Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@20:03:03 GMT

مقایسه هوندا CR-V با تویوتا RAV4 + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۷۶۷۴

مقایسه هوندا CR-V با تویوتا RAV4 + فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خودروهای شاسی بلند این روزها به شدت مورد استقبال عموم قرار گرفته است. از جمله خودروهایی که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است،  هوندا CR-V و تویوتا RAV۴ است که درمجموع بیش از ۸۲۵ هزار فروش در سال داشته است. اکنون قصد داریم در این گزارش این 2 خودرو را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هوندا CR-V تورینگ ۲۰۲۱ : هوندا CR-V ۲۰۲۱ با موتور توربوشارژ ۴ سیلندر با دیفرانسیل جلو یا چهار چرخ محرک با پیشرانه هیبریدی و برقی با AWD در دسترس است. ارزان‌ترین مدل چهار چرخ محرک CR-V از نوع EX AWD است که بهای ۲۹۰۶۰ دلاری دارد. قیمت مدل تورینگ هم به ۳۴۷۵۰ دلار می‌رسد، اما عرضه نسخه هیبریدی از اوایل سال آینده احتمالاً بهای این شاسی‌بلند را به مرز ۴۰ هزار دلار نزدیک‌تر خواهد ساخت.

تویوتا RAV۴ ۲۰۲۱:  تویوتا RAV۴ ۲۰۲۱ با موتور ۴ سیلندر با دیفرانسیل جلو یا چهار چرخ محرک، پیشرانه هیبریدی و برقی با AWD و پیشرانه جدید هیبریدی پلاگین ۲۰۲۱ با AWD (RAV۴ Prime) در دسترس است. بسته به پیشرانه، سطوح تریم شامل LE، SE، XLE، XLE Premium، XSE، Limited، Adventure و TRD Off-Road است. قیمت‌ها از ۲۶ هزار و ۵۰ دلار تا ۴۱ هزار و ۴۲۵ دلار به علاوه هزینه مقصد هزار و ۱۷۵ دلار متغیر است. 

   

هوندا CR-V تورینگ ۲۰۲۱ : هوندا ۲۰۲۱ CR-V را به موتور ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوشارژ مجهز می‌کند که ۱۹۰ اسب بخار قدرت و ۱۷۹ پوند فوت گشتاور تولید می‌کند. این موتور از یک گیربکس متغیر پیوسته (CVT) برای تغذیه چرخ‌های جلو استفاده می‌کند. سیستم چهارچرخ محرک با قیمت ۱۵۰۰ دلار اختیاری است.

نسخه ترکیبی CR-V از یک پیشرانه هیبریدی دو موتوره مبتنی بر یک موتور ۲.۰ لیتری ۴ سیلندر استفاده می‌کند و به طور خودکار بین حالت‌های EV Drive، Hybrid Drive و Engine Drive انتخاب می‌کند. مجموع توان خروجی ۲۱۲ اسب بخار است. 

   

تویوتا یک موتور استاندارد ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر را در RAV۴ ۲۰۲۱ نصب می‌کند. قدرت آن ۲۰۳ اسب بخار و گشتاور آن ۱۸۴ پوند فوت است.  یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک نیرو را به چرخ‌های جلو هدایت می‌کند مگر اینکه شما AWD را انتخاب کنید که هزینه آن ۱۴۰۰ دلار است. پیشرانه RAV۴ Hybrid بر اساس موتور ۴ سیلندر ۲.۵ لیتری طراحی شده و گیربکس اتوماتیک را با CVT جایگزین می‌کند.

   

هر هوندا ۲۰۲۱ CR-V دارای مجموعه‌ای از سیستم‌های پیشرفته کمک رانندگی (ADAS)  است. در تست تصادف توسط اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA)، تویوتا  RAV۴ TRD بالاترین رتبه کلی پنج ستاره را کسب می‌کند. 

در تست تصادف توسط اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA)، هوندا CR-V بالاترین رتبه کلی پنج ستاره را کسب می‌کند.  این موتورسیکلت دارای فناوری Safety Sense  است که شامل  چراغ‌های جلوی اتوماتیک و سیستم تشخیص علائم جاده‌ای می‌شود.

   

تویوتا دارای یک سیستم سرگرمی و صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی استاندارد در RAV۴ است و همچنین دو بلندگوی استریو به علاوه بلوتوث، رادیو ماهواره‌ای، Apple CarPlay، Android Auto و Amazon Alexa را دارد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو هوندا CR V ۴ سیلندر چرخ محرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از اولین موتور شش سیلندر ایران ساخت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.  

روح الله دهقانی، معاون علمی، فد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در این مراسم،  با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه گفت: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد.

وی افزود: این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

دهقانی ادامه داد: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.  

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‎ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسیده است. 

وی ادامه داد: امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزء کلیدی‌ترین دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود  ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

دهقانی درباره این پروژه تازه افتتاح شده، توضیح داد: در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه  چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

وی افزود: متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد.

دهقانی به اقدامات انجام‌شده توسط این تیم تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور از جمله این اقدامات است.

وی در همین راستا ادامه داد: ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی نیز از جمله دیگر اقدامات این تیم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • ساخت موتور شش سیلندر
  • فیلم| رونمایی از نخستین موتور بنزینیِ ۶ سیلندر؛ ساخت ایران
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • (تصاویر) رونمایی از موتور شش سیلندر ساخت ایران
  • آیین رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی
  • رونمایی از اولین موتور ۶ سیلندر ساخت ایران
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند