Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دبیر ستاد مدیریت بحران استان ایلام گفت: همه دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران موظف به اجرای راهبردهای پیشگیرانه در فصل سرما هستند.

"آیت قیصربیگی" در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به  بازدید از مناطق سیل زده شهرستان سیروان از ابلاغ دستور العمل های احتیاطی آمادگی فصل سرما به دستگاه های اجرایی استان خبر داد اظهار کرد:  پایش به هنگام مخاطرات جوی و اعلام هشدار به کشاورزارن، دامداران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از طریق رسانه های استانی و محلی از جمله بندهای این دستور العمل ابلاغی است.

وی در ادامه بر تشکیل مستمر جلسات ستاد استانی و شهرستانی به منظور آمادگی حداکثری دستگاه های ذیربط در مواقع اضطراری و بحرانی تاکید کرد و گفت: اینجا لازم است فرمانداران محترم و عوامل مدیریت بحران در شهرستان ها با توجه به شروع فصل پاییز و بارندگی ضمن شناسایی و بازدید از مناطق حادثه خیز نسبت به تامین منابع برای رفع هرگونه خطر احتمالی و همچنین لایروبی مستمر کانال‌ها، جداول و مسیل‌ها، احداث سیل بند در نقاط حادثه خیز و ... تخلیه رسوبات تجمع یافته در پشت سیل بندها توسط دستگاه های متولی اقدام فوری نمایند.

قیصربیگی در ادامه رصد و بازبینی دوره ای پل های کم ارتفاع با استفاده از دیده بان های محلی و دستگاه های اجرایی ذیربط جهت جلوگیری از انسداد مسیر رودخانه و انحراف آب را از دیگر بندهای این دستور العمل ابلاغی برشمرد که بایست با نظارت و هماهنگی فرمانداران توسط دستگاه های متولی عضو ستاد مدیریت بحران استان اجرایی شود.

وی با تاکید بر این مطلب که همه دستگاههای عضو ستاد بحران موظف به اجرای راهبردهای پیشگیرانه این دستورالعمل هستند، یاد آورشد: براساس دستورالعمل ابلاغی احتیاطی آمادگی ویژه فصل سرما، پیش بینی تمهیدات لازم برای تامین انرژی ذخیره سوخت جایگزین مورد نیاز به ویژه برای مراکز مهم، نیروگاه ها، نانوایی ها، مراکز درمانی و خدماتی و مناطق صعب العبور ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استان در ادامه اظهار داشت: آمادگی لازم دستگاه های خدماتی و امدادی از جمله شهرداری ها، هلال احمر و ... دپوی اقلام مورد نیاز نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وی با عنوان این مطلب که پیش بینی و تجهیز مکان های مناسب به منظور ارائه خدمات امدادی به آسیب دیدگان احتمالی از جمله اسکان اضطراری استقرار سرویس های بهداشتی، نانوایی و آشپزخانه سیار نیز مدنظر است، افزود: پیش بینی استقرار نیروهای امدادی، خدمات رسان و نظامی و انتظامی در مناطق پرخطر و با ریسک بالا در شرایط اضطراری از دیگر بندهای دستور العمل احتیاطی آمادگی ویژه فصل سرما است.

دبیرستاد هماهنگی، پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام در ادامه گفت: همچنین تجمیع، استقرار ماشین آلات و تجهیزات تخصصی از قبیل برف روبی، خودروی آتش نشانی، یدک کش، جرثقیل درمناطق مشخص به منظور انتقال به مکان های مورد نیاز در کمترین زمان ممکن نیز دراین دستور العمل مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام سرما آیت قیصربیگی مدیریت بحران دستور العمل بحران استان فصل سرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام دستگاه‌های امدادی و خدماتی هرمزگان در آماده باش قرار گرفتند

ایسنا/هرمزگان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با اشاره به صدور هشدار قرمز هواشناسی گفت: تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات رسانی استان با توجه به ورود موج جدید بارش در استان در حالت آماده باش کامل هستند.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان، محمد مرودی امروز ۲۶ فروردین در جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری و هماهنگی فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان گفت: با ورود سامانه جدید بارشی به استان هرمزگان از تمامی هم استانی‌های شریف تقاضا دارم تا از اسکان و تردد در حاشیه و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها جدا خودداری کنند.

وی هدف از برگزاری این جلسه را ارزیابی میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران استان و ایجاد هماهنگی در صورت لزوم دانست و گفت: تمامی دستگاه‌های عضو این ستاد باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند تا با توجه به اعلام قرمز هواشناسی شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان، بر لزوم انجام اقدامات ایمنی و احتیاطی با هدف کاهش خسارت‌های احتمالی تاکید کرد و افزود: اقدامات لازم و مورد نیاز جهت حفظ ایمنی شهروندان انجام گیرد.

مرودی تصریح کرد: تمامی مرخصی‌ها و ماموریت‌های برون استانی مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران استان لغو و مکلف به حضور در محل کار خود جهت مدیریت امور طبق هشدار هواشناسی هستند.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران استان نسبت به استقرار ماشین آلات، تجهیزات و امکانات لازم جهت امداد و ایمنی هرچه بیشتر در سطح استان اقدام کنند.

این مسئول افزود: هر گونه اطلاع رسانی در چرخه مدیریت بحران صرفاً با محوریت مدیریت بحران استانداری و به صورت متمرکز صورت پذیرد.

وی بر اطلاع رسانی گسترده جهت آگاهی هم استانی‌های عزیز و پیشگیری از وقوع هر گونه اتفاقی از طریق رسانه‌های رسمی به ویژه صدا و سیما و سایر خبرگزاری ها و مطبوعات، بخشداری‌ها و دهیاران تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل دستگاه‌های ستاد مدیریت بحران در شهرستان تفتان
  • آمادگی دستگاه های اجرایی کرمان برای مقابله با سیل
  • دستور استاندار سیستان و بلوچستان بر بسیج امکانات و آمادگی کامل مدیریت بحران
  • آماده باش کامل در استان هرمزگان/ مرخصی‌ها لغو شد
  • روحانیت در ارتقای جایگاه مساجد نقش مؤثری دارند
  • آماده باش ستاد مدیریت بحران استانداری بوشهر به دستگاه‌های اجرایی
  • دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر در آماده باش هستند
  • تمدید دستور العمل شرایط فوق العاده در رژیم صهیونیستی
  • دور دوم سفر رییس جمهور به سمنان/ مدیران پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تمام دستگاه‌های امدادی و خدماتی هرمزگان در آماده باش قرار گرفتند