Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: بسیاری از مجامع علمی در دنیا اعلام کردند که ممکن است در اواخر اکتبر با پیک جدیدی مواجه باشیم. با این حال همه این پیش‌بینی‌ها بر اساس اقدامات بهداشتی و رعایت جامعه، میزان واکسیناسیون و اینکه سوش جدیدی که نسبت به اقدامات بهداشتی یا واکسن مقاوم باشد یا خیر، متغیر است.

به گزارش ایمنا، حمیدرضا جماعتی، درباره وضعیت کرونا در کشور و علت قرمز بودن برخی شهرها و بالا بودن مرگ‌ها در برخی مناطق، گفت: بالا بودن مرگ‌ها در کشور و در برخی استان‌ها، از آثار پیک پنجم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال در برخی استان‌های با واکسیناسیون و اقدامات و رعایت خود مردم آمار کمتر شده، اما در برخی استان‌ها متأسفانه هنوز به حد کنترل خود نرسیده است. در عین حال میزان مرگ و میر هم با قرمزی استان ارتباطی ندارد؛ چراکه معمولاً در بسیاری مناطق مرگ و میر به دلیل شدت بیماری است. از سوی دیگر بسیاری از بیماران دیرهنگام مراجعه می‌کنند که منجر به درگیری شدیدتر ریه می‌شود و باعث می‌شود بسیاری بیماران در بخش‌های مراقبت ویژه بستری شوند. بنابراین هم شدت بیماری و هم مراجعه دیرهنگام، میزان مرگ و میر را بالا می‌برد، اما از نظر میزان بروز، آثار باقی مانده از پیک قبلی است که امیدواریم به تدریج طی دو سه هفته آینده با واکسیناسیون و اقدامات بهداشتی که انجام می‌شود، بتوانیم شاهد باشیم که این شهرها هم از قرمز به سمت نارنجی و زرد حرکت کنند.

مصوبات پیشگیرانه کمیته علمی کرونا

وی درباره پیش‌بینی زمان دو رقمی شدن مرگ‌ها در کشور، گفت: فکر می‌کنم اگر با مساله جدیدی مواجه نشویم، که البته ما اقدامات لازم را در کمیته علمی برای پیشگیری از پیک جدید، مصوبات را انجام دادیم، بر همین اساس امیدواریم با اجرای این مصوبات و عدم ایجاد پیک جدید، بتوانیم طی چند هفته آینده با انجام واکسیناسیون‌های قوی که در حال انجام است و اقدامات سریع و عاجلی که در کنار واکسیناسیون انجام می‌شود، شاهد کاهش میزان مرگ و میر باشیم.

جماعتی درباره جزئیات مصوبات پیشگیرانه، گفت: خلاصه این مصوبات شامل ادامه تسریع واکسیناسیون برای رسیدن به ایمنی جمعی است و همچنین موضوع استفاده از واکسن‌های بوستر است که باید استفاده شود. همچنین اقداماتی مانند بسته ماندن مجامع عمومی و مدارس و دانشگاه‌ها تا زمانیکه بتوانیم به ایمنی جمعی برسیم.

معیار رنگ‌بندی کرونایی شهرها

وی درباره معیار رنگ‌بندی شهرها، گفت: رنگ بندی‌ها بر اساس میزان ابتلاء به بیماری است. یعنی ممکن است که میزان مرگ و میر در شهری کم باشد، اما چون میزان ابتلاء که بر اساس تشخیص بیماری کروناست، زیاد است و وقتی تعداد ابتلاء بالا رود، تعداد بستری هم بالا رفته و می‌تواند منجر به افزایش مرگ و میر شود، برای ما یک آلارمی است که در اینجا باید اقداماتی را انجام دهیم. اساس رنگ‌بندی بر اساس تعداد افرادی است که به بیماری مبتلا شدند و بر اساس میزان تشخیص تعداد افراد مبتلا است.

احتمال بروز پیک ششم؛ آری یا خیر؟

جماعتی درباره احتمال بروز پیک ششم نیز گفت: بسیاری از مجامع علمی در دنیا اعلام کردند که ممکن است در اواخر اکتبر یعنی اواخر مهر و اوایل آبان ماه با پیک جدیدی مواجه باشیم. با این حال همه این پیش‌بینی‌ها بر اساس اقدامات بهداشتی و رعایت جامعه، میزان واکسیناسیون و همچنین اینکه سوش جدیدی که نسبت به اقدامات بهداشتی یا واکسن مقاوم باشد، ایجاد می‌شود یا خیر متغیر است. به عبارت دیگر اگر همین شرایط باشد و ما به ایمنی جمعی برسیم و اقدامات بهداشتی را هم مردم انجام دهند، ممکن است شاهد چنین پیک‌هایی نباشیم.

وضعیت سوش‌های جدید کرونا

وی درباره اینکه آیا اکنون سوش نگران‌کننده‌ای که کشور ما را تهدید کند، مورد نظر است یا خیر، گفت: فعلاً گزارشی از سوش‌هایی که بتوانند تهدیدکننده باشند، نداشتیم. هرچند گزارش‌هایی از سوش‌هایی مانند مو و… بود که خوشبختانه با اقدامات بهداشتی و واکسیناسیون در کشورها، باعث شد که این سوش‌ها تا حد زیادی مهار شده و وارد چرخه پاندمی کل کشورها نشود.

منبع: ایسنا

کد خبر 527395

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پیک ششم کرونا چرایی بالا بودن مرگ های کرونایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اقدامات بهداشتی میزان مرگ و میر رنگ بندی بر اساس سوش ها مرگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر در اغلب ساعات آرام خواهد شد

طلیعه محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد در ساعاتی از وقت امروز تا اوایل شب با رشد ابر در نواحی شمالی و ارتفاعات شرقی استان، وقوع ناپایداری موقت جوی به صورت وزش تندباد لحظه‌ای، ایجاد گردوخاک محلی و بارش پراکنده باران و رعدوبرق مورد انتظار است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: طی این مدت سواحل شمالی و مرکزی استان متلاطم خواهد بود.

وی گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده وضعیت جوی و دریایی استان در اغلب ساعات آرام است.

محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، در ساعاتی از ظهر تا اوایل شب در مناطق شمالی و ارتفاعات شرقی استان افزایش ابر، با احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: جهت وزش باد متغیر، غالباً جنوب شرقی تا شمال شرقی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و در مناطق شمالی، مرکزی و نواحی شرقی استان در ساعاتی از امروز تا اوایل شب ۱۴ تا ۴۴ گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر اضافه کرد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر و امروز تا اوایل شب در سواحل شمالی و مرکزی ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی ۱۸۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.

کد خبر 6087415

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • اقدامات ایمنی مهم در زمان باران و سیلاب
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر در اغلب ساعات آرام خواهد شد
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • چرایی اعتراض به اسرائیل در دانشگاه‌های آمریکا؛ ظلم را ببین!