Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، حسین امیر عبداللهیان شامگاه چهارشنبه در پایان سفر خود به مسکو با بیان اینکه درباره نحوه بازگشت به مذاکرات وین و نحوه همکاری با آژانس انرژی بین المللی انرژی اتمی با طرف روس مذاکراتی داشتیم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مرد عمل واقعی برای مذاکره است و امیدواریم در آینده نزدیک طرف های مقابل ما به همه تعهدات خود برگرددند و تردید نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:  چنانچه همه طرف ها به تعهداتشان پایبند باشند و برای ملت ایران قابل راستی آزمایی باشد ایران نیز پایبندی خود به تعهدات و مذاکرات را همانطور که در گذشته نشان داده است در آینده هم نشان خواهد داد.

مسیر گفت و گو برای حل سوتفاهمات قفقاز جنوبی

 وزیرخارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین به مذاکرات با طرف روس در باره  حضور تروریستها و صهیونیست ها درقفقار جنوبی اشاره کرد و گفت: تحرکات بیگانگان ، صهیونیستها و تروریستها در منطقه قفقاز جنوبی دشواری هایی  را برای همسایگان خوب ما ارمنستان و جمهوری آذربایجان ببار می آورد .

وی گفت: ادبیاتی در این منطقه توسط برخی مقامات رسمی و رسانه ها بکار گرفته می شود که سازنده نیست و فقط کمک کننده به اهداف دشمنان منطقه است.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با سعه صدر و رفتار حکیمانه به همسایگان نگاه می کند، افزود: بایستی همه اهل منطقه از مسیر گفت و گو و حکیمانه مشکلات و سوتفاهمات را حل کنند و همه از این منطقه امن و باثبات سود ببرند.

وی گفت:  مهم این است که در منطقه قفقار نباید ژئوپلوتیک و جغرافیای  تحت تاثیر مداخلات خارجی خدشه ای به آن وارد شود.

نگاه تهران و مسکو در مسائل منطقه ای منطبق است

امیرعبداللهیان همچنین با بیان اینکه در مجموع نگاه تهران و مسکو به مسائل منطقه منطبق و نزدیک هم هست ، افزود: در مذاکرات با لاوروف طیف وسیعی از موضوعات منطقه و دوجانبه بررسی شد

و نکته مهمی که روی آن تاکید داریم ین است که نتیجه این سفر و گفتگوها باید برای مردم کشورمان باید قابل مشاهده و منتهی به جهش در مناسبات دوجانبه باشد.

امیرعبداللهیان در پایان سفر به مسکو با اشاره به مذاکرات مفصل و طولانی با همتای روسی خود گفت: در مجموع طیف وسیعی از موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت و خوشبختانه تهران و مسکو در همه موضوعات نگاهی منطبق یا نزدیک به هم دارند.

وی افزود: در حوزه مسائل منطقه‌ای، درباره تحولات افغانستان، سوریه، یمن، بحرین، فلسطین و قفقاز جنوبی گفت و گو کردیم و اشتراک نظر فراوانی در این مسائل بین دو کشور وجود دارد.

وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنانش گفت: در مذاکرات امروز با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بر روی جهش در مناسبات اقتصادی و شتاب بخشیدن به حوزه تحارت و بازرگانی تمرکز شد و خوشبختانه موانع تردد تجار و بازرگانان که تاثیرات منفی بر روابط اقتصادی دو کشور داشت، برطرف شد.

وی با اشاره به توافقنامه‌های متعدد بین دو کشور در حوزه‌های گوناگون روابط گفت: از نظر اسناد و توافقنامه هیچ کمبودی وجود ندارد و آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، اجرایی شدن این اسناد و توافقنامه‌هاست.

امیرعبداللهیان به اراده جدی رهبران دو کشور برای توسعه و تحکیم مناسبات اشاره و تاکید کرد: هم آقای رئیسی و هم آقای پوتین شخصیت‌های عملگرا و نتیجه‌گرا هستند و هر دو رئیس جمهور خواهان نتیجه ملموس گفتگوها و همکاری‌ها هستند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که که روز سه شنبه در راس هیاتی به روسیه سفر کرده بود شامگاه چهارشنبه پایتخت روسیه را به مقصد بیروت پایتخت لبنان ترک کرد.

کد خبر 630734 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام امیر عبداللهیان ایران و روسیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام امیر عبداللهیان ایران و روسیه جمهوری اسلامی ایران دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در گفتگو با یوکو کامیکاوا وزیر خارجه ژاپن که کشورش ریاست دوره‌ای گروه ۷ را بر عهده دارد، گفت که ایران از این گروه انتظار تلاش برای ایجاد آتش بس در غزه را دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، امیرعبداللهیان امروز سه‌شنبه در تماس تلفنی با  کامیکاوا در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد. 

وزیر امور خارجه ایران در این گفتگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و‌ پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق، تاکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

وی با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان: ریشه اصلی تنش در منطقه رژیم اسرائیل است

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم کشور ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه  اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

کامیکاوا نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه،  تداوم رایزنی‌ها و گفتگوهای چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

وزیر خارجه ژاپن با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت؛ ژاپن  معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است. 

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف ها تاکید کرد  و خاطر نشان نمود که نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف ها توجه داده ایم. 
 
وزرای امور خارجه ایران و ژاپن در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفتگوها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

تاکید امیرعبداللهیان  بر حق ایران در پاسخ به حمله اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ پیشنهاد امیرعبداللهیان در شورای امنیت درباره غزه
  • ۶ پیشنهاد امیرعبداللهیان در شورای امنیت سازمان ملل چه بود؟
  • ۶ پیشنهاد امیرعبداللهیان در شورای امنیت چه بود؟
  • کنایه رئیسی به برجام ۲ و ۳ در دیدار با مردم شاهرود
  • این روزها «همه راه‌ها به تهران ختم می‌شود»
  • همه راه ها به تهران ختم می شود
  • مذاکره باشگاه تراکتور با بردیف برای هدایت دوباره تیم تبریزی
  • اسلامی: اگر آژانس به تعهدات برجامی خود عمل کند ما هم متعهدیم
  • امیرعبداللهیان: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم
  • چرا جنگ ایران و اسراییل به نفع روسیه نیست؟