Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امارت الیوم، فیراس بادر، متخصص بیماری‌های قلبی و عروقی در کلینیک کلیولند، اظهارکرد: بیماری‌های قلبی عروقی مانند حملات قلبی محدود به افراد مسن نیست، بلکه جوانان را هم در معرض و خطر ابتلا به این بیماری قرار می‌دهد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، او گفت: عواملی که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را در جوانان افزایش می‌دهد، چاقی شکمی، دیابت، سیگار کشیدن، فشار خون بالا و سطح کلسترول بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص قلب و عروق درباره بسیاری از تصورات غلط مربوط به سلامت قلب می گوید: بسیاری معتقدند داشتن سطح آمادگی جسمانی بالا یا داشتن شاخص توده بدنی طبیعی، آن‌ها را در برابر بیماری‌های قلبی مصون می‌کند، در حالی که  یک فرد می‌تواند وزن ایده آل داشته باشد، اما درصدکلسترول خون آن بالا باشد؛ زیرا سیگار می‌کشد که یک مشکل رایج در بین جوانان است، یا ممکن است فردی در نتیجه رژیم غذایی پر از غذا‌های فرآوری شده درصد بالایی از چربی شکم را داشته باشد که همه آن‌ها می‌تواند بر سلامت قلب تأثیر منفی بگذارد.

پربیننده ترین چای نباتی که بر هر درد بی درمان دواست! آغاز پیک ششم کرونا از اواخر مهرماه آیا سوتین می تواند بر رشد پستان تاثیر بگذارد؟ بزرگ شدن پستان قرص خوراکی لوزارتان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیماری قلبی بیماری های قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است

ایتنا - با اینکه کمبود خواب اثرات نامطلوبی دارد، بیش از یک سوم افراد نمی‌توانند به میزان کافی ۷ تا ۸ ساعت بخوابند.
به گزارش انجمن قلب آمریکا کمبود خواب منجر به عارضه‌ای می‌شود که متخصصان آن را «کبد چرب غیرالکلی» (non-alcoholic fatty liver disease) یا «ان‌ای‌‌اف‌‌ال‌دی» می‌نامند. از هر ۴ آمریکایی دست‌کم یک نفر به این عارضه دچار است. 

کبد چرب غیرالکلی چیست؟
کبد چرب غیرالکلی، همان‌طور که از نامش پیداست، از وجود چربی در کبد خبر می‌دهد. ابراهیم هانونه، متخصص گوارش در مینه‌سوتا، می‌‌گوید که افزایش وزن، دیابت نوع ۲، فشار خون و تری‌گلیسیرید بالا و آپنه انسدادی خواب از عوامل اصلی عارضه کبد چرب غیرالکلی به شمار می‌روند.

او می‌گوید: «مصرف زیاد الکل هم موجب چرب شدن کبد می‌شود، اما کبد چرب غیرالکلی به‌دلیل مشکلات سندرم متابولیک و افزایش وزن و بدون مصرف زیاد الکل رخ می‌دهد، به همین دلیل آن را غیرالکلی می‌نامند.» البته او تاکید می‌کند که سابقه خانوادگی هم خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد.

به گزارش نیویورک‌پست، کبد چرب غیرالکلی را به این دلیل که اغلب بی‌نشانه است «همه‌گیری خاموش» می‌نامند.

به گفته هانونه، برخی پژوهش‌‌ها نشان می‌دهد که ۲۵ تا ۳۵ درصد جمعیت کل آمریکا به کبد چرب غیرالکلی مبتلا شده‌اند، که چیزی بیش از یک نفر از هر ۴ نفر است. اما بیشتر افراد، به‌خصوص در مراحل اولیه ابتلا، هیچ نشانه‌ای ندارند. برخی افراد ممکن است نشانه‌های عمومی مانند خستگی، مه‌مغزی و درد شکم را بروز دهند.

به طور کلی بیماری کبد چرب تا وقتی وخیم نشده باشد علائم عمده‌ای ایجاد نمی‌کند. برای مثال، وقتی که فرد پیش‌تر به بیماری سیروز کبدی یا سرطان کبد دچار شده باشد ممکن است علائم کبد چرب غیرالکلی هم آشکار شود. البته بیماری کبد چرب با افزایش خطر سیروز کبدی و سرطان کبد مرتبط است.

ارتباط بین خواب و کبد چرب غیر‌الکلی
طبق گفته کریستین کرک پاتریک، متخصص تغذیه در بیمارستان کلیولند، تحقیقات متعدد نشان می‌دهند که کمبود خواب باکیفیت با افزایش وزن، افزایش گرسنگی و کنترل نامطلوب قند خون مرتبط است. او می‌گوید که مقاومت دربرابر انسولین عامل اصلی بروز چربی در کبد محسوب می‌شود و این خطر به‌خصوص در زنان یائسه بالا است.

نتایج تحقیقی نشان داد کم خوابیدن مزمن سطح انسولین زنان یائسه را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد، در حالی که این میزان به طور کلی ۱۵ درصد است.

با توجه به ماهیت «خاموش بودن» این بیماری متخصصان بر اهمیت غربالگری کبد چرب تاکید می‌کنند، به‌ویژه برای افرادی که زمینه ابتلا به این بیماری را دارند، حتی اگر هیچ نشانه‌ای در آنان مشاهده نشود.

دیگر خبرها

  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • فعالیت ۶۷۰ مرکز خدمات سلامت در استان اردبیل
  • برپایی سفره سلامت در مدارس خلخال
  • این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند
  • ۴۱ درصد مرگ و میر در قزوین ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی