Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@06:31:09 GMT

چگونه با زدن واکسن به پایان جاده کرونا می‌رسیم؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۲۲۲۳

چگونه با زدن واکسن به پایان جاده کرونا می‌رسیم؟

گروه استان‌ها - با سرعت گرفتن کار واکسیناسیون و افزایش ایمنی در جامعه امیدها برای بازگشت به روزهای خوش دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی و پایان روزهای تلخ کرونایی بیشتر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، با شیوع بیماری کرونا و جان گرفتن این بیماری در پیک‌های مختلف شاهد بی جان شدن مردم در جای جای کره خاکی بودیم و هر شخص عاقلی با رعایت نکات بهداشتی و به نحوی خود را از ابتلا به بیماری دور می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا که آمد همه جا تعطیل شد تا شیوع آن فروکش کند اما مراکز علمی و نخبگان فعال‌تر شدند تا راهکاری برای مقابله و از بین بردن آن پیدا کنند، بنابراین پس از تولید داروهای لازم نوبت به ساخت واکسن رسید تا افراد در برابرش ایمنی کسب کنند و کشورهای مختلف همچون کشورها ما توانست به آن دست یابد.

چندین ماه قبل که خبری از وفور واکسن در کشور نبود به اندازه‌ای که واکسن داشتیم افراد در معرض خطر واکسینه می‌شدند اما خوشبختانه در طی یک ماه اخیر شاهد افزایش تولید واکسن و واردات آن هستیم که سبب شد اکنون حتی 12 ساله‌ها هم بتوانند از این واکسن استفاده کنند.

شریفی، معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد گفت: تاکنون بیش از 26 درصد از جمعیت دانش‌آموزی استان، دز اول واکسن را دریافت کردند.

شریفی ادامه داد: تاکنون 865 هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده که 597 دوز آن نوبت اول بوده است هم چنین 70 درصد افراد بالای 18 سال در استان نیز واکسینه شدند.

با افزایش شاخص‌های تزریق واکسیناسیون دانش‌آموزان امید است شرایط لازم را برای آموزش حضوری دانش‌آموزان از نیمه آبان ماه فراهم شود.

دور از انتظار نیست که بتوانیم با پایان واکسیناسیون به سال‌های خوش قبل از کرونا، خوشی‌های دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی برگردیم و نشاط و شادابی را باز هم در جامعه شاهد باشیم.

محمود نوری شادکام، معاون دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: واکسیناسیون زمانی موثر واقع می‌شود که ٧ درصد افراد جامعه آن را دریافت کرده باشند، بنابراین تا رسیدن به حد مطلوب لازم است همچنان به رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی اهتمام ورزید.

شادکام ادامه داد: واکسیناسیون تأثیر فوق‌العاده‌ای در جهت جلوگیری از شدت شیوع بیماری کرونا داشته است و مهم‌تر از آن در کاهش مرگ و میرهای ناشی از بیماری کرونا هم تأثیر بسزایی داشته است.

وی گفت: در استان یزد 70 درصد افراد 18 سال به بالا دوز اول واکسن خود را دریافت کردند و ارزیابی‌های نشان می‌دهد افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت کردند ایمنی بسیار بالایی را کسب کردند.

گزارش وزیر بهداشت به رئیس قوه قضائیه از تزریق 59 میلیون دز واکسن کروناپیش از کرونا تجربه تولید واکسن از مرحله صفر را نداشتیمابراز امیدواری وزیر بهداشت به بازگشایی مدارس از آبان‌ماه/ تزریق واکسن کرونا به نوه 12 ساله عین‌اللهی

شواهد نشان می‌دهد در طول مدت ورود کرونا به کشور مهاجرپذیر بودن استان سبب شد در موج‌های کرونا جزء استان‌های اولی باشیم که با بیماری درگیر شدیم بنابراین واکسیناسیون نگرانی‌های ما را برای آینده و پیک‌های بعدی کرونا کمتر خواهد کرد و از نگرانی مردم و مسئولان استان در خصوص شیوع مجدد بیماری می‌کاهد.

هر چند تزریق واکسن با سرعت و شتاب بیشتری انجام می‌شود اما برخی از افراد به دلایل واهی و مختلف یا بر اثر تبلیغات منفی که در فضای مجازی وجود دارد و صحبت برخی از افراد که اعتقادی به واکسن ندارند برای ایمن سازی خود و جامعه اقدام نکردند.

شاید لازم باشد با توجه به اهمیتی که واکسیناسیون برای جامعه دارد تک تک افراد جامعه دیگران را امر به معروف و نهی از منکر کنند تا افراد هر چه سریع‌تر واکسینه شوند و به این مرحله از درمان پایان داده شود و با یک قرنطینه عمومی دیگر شیوع بیماری فروکش کند.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد

مدیرکل مدیریت بهداشت و بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی ایران گفت: اجرای برنامه واکسیناسیون و پایش بیماری سالمونلا از اولویت‌های سازمان دامپزشکی در حوزه طیور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سعید کرمی شامگاه _چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در نشست با مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: دفتر طیور سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری سه برنامه را در دستور کار دارد که تقسیم بندی مناطق کشور به مناطق با ریسک بالا، ریسک پایین و مناطق بدون ریسک نخستین این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های بهداشتی دفتر طیور سازمان دامپزشکی کشور بر اساس این تقسیم‌بندی‌ها متغیر خواهد بود، گفت: همچنین اجرای برنامه واکسیناسیون و پایش بیماری سالمونلا از دیگر مواردی است که به عنوان اولویت‌های دفتر طیور در کنار اجرای سایر برنامه‌ها در دستور کار دارد.

مدیرکل بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت استان قزوین علی‌رغم تراکم بالای واحدهای پرورش طیور مناسب است، اضافه کرد: بنابراین این استان می‌تواند به عنوان یک الگوی مناسب در رعایت ضوابط امنیت زیستی و پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور در سطح کشور مطرح شود؛ چرا که تا کنون در بحث بیماری‌ها موفق عمل شده است.

مهدی جلوخانی، مدیرکل دامپزشکی استان قزوین هم در این دیدار گفت: استان قزوین دارای واحدهای اجداد تخم گذار منحصر به فرد در کشور و همچنین یک واحد اجداد گوشتی است و با توجه به کمیت و ظرفیت واحدهای مادر تخم گذار و گوشتی و همچنین نیمچه گوشتی و تخم گذار تجاری مراقبت ویژه ای را از منظر اقدامات بهداشتی قرنطینه‌ای طلب می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش ضمن اشاره به کمبود نیروی کارشناسی در اداره کل دامپزشکی استان قزوین تشریح کرد: نخستین واحد جوجه‌کشی دارای رتبه A+ در استان قزوین قرار دارد و همچنین ظرفیت تولید طیور در استان قزوین بیش از ۲۷ میلیون قطعه است که بیش از ۱۶ میلیون قطعه در حال حاضر فعال هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین ادامه داد: در همین راستا اداره کل دامپزشکی برنامه‌های مراقبت فعال و غیرفعال، نمونه‌برداری‌های دوره‌ای، تشکیل جلسات مشترک با دستگاه‌های اجرایی ذیربط و اطلاع‌رسانی‌های بهداشتی از طریق ارسال پیامک، توزیع پوستر، بروشور و کلاس‌های آموزشی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 745604

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر