Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم تاکستان در مجلس گفت: با توجه به نقش مهم تعریف‌شده برای تعاونی‌ها در قانون اساسی و اقتصاد مقاومتی باید جایگاه تعاونی‌های مسکن مطابق با ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در قانون احیاء شود. - اخبار استانها -

رجب رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با بیان اینکه طبق قانون اساسی باید 25 درصد از سهم اقتصاد کشور به تعاونی‌های مردمی اختصاص پیدا کند، اظهار داشت: با توجه به نقش مهم تعریف‌شده برای تعاونی‌ها در قانون اساسی و اقتصاد مقاومتی باید جایگاه تعاونی‌های مسکن مطابق با ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در قانون احیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بحران‌های قانونی که در چند سال قبل گریبانگیر تعاونی‌های مسکن شده است، اضافه کرد: امروز وضعیت تعاونی‌های مسکن در استان قزوین و ناتوان ماندن آنها در انجام تعهدات خود به یک بحران فراگیر در استان قزوین تبدیل شده و مردمی که سرمایه خود را سال‌ها در اختیار این تعاونی‌ها گذاشتند، نه تنها از داشتن مسکن بلکه از داشتن زمین هم محروم شدند.

رحمانی ادامه داد: این در حالی است که تعاونی‌های مسکن کارمندی، فرهنگیان و نیروهای مسلح نقش اصلی را در توسعه و عمران شهرها و مناطق شهری جدید در استان قزوین و کشور داشتند و اگر این تعاونی‌های مسکن در دهه 70 فعالیت نمی‌کردند، امروز با هیچ طرحی از جمله مسکن مهر یا مسکن ملی نمی‌توانستیم بحران مسکن در شهرها را مدیریت کنیم.

مشکل مسکن با اراده و خرد حل می‌شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به وضعیت فقدان زمین و اراضی برای ساخت نقاط جدید مسکونی در کشور ژاپن یادآور شد: امروز تمام نقاط قابل سکونت ژاپن با بلندمرتبه‌سازی به خانه و مسکن تبدیل شده و در شرایطی که این کشور یک‌پنجم خاک ما مساحت دارد، جمعیت آن 50 درصد از ایران بیشتر است؛ اما با اتکا به خرد و نگاه توسعه‌ مناطق مسکونی در ارتفاع توانستند بحران مسکن را مدیریت کنند.

رحمانی افزود: با این حال جالب است که کشور ما با این همه زمین بیکار با مشکل مسکن و زمین روبه‌روست که این موضوع باید با اتکا به اراده و خرد حل شود؛ چرا که مسکن جزو نیازهای اولیه انسان است که نبود آن سطح رضایت‌مندی اجتماعی را کاهش و آسیب‌های اجتماعی را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: متأسفانه دولت‌های یازدهم و دوازدهم با نقد یک‌سویه و از روی شکم‌سیری طرح مسکن مهر هیچ حرکت مثبتی برای تولید مسکن در کشور انجام نداند و با مطرح کردن یک طرح به نام بازآفرینی شهری در نهایت به بهانه به‌هم‌ خوردن برجام و کمبود اعتبار این طرح را هم مسکوت گذاشتند و منجر به کمبود شدید مسکن و انفجار قیمت آن در 4 سال اخیر شدند.

پایان رسیدگی 10 ساله به پرونده تعاونی مسکن کارگران برق با 12 هزار شاکیاستاندار بوشهر خواستار تعیین تکلیف اراضی متعلق به تعاونی مسکن فرهنگیان عسلویه شدمعاون استاندار قزوین: اعطای زمین معوض به تعاونی مسکن ارتش در مرحله اخذ مجوز است

نماینده تاکستان در مجلس یادآور شد: متأسفانه با نگاه اصلاح‌طلبان در مجلس ششم بحث منع خریداری زمین توسط تعاونی‌های مسکن قانون شد و از همان زمان بسیاری از تعاونی‌‌های مسکن که دنبال خانه‌‌دار کردن کارگران و کارمندان بودند، به مشکل خوردند و افراد برای اینکه زمینی را تغییر کاربری داده، در اختیار گرفته و آن را به مسکن تبدیل کنند، به دنبال افراد ذی‌نفوذ رفتند که این کار امروز بحران‌های قانونی و حقوقی را برای مردم استان قزوین درست کرده است.

رحمانی تصریح کرد: نمی‌توان به مردمی که برای ساخت خانه و مسکن زمین‌ می‌خواهند، بگوییم به شما زمین نمی‌دهیم، چون به دلیل کمبود بودجه نمی‌توانیم زیرساخت‌های خدماتی آن را تأمین کنیم؛ بلکه باید تولید مسکن را به خود مردم بسپاریم و کار را برای آنها تسهیل کنیم تا مانند طرح ملی مسکن با بحران کندی طرح مواجه نشویم.

وی اضافه کرد: اگر اجازه واگذاری زمین به تعاونی‌های مردمی به شکل محدود داده شود، با توجه به اراده مردم برای خانه‌دار شدن شاهد تحولات شگرفی در این حوزه خواهیم بود و بهتر است به جای طرح کردن مسائلی به نام نبودن آب به دنبال استفاده بهینه از آب شرب باشیم و با اجرای طرح‌های بازچرخانی (recyle) آب کشاورزان را تأمین کنیم.

رحمانی یادآور شد: به هر حال هدررفت 70 درصد آب زراعی منطقی نیست و اگر از آب در حوزه کشاورزی درست استفاده کنیم، آب لازم برای توسعه و عمران نواحی شهری جدید را هم به دست خواهیم آورد؛ ضمن اینکه برای مهار و ذخیره آب‌های ناشی از بارندگی هم باید اقدام جدی داشته باشیم و راه استفاده از آب‌های سطحی را از کشورهای پیشرفته جهان بیاموزیم.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین طرح ملی مسکن تعاون مجلس استانداری قزوین طرح ملی مسکن تعاون تعاونی های مسکن قانون اساسی استان قزوین تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟

روز گذشته (۲۷ فروردین) سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از تصویب افزایش تعطیلات رسمی هفتگی به ۲ روز و کاهش ۴ ساعته کار کارکنان در این کمیسیون خبر داد.

حسین گودرزی درباره نشست کمیسیون اجتماعی مجلس برای بررسی ساماندهی تعطیلات گفته بود: «در این جلسه با اضافه‌شدن یک روز به تعطیلات هفته و تعطیلی روز‌های پنجشنبه و جمعه موافقت شد لذا روز‌های کاری از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.»

تصمیم کمسیون اجتماعی مجلس با حضور معاون سازمان اداری و استخدامی به عنوان نماینده دولت اتخاذ شده است؛ پس دولت نیز با تعطیلی روز‌های پنجشنبه علاوه بر جمعه‌ها موافقت کرده است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اختلاف بر سر تعطیلی پنجشنبه یا شنبه هم گفته است: «یک اختلافی که وجود داشت این بود که ما روز تعطیلی هفته را مراعا بگذاریم تا دولت خودش تصمیم بگیرد چه روزی تعطیل باشد، اما نهایتا به این نتیجه رسیدیم که شأن قانون‌گذاری این است که روز تعطیلی در مجلس قانون شود.

تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرایی می‌شود؟

با توجه به فوریت داشتن این لایحه مصوبه تعطیلی به هیأت رئیسه مجلس ارسال می‌شود تا در نخستین جلسه علنی خانه ملت به رأی گذاشته شود. بعد از تصویب در صحن علنی مجلس، زمان اجرای قانون اطلاع رسانی می‌شود.

لایحه تعطیلی دوروز در هفته، آذرماه سال گذشته از سوی دولت به مجلس ارسال شد. از آن زمان تا کنون این لایجه حاشیه‌ها و واکنش‌های زیادی داشته است.

واکنش‌ها به تعطیلی روز پنجشنبه هر هفته

امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) اتاق بازرگانی تهران در بیانیه‌ای درباره افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) تعطیلات پایان هفته را نشانه عدم باور قلبی و ذهنی به بخش خصوصی است:

 اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

 تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: از موضوع تعطیلی ایام پایان هفته، نمودی از تجمع و یکدستی خواسته‌های فعالان اقتصادی و سایر شقوق اجتماعی کشور است که در همراهی با یکدیگر و با انتشار سیلی از بیانیه، اطلاعیه، مصاحبه و اظهارنظرات، تلاش می‌کنند تا از خواسته و آرزوی سربازان خط مقدم اقتصادی کشور که مجدداً نادیده انگاشته شده را به جهت پیشینه‌سازی منافع ملی محقق کنند. امیدواریم نظر نهایی سیاستگذاران و قانونگذاران در مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، عدم تایید این تصمیم و استماع نظرات کارشناسی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی با هدف بیشینه‌سازی منافع ملی و به کار بستن آن باشد.

در همین ارتباط رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان‌رضوی گفته است: تعطیلی پنج‌شنبه‌ها به جای شنبه‌ها، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد.

تعطیلی هفتگی بازار‌های بین‌المللی روز‌های شنبه و یکشنبه است.

آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بانک‌ها هم می‌شود؟

علی بابایی کارنامی درباره تعطیلی بانک‌ها در روز پنجشنبه گفته است: «دستگاه‌هایی که مشمول قانون خدمات کشوری و همچنین ماده ۲۹ برنامه ششم هستند، مشمول این لایحه می‌شوند و با توجه به اینکه بانک‌ها از قانون خدمات کشوری پیروی می‌کنند، در صورت تصویب لایحه مذکور در مجلس، بانک‌ها نیز در روز‌های پنجشنبه تعطیل خواهند بود.»

منبع: شهرآرا نیوز

tags # تعطیلی ادارات سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • بازگشت بیش از ۲۵۰ همت از سرمایه‌های مردمی با احیای واحد‌های تولیدی
  • نماینده مردم اصفهان: از نظرات نخبگان استفاده خواهیم کرد
  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • شورای عالی امنیت ملی در جایگاه تراز
  • درخواست از بیت رهبری درپی تکرار یک ادعای عجیب درباره ریاست مجلس آینده
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • ارتش مکتبی و قانون اساسی
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟