Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از منابع رسمی پاکستان، «وندی شرمن» معاون وزیر امور خارجه آمریکا که شب گذشته برای سفر دو روزه وارد اسلام‌آباد شد، به دیدار مشاور امنیت ملی پاکستان رفت.

وی امروز (جمعه) نیز برای دیدار با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان به محل وزارت امور خارجه این کشور رفت جایی که حتی مقام همتراز با مهمان آمریکایی از وی استقبال نکرد و تنها یک مقام در سطح مدیرکل وزارت خارجه از معاون وزارت امور خارجه ایالات متحده استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سفر همزمان با شکاف فزاینده در روابط دو کشور، تداوم اتهامات آمریکا علیه پاکستان مبنی بر تبانی با طالبان و کارشکنی در صلح افغانستان، نگرانی واشنگتن از ایمنی زرادخانه‌های اتمی پاکستان و لایحه جمهوری‌خواهان آمریکایی علیه پاکستان انجام می‌شود.

براساس این گزارش، وندی شرمن در دیدار با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه و «معید یوسف» مشاور امنیت ملی پاکستان پیرامون روابط دوجانبه و تحولات افغانستان به رایزنی پرداخت.

استقبال سرد طرف پاکستانی از نفر دوم وزارت امور خارجه آمریکا بیانگر تشدید اختلافات میان دو کشور است درحالی که واشنگتن از بیش از ۲ سال گذشته نیز سفیر جدید در اسلام‌آباد مقرر نکرده است. برخی از مقامات پاکستان عدم حضور سفیر آمریکا را به مثابه بی توجهی واشنگتن به اسلام‌آباد می‌دانند.

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع دیپلماتیک در واشنگتن گفتند: دولت بایدن در مذاکرات خود با پاکستان بر چهار نکته اصلی شامل به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان، تحریم های بین المللی علیه افغانستان، دسترسی آمریکا به افغانستان و همکاری ضد تروریسم میان دو کشور تمرکز خواهد کرد.

پایگاه خبری «داون» پاکستان به نقل از این منابع گزارش داد: ایالات متحده نمی خواهد پاکستان دولت موقت طالبان را قبل از بقیه اعضای جامعه بین المللی به رسمیت بشناسد. در عوض، از پاکستان می خواهد به تلاش های خود برای نرم کردن موضع طالبان در موضوعات بحث برانگیز مانند تشکیل دولت فراگیر، حقوق بشر، تحصیل دختران و اجازه کار به زنان ادامه دهد.

روابط عمومی وزارت امور خارجه پاکستان ساعاتی پیش با صدور بیانیه‌ای از دیدار قریشی با معاون وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد: وزیر خارجه پاکستان گفت که رایزنی‌های متداوم و منظم با آمریکا به سود دو کشور و همچنین ثبات و امنیت منطقه است.

وندی شرمن نیز درباره تحولات افغانستان، همکاری‌های واشنگتن با اسلام‌آباد، مسائل منطقه‌ای، مذاکرات دوجانبه با پاکستان درباره چالش تغییرات آب و هوا و همکاری در حوزه انرژی‌ تبادل نظر کرد.

سفر فعلی وندی شرمن به اسلام‌آباد از زمان آغاز کار دولت جوبایدن در آمریکا و تسلط طالبان بر افغانستان اولین بازدید یک مقام بلندپایه دیپلماتیک ایالات متحده به پاکستان است.

برچسب‌ها پاکستان ایالات متحده آمریکا شاه محمود قریشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان ایالات متحده آمریکا شاه محمود قریشی پاکستان ایالات متحده آمریکا شاه محمود قریشی وزارت امور خارجه وزیر امور خارجه ایالات متحده اسلام آباد وندی شرمن دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن

وزیر خارجه آمریکا، که هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی واشنگتن به تایوان به چین سفر کرده، گفت که واشنگتن به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با پکن است.

به گزارش مشرق، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که با هدف حل تنش‌ها میان واشنگتن و پکن با هدف توسعه روابط دوجانبه به چین سفر کرده است، از پکن خواست تا زمینه فعالیت شرکت‌های آمریکایی در این کشور را فراهم کند.

بلینکن آنچه را که واشنگتن به‌عنوان رویه‌های تجاری ناعادلانه چین توصیف می‌کند، در نشست با مقامات دولتی محلی چین در مرکز مالی شانگهای مطرح کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بلینکن با مقام ارشد شهر، دبیر حزب حاکم ملاقات کرد و نگرانی‌های خود را در مورد سیاست‌های تجاری چین و شیوه‌های اقتصادی آن مطرح کرد.

بلینکن تاکید کرد که آمریکا به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با چین و زمینه بازی برابر برای کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین است.

در این بیانیه آمده است: دو طرف بر اهمیت روابط بین مردم آمریکا و چین، از جمله گسترش مبادلات بین دانشجویان، دانش‌پژوهان و بازرگانان تاکید کردند.

واشنگتن و چین به‌طور فزاینده‌ای بر سر نحوه عملکرد شرکت‌های آمریکایی در چین و صادرات و ظرفیت تولید چین اختلاف نظر دارند. این اختلافات همچنین در پی آنچه حمایت پکن از مسکو در جنگ با اوکراین خوانده شده، تشدید شده است.

انتظار می‌رود سفر بلینکن به چین که تازه‌ترین ارتباط میان مقامات ارشد دو کشور است، شامل رایزنی درباره مسائل مختلفی از اقتصادی گرفته تا سیاسی و نظامی باشد.

هم‌زمان با ورود آنتونی بلینکن به چین، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با امضای مصوبه کنگره مبنی بر اعطای بسته کمکی چند میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، آن را اجرایی کرد. این بسته شامل ۸ میلیارد دلار کمک در جهت مقابله با حمله نظامی احتمالی چین است.

بلینکن قرار است روز جمعه در پکن با وانگ یی، وزیر خارجه چین دیدار کند. همچنین احتمالا او قرار است دیداری نیز با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس