Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه فرانسوی‌زبان سازمان علم و توسعه (Science and Development Network

Science and Development Network) که به آخرین تازه‌های فناوری در جهان و در میان کشورهای فقیر و ثروتمند می‌پردازد، طبق مطالعه‌ای که به تازگی انجام شده، ت مرگ و میر  کودکان به دلیل شرایط جراحی در کشورهای جنوب صحرای آفریقا بسیار بیشتر از کشورهای پردرآمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایع‌ترین اختلالات جسمی در کودکان از جمله فتق ، آپاندیسیت و مشکلات روده مانند انسداد، در این تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است؛ این بیماری‌ها می‌تواند از ابتدای تولد ایجاد شده و یا این که کودکان بعدا به آنها مبتلا شده باشند.

طبق مطالعات، در حالی که مرگ و میر ناشی از اختلالات معده در کودکان در کشورهای غنی تنها ۲ درصد را شامل می‌شوداین رقم برای قاره سیاه ۷۵.۵ درصد است.

بر این اساس، آفریقا باید تشخیص زودهنگام بیماری‌های مادرزادی را برای جلوگیری از مرگ و میر کودکان بهبود ببخشد.

 دکتر «ویلیام اپیدو منسا - William Appeadu-Mensah » نویسنده و مدرس ارشد گروه جراحی در دانشگاه غنا می‌گوید: جراحی‌های به موقع می‌تواند به رفع انسداد روده و معده در کودکان کمک کرده و جانشان را نجات دهد.

به گفته او، ۱.۷ میلیارد کودک در جهان در صورت ضرورت، به مراقبت‌های جراحی ایمن و مقرون به صرفه دسترسی ندارند. تقریبا یک سوم مرگ و میر کودکان بر اثر بیماریهای مادرزادی در جهان متعلق به کشورهای آفریقایی واقع در جنوب صحراست که بیش از ۵۰ درصد جمعیت آنها را کودکان تشکیل می‌دهند.

این مطالعه که به تازگی در مجله BMJ Global Health در ماه سپتامبر منتشر شد از ۵۱ بیمارستان ارائه دهنده خدمات جراحی اطفال در ۱۹ کشور در جنوب صحرای آفریقا انجام شده و مربوط به دوره زمانی اکتبر ۲۰۱۶ تا آوریل ۲۰۱۷ است.

طبق این مطالعه، لازم است سرمایه‌گذاری و اقدام‌های لازم برای بهبود مراقبت‌های جراحی در جنوب صحرای آفریقا  افزایش یابد.

طبق اهداف دکتر منسا، سیاستگذاران در چارچوب ارائه منابع برای کمک به تشخیص و مراقبت از کودکان در هنگام تولد با بیماریهای مادرزادی باید بیشتر تلاش کنند.

به گفته «استفن تبیری - Stephen Tabiri » نویسنده این مطالعه و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه توسعه در غنا ، هم‌اینک بیماری های مادرزادی پنجمین علت اصلی مرگ و میر در کودکان زیر پنج سال در سراسر جهان است و بیشتر فوتی‌ها در دوران نوزادی رخ می دهد.

او می‌گوید: اختلال های مربوط به دستگاه گوارش در کشورهای با درآمد کم و متوسط نرخ مرگ و میر بالایی در میان کودکان دارد. در کشورهای ثروتمند بیشتر زنان برای سنجش بیماری های مادرزادی پیش از تولد کودک تحت سونوگرافی قرار می‌گیرند که این در مورد کشورهای با درآمد کم وجود ندارد.

« سیرام وردوئی - Seyram Wordui » متخصص اطفال در بیمارستان دانشگاه «کورله بو - Korle Bu» در غنا می‌گوید که مهارت‌ها از کشورهای با درآمد بالا باید به کشورهای جنوب صحرای آفریقا انتقال داده شود و میان تخصص‌های مختلف پزشکی برای تشخیص ناهنجاری‌های جنینی مشارکت وجود داشته باشد.

برچسب‌ها غنا قاره آفریقا آفریقای جنوبی کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غنا قاره آفریقا آفریقای جنوبی غنا قاره آفریقا آفریقای جنوبی کودک بیماری های مادرزادی جنوب صحرای آفریقا بیماری ها مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند