Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، همزمان با شب رحلت حضرت ختمی‌مرتبت محمد مصطفی (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)  و در آستانه شهادت امام رضا (ع) وگرامیداشت یاد و خاطره عالم ربانی آیت الله حسن زاده آملی و شهادت قهرمان ملی شهید علی لندی مراسم بزرگداشتی با حضور حجت الاسلام حقانی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان، جمعی از مسئولان و مردم عزادار زرند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در حسینیه سپاه ثارالله زرند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام حقانی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان با تسلیت ایام پایانی ماه صفر به ویژه رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع)، علامه حسن زاده آملی را شخصیتی قابل احترام برای مردم معرفی کرد و گفت: این عالم ربانی در زمنیه‌ها مختلف علمی، فلسفی از جایگاه علمی بسیار خوبی برخوردار بود که علم این بزرگوار از عنایات خداوند متعال بود که به ایشان عطا شده بود.

او محاسبه نفس را از دیگر شاخصه ‌های وی عنوان کرد و افزود: یکی از کار‌هایی که این عالم ربانی هرشب انجام می‌داد، حسابرسی اعمال و رفتار خود بود و خصوصا در بحث شاگرد پروری تمام تلاش خود را به کار می‌بست تا شاگردانی را برای زمنیه ساز‌ی ظهورحضرت ولی عصرعجل الله تعالی تربیت کند.

حجت الاسلام حقانی تصریح کرد: همه ما باید در بحث زمینه سازی و محقق شدن زمینه ظهور حضرت ولی عصر (عج) تلاش کنیم و تفکر تمدن اسلامی را در دنیا گسترش دهیم.

حجت الاسلام حقانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی لندی که با فداکاری به دل آتش زد، بیان کرد: ما توانستیم امثال شهید علی لندی، شهید حجی‌ها را پرورش دهیم و در این زمنیه موفق بودیم؛ اما دشمن تلاش می‌کند ما را از هدف اصلی دور کند و همانطور که بعد از رحلت عالم ربانی حسن زاده آملی هجمه‌های زیادی علیه این شخصیت در فضای مجازی به کار بست تا مردم را نسبت به شخصیت و جایگاه علمی که این علامه داشت دلسرد کند، آن هم شخصیتی که تمام حرکات و رفتار او برای همه مردم الگو و اسوه بود و ما باید درس بگیریم.

او با اشاره به پیام امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در خصوص رحلت این ربانی گفت: اگر به پیام تسلیت معظم له نگاه کنید، معظم له در پیام تسلیت‌شان از ایشان به عنوان عالم ربانی، سالک توحیدی، دانشمند و ذوفنون و از جمله چهره‌های نادر و فاخری یاد کردند که نمونه‌های معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را می‌نوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهره‌مند می‌سازد و همچنین نوشته‌ها و منشأت این بزرگوار را منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف است که باید در زندگی پیاده کنیم.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان، علامه حسن زاده آملی را دارای جایگاه‌ علمی بالایی در مجامع علمی و جهانی دانست وگفت: وی شخصیت قابل اتکا و مورد اعتماد مردم بود و وجود نورانی و عرفانی و شخصیت بالای ادبی علامه حسن زاده همگان را مجذوب خودش می‌کرد، خصوصا در بحث ولایت مداری و ولایت پذیری که همگان را توصیه می‌کرد که نگاهمان به دهان ولایت باشد، و این خصوصیات بارز علامه بوده که جایگاه او را به عنوان یکی از چهره‌های شاخص مردمی تبدیل کرده بود.

او با اعلام اینکه علامه حسن زاده آملی شخصیتی فوق‌العاده معنوی، علمی و عرفانی بود که در عصر کنونی جهان اسلام نظیر ندارد، افزود: شخصیتی را از دست دادیم که قطعا در آینده بیشتر از امروز حسرت آن را خواهیم خورد.

در این مراسم یکی از مداحان اهل بیت (علیهم السلام) به مرثیه سرایی و مداحی پرداخت.

این مراسم به همت ستاد بزرگداشت علامه حسن زاده آملی و شهید لندی در حسینیه سپاه ثارالله زرند برگزار شد.

انتهای پیام/ب

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رحلت پیامبر شهادت امام حسن علامه حسن زاده آملی حجت الاسلام حقانی شهادت امام عالم ربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت شهادت شهید فرهمند در جبهه غرب کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، شهید فرهمند تیل با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه کشور جمهوری اسلامی به سرکردگی آمریکای جنایتکار حضور فعال داشت و سرانجام در جبهه غرب کشور هنگام مأموریت و انجام وظیفه به شهادت رسید. تحصیل و اشتغال  روحیة حق‌جوی او بیش‌ازپیش رو به‌سوی حق‌گرایی نهاد و از دام‌های که رژیم ستم‌شاهی به‌انحاءمختلف برای جوانان این مرزوبوم گسترده بود دوری جست.
در زمان رژیم ستم‌شاهی براثر فقر مالی و وضع اقتصادی پائین و نبودن امکانات فرهنگی و فاقد فضا‌های آموزشی از درس‌خواندن و ادامة تحصیل محروم گشت و موقعیت ایجاب کرد که بعد از کلاس چهارم ابتدائی از ادامه تحصیل باز بماند. بعد از آن به شغل آزاد مشغول شد، بیشتر اوقات برای معاش خانواده از شهری به شهر دیگر و از مکانی به مکان دیگر برای کارگری و مایحتاج زندگی در تکاپو بود. در ماه‌های مبارک رمضان با زبان روزه در گرمای سوزان تابستان کار می‌کرد و این سختی و مشقت را به جان پذیرا بود.  خصوصیات اخلاقی شهید فرهمند در تمام دوران زندگی خود را بااخلاق اسلامی آراسته بود و حق‌پرست و خداجویانه عمل می‌کرد و وی از روحیة بسیار خوبی برخوردار بود صبور، قانع، آرام، ساکت و سالم و مورد اطمینان همة اطرافیان خود بود و در کار‌هایش بسیار خونسرد و بادقت و مستحکم بود.  در دوران جوانی با زحمت و رنج بسیار دست‌وپنجه نرم کرد. شهید فرهمند ازدواج کرد تا بدین صورت سنت رسول ا... را به‌جای آورد و ثمرة این ازدواج دو فرزند (یک پسر و یک دختر) که از خود به یادگار گذاشته است.  زندگی در حیات او به همین طریق سپری شد تا شروع انقلاب اسلامی ایران به رهبری منجی عالم بشریت حضرت امام خمینی (ره) و مبارزة ملت همیشه در صحنة ایران بخصوص جوانان دلیر، شجاع و استقلالشان با شهادت و خط‌شکن تاریخ استان محروم و شهیدپرور کهگیلویه‌وبویراحمد. الفبای مبارزه  شهید فرهمند در این دوران الفبای مبارزه را می‌آموخت و در برنامه‌های جمعی و شرعی که با شرکت دوستان، آشنایان و گروه‌های مسلمان و انقلابی تشکیل می‌شد شرکت فعال داشت شهید فرهمند توانست با شرکت در این سری مطالعات جمعی و جلسات اسلامی، و انقلابی زیر بنائی تفکر مذهبی خود را غنا بخشد خود را برای فردای انقلاب آماده سازد. خودسازی شرکت در برنامه‌های خودسازی و کوهنوردی و انجام عملیات دشوار، از سوژه‌های موردعلاقه او بود. به طوری که بسیاری از دوستان و همسر و آشنایان هم‌دورةو به‌خاطر اخلاق اسلامی و پیمان دوستی، راهنمائی‌ها و ارشادات خداپسندانة او جذب این‌گونه عمل‌ها و برنامه‌های انقلابی در جبهه‌ها و دوران‌های انقلاب شده بودند. در اکثر تظاهرات و راهپیمایی‌ها و دعا‌ها شرکت فراوان داشت و بار‌ها تا مرز شهادت پیش رفته بود، شهید فرهمند باذوق و شور فراوان به اسلام و امام عشق می‌ورزید و بار‌ها بدین سبب تا پایان دست از مبارزه بر نداشت و زیر بار ظلم و ستم نرفت. با بروز جنگ تحمیلی عراق علیه کشور جمهوری اسلامی به سرکردگی آمریکای جنایتکار فرهمند سر از پا نمی‌شناخت و به فرمان امام و تشکیل ارتش بیست میلیونی و بسیج همگانی برای دفاع از مرز و بوم کشور جمهوری اسلامی ایران در بسیج همگانی ثبت نام و آموزش‌های لازم و تاکتیکی را سپری کرد.  روانة جبهه‌های حق علیه باطل شد و چندین بار با شوق و شوری که از امام و انقلاب داشت و برای ادای دین خود و ادامة خون همرزمان خود عازم جبهه‌های غرب و جنوب کشور شد و با بعثیان کافر پیکار می‌کرد و عشق به شهادت او را به مبارزه مشغول کرده بود.  شهادت در عملیات جان‌سوز و دشمن‌شکن بوستان شرکت داشت و بعد از فتح بوستان برای مدتی به خانه آمد، اما روحیه شهادت طلبانه او امان نداد و برای سومین بار به آنچه آرزو داشت دست یافت و سرانجام در مرداد سال ۶۱ در جبهه غرب کشور هنگام مأموریت و انجام وظیفة شرعی خود لطف خدا شامل حال او می‌گردد و پیام خدا را لبیک گفته و به سوی خدا به خیل عظیم شهداء پیوست و پیکر مطهرش را در زادگاهش به خاک سپردند.

دیگر خبرها

  • مراسم گرامیداشت شهادت جانشین سپاه‌ قدس در یاسوج
  • مراسم گرامی داشت شهادت جانشین سپاه‌ قدس در یاسوج
  • حسینیه تسنیم| چرا مصیبت اباعبدالله بر آسمان‌ها سنگین است؟
  • روایت شهادت شهید فرهمند در جبهه غرب کشور
  • دریافت مجوز استخدام ۳۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • ورود حجم قابل توجه‌ای سیلاب به شهر زاهدان
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • انطباق آداب غذاخوردن ائمه اطهار با علوم پیشرفته تغذیه