Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم اکبرزاده، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در این شرکت با همراهی تیمی از متخصصان گروه محصولاتی را با عنوان زغال های صنعتی به تولید رسانده ایم که از اقلام مورد نیاز کشور و بعضا تحریمی است.

وی با بیان اینکه زغال های صنعتی به عنوان یک قطعه گرافیتی و در بعضی انواع کامپوزیت مس- گرافیت در تجهیزات دوار مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: بر اساس اعلام گمرک جمهوری اسلامی ایران، میزان واردات این گروه زغال‌های صنعتی در سال ۹۹ برابر با ۱۵ میلیون دلار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبرزاده با بیان اینکه ما توانستیم به تازگی قراردادی با شرکت های صنعت خودروسازی منعقد کنیم، گفت: در یک خودروی شخصی در حدود ۳۰-۴۰ قطعه زغال صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد که اکنون این محصول جزء اقلام وارداتی کشور ما محسوب می شود.

وی با بیان اینکه و در این راستا با یک مجموعه بزرگ صنعتی توافقاتی را داشتیم؛ امیدواریم که این صحبت‌ها به قرارداد منتهی شود، بیان کرد: بر اساس قراردادی که منعقد کردیم قرار است بعد از تحویل نمونه اولیه و تاییدیه شرکت خودروسازی، یک میلیون و دویست هزار قطعه درسال از این زغال های صنعتی در فاز اول را به تولید برسانیم.

به گفته مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده زغال های صنعتی، این قرارداد زمینه ای برای تولید انبوه است که در ابتدا می تواند از مقدار کمی خروج ارز جلوگیری کند که پیش بینی می شود در ابتدای کار از خروج یک میلیون دلار در سال جلوگیری شود.

اکبرزاده خاطر نشان کرد: اکنون امکان تولید این زغال های صنعتی، به صورت سهم داخل ۹۶ درصدی در این شرکت وجود دارد.

وی با بیان اینکه این زغال های صنعتی امکان کاربرد در صنایع دیگر را دارد، گفت: تولید انبوه این زغال ها در حوزه خودروسازی می تواند زمینه ای برای ورود به سایر حوزه ها باشد تا در کمترین میزان وارد کشور شود.

این فعال دانش بنیان خاطر نشان کرد: تمام مواد اولیه این زغال ها به غیر از دو مورد در همین شرکت به تولید می رسد و آن دو مورد نیز از شرکت های داخلی تهیه می شود.

مدیرعامل شرکت با اشاره به کاربرد این زغال های صنعتی افزود: مترو، تجهیزات پزشکی، قطعات صنعتی، توربین های بادی و... از دیگر حوزه هایی هستند که نیاز به زغال های صنعتی دارند.

کد خبر 5320858 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان صادرات دانش بنیان پارک فناوری پردیس حاکمیت سایبری فیس بوک شرکت دانش بنیان فناوری فضایی جایزه نوبل تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل حکمرانی فضای مجازی اینترنت همراه اول امنیت سایبری واتس آپ تولید دانش بنیان زغال های صنعتی زغال ها دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۴۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان با توجه به نیاز مبرم صنعت شیلات کشور، موفق به تولید خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در کشور شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، رشد جمعیت و نیاز به تامین پروتئین با کیفیت برای مصرف انسانی زمینه‌ساز گسترش روز افزون مزارع پرورش ماهی در کشور شد. با توجه به افزایش تقاضا در زمینه تامین خوراک مناسب و عدم وجود کارخانه‌هایی که پاسخگوی این نیاز و کاهش وابستگی به واردات و ارزبری شوند، شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر تولید خوارک دام، طیور و آبزیان گام برداشتند.

محمدرضا حیدری، مدیرعامل شرکت خوراک آماده دام و طیور آبزیان فرادانه با اشاره به فعالیت در زمینه تامین خوراک مورد نیاز صنعت دام، طیور و آبزیان عنوان کرد: کارمان را با هدف پاسخگویی به نیاز جدی حوزه کشاورزی به خوراک با کیفیت برای انواع آبزیان پرورشی آغاز کردیم. پس از سال‌ها تلاش مستمر، شرکت موفق به تولید محصولاتی متنوع و با کیفیت شد که نتیجه آن به دست آوردن سهم قابل توجهی از بازار داخلی و شناخته شدن این شرکت برای آبزی پروران شد.

این فعال فناور با اشاره به تامین خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان عنوان کرد: با توجه به حجم قابل به عنوان اولین و یکی از پرفروش‌ترین محصولات فرادانه جایگاه ویژه ­ای را به خود اختصاص داده است که با تحقیق و توسعه و با استفاده از متخصصین داخلی و خارجی، بسته به نیاز پروش ­دهندگان تولید می‌شود.

وی با بیان این‌که خوراک ماهی قزل آلای رنگین­ کمان تولیدشده توسط این شرکت دانش‌بنیان با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیه­‌ای و فناوری دنیا، فرموله و تولید می‌شود، ادامه داد: در تولید این خوراک، از مواد اولیه باکیفیت همراه با مکمل­ها و افزودنی­های اختصاصی همراه با فناوری اکستروژن استفاده می­ شود.

حیدری بیان کرد: خوراک تولید داخل، سبب بهبود تولید و کیفیت قزل آلای پرورشی در مزارع شده است به طوری‌که که این خوراک بیش از ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین می­ کند.

مدیرعامل شرکت فردانه با اشاره به وجوه تمایز محصول خوراک ساخته شده توسط این شرکت، نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی بیان کرد: این محصول توانسته است با کسب استاندارد‌های بین المللی مورد نیاز، علاوه بر این که کیفیت بالاتر را نسبت به سایر نمونه‌ها ارائه دهد، مجوز‌های لازم را برای صادرات به کشور‌های مختلف کسب کند.

حیدری ادامه داد: فرمولاسیون پیشرفته، علمی و به روز خوراک توسط متخصصان در کنار بسته ­بندی مناسب و امکان نگهداری و انبارداری طولانی مدت، تنوع زیاد محصول بر اساس اندازه ماهی و نیاز مشتری، شکل منظم، پایداری و شناوری مناسب دانه­‌های خوراک از مهم‌ترین ویژگی‌های خوراک ساخت داخل به شمار می‌روند.

این فعال فناور با اشاره به ایجاد رشد قابل توجه و یکنواخت ماهی متناسب با شرایط پرورش همراه با بقای بالای ماهی­‌ها به دیگر مزایای این محصول اشاره کرد و افزود: بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش، ارتقا ایمنی و افزایش مقاومت ماهی در برابر عوامل بیماری و استرس­زا و افزایش کارایی تولید و کیفیت گوشت ماهی از نظر ارزش غذایی و شاخص­های ظاهری از مهم‌ترین مزیت‌های این خوراک به شمار می‌رود.

حیدری بیان کرد: با توجه به آمار فروش رو به رشد این محصول در سال­های متمادی، این محصول تنها از ابتدای سال تا دی ماه ۱۴۰۲، مانع ارزبری حدود ۹۱ میلیون دلار شده است.

وی با اشاره به تنوع در سبد محصولات خوراک دانش بنیان فرادانه عنوان کرد: دیگر محصولات آبزیان مانند خوراک‌های اقتصادی، ویژه، رنگدانه دار، ایمنوپلاس و... و قابلیت کاربرد آن‌ها در انواع سیستم‌­های پرورشی مزیت رقابتی ویژه­ای برای این محصول ایجاد کرده است؛ همچنین با درنظر گرفتن تولید وتامین مواد اولیه و در نتیجه کاهش هزینه تولید خوراک، خوراک دانش بنیان فرادانه قیمت تمام شده کمتری نسبت به سایر رقبا دارد.

وی با اشاره به ایجاد یک زنجیره ارزش کامل در صنعت خوراک آبزیان عنوان کرد: فرادانه دارای کامل‌ترین زنجیره ارزش در تولید پروتئین آبزیان است که شامل کارخانجاتی مانند کارخانه‌های تولید پودر ماهی در شمال و جنوب کشور، کارخانه فراوری و بسته ­بندی ماهی، کارخانه تولید کنسرو ماهی، کارخانه مکمل سازی، کارخانه چاپ کیسه چاپ نمونه، مجتمع شیر و گوشت فرادانه و... را شامل می‌شود. مجموع این فعالیت‌ها سبب اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر نیروی انسانی شده است از این بین بیش از ۵۰۰ نفر آن‌ها مستقیما در کارخانه تولید خوراک آبزیان فعالیت می­‌کنند.

دیگر خبرها

  • واحدهای صنعتی دانش بنیان ۲۸ درصد رشد داشته است
  • تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد
  • پیش بینی ۳.۲ همت تسهیلات قرض الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان
  • نزدیک شدن به خودکفایی در تامین داروی فاکتور هشت
  • رفع انحصار تأمین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی
  • صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • تولید دستگاه طیف‌سنج نوری برای تعیین غلظت مواد محلول در آب
  • انحصار فاکتور ۸ بیماران هموفیلی شکسته شد
  • رفع انحصار تامین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی