروژه در حال توسعه وجود دارد.

این پروژه ها ظرفیت تامین هیدروژن دنیا را تا سال 2030 به 8 میلیون تن در سال می رساند، در حالی که امروزه این ظرفیت در سال 2021 به 50 هزار تن می رسد.

اما با این حال آژانس تاکید دارد این میزان ظرفیت تنها یک دهم آن چیزی است که تا سال 2030 لازم داریم تا به اهداف انتشاراتی صفر خالص سال 2050 برسیم.

تقریبا تمامی هیدروژن تولید سال 2020 در صنایع و پالایشگاه ها مصرف شده است. اما این سوخت می تواند نقش مهمی در صنایع شیمیای، فولاد، حمل و نقل و صنایع هوایی بازی کند، این بخش های صنایعی هستند که در حال حاضر کاهش انتشارات آنها به عنوان چالش دست اندرکاران آن مطرح شده است.

در حال حاضر 17 کشور استراتژی هایی برای هیدروژن مشخص کرده اند و بیش از 20 کشور دیگر هم اعلام کرده اند که در حال توسعه برنامه هایی برای تولید هیدروژن هستند. در حالی در سال 2019 تعدا این کشور از سه کشور بالاتر نبود.

 

برچسب هاآژانس بین المللی انرژی (IEA) انتشارات کربن انرژی امروز پروژه های هیدروژن خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) گاز طبیعی هیدروژن آبی هیدروژن سبز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی IEA انتشارات کربن انرژی امروز پروژه های هیدروژن گاز طبیعی هیدروژن آبی هیدروژن سبز آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو آژانس بین المللی انرژی تولید هیدروژن دی اکسید کربن ذخیره سازی گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۹۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ ملی‌پوش والیبال ایران به اندونزی!

به گزارش "ورزش سه"، آرمین افشین‌فر بازیکن فصل گذشته جیزره بلدیه اسپور ترکیه که فصل خوبی را با این تیم پشت سر گذاشت و به تیم ملی والیبال ایران نیز دعوت شد، با عقد قراردادی راهی یکی از تیم‌های اندونزی شد.

لیگ والیبال باشگاهی اندونزی که چند سالی است رونق گرفته حالا با خریدهای خوبی که باشگاه‌های آن انجام داده‌اند از چند روز دیگر آغاز خواهد شد که هر دیدار تماشگران فراوانی را به سالن می‌کشاند.

آرمین افشین‌فر توانایی بازی کردن در دو پست دریافت کننده و قطر پاسور دارد و می‌تواند به ستاره این تیم و لیگ تبدیل شود. البته او تنها ایرانی حاضر در این لیگ نیست و پوریا یلی و محمدرضا بیک راهی این کشور شده‌اند. همچنین احمد مساجدی سرمربی جاکارتا استین بین در این لیگ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • تازه‌ترین انتصاب‌ها در شرکت ملی گاز ایران
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • کوچ ملی‌پوش والیبال ایران به اندونزی!
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲