Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، استرالیا که به تازگی شراکت راهبردی با آمریکا و انگلیس را به منظور مقابله با آنچه جاه‌طلبی‌های سرزمینی چین می نامد، آغاز کرده است، خواستار دریافت ۱۲ بالگرد MH-۶۰ R و تجهیزات آن به ارزش ۹۸۵ میلیون دلار از آمریکا شده است.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد دولت به کنگره اعلام کرده که تصمیم گرفته است این درخواست را بپذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالگرد سیکورسکی SH-۶۰ سیهاوک یک بالگرد چند منظوره مشتق شده از بالگرد UH-۶۰ بلک هاوک است که نیروی زمینی ارتش از آن استفاده می‌کند. بالگرد سیهاوک می‌تواند برای عملیات‌های ضد زیردریایی و همچنین برای عملیات نجات، آذوقه رسانی یا حمل و نقل مورد استفاده قرار گیرد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد کانبرا همچنین قصد دارد یک بوئینگ EA-۱۸ G گراولر خریداری کند که هواپیمایی ویژه راه اندازی ارتباطات است و قیمت آن ۱۲۵ میلیون دلار است. دولت آمریکا نیز با این درخواست موافقت کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است استرالیا از مهمترین متحدان ما در اقیانوس آرام است. برای منافع ملی آمریکا ضروری است که ما در توسعه و حفظ ظرفیتِ خود دفاعیِ قدرتمند و عملیاتی به متحدانمان کمک کنیم.

استرالیا در حال حاضر ۲۴ بالگرد سیهاوک و ده هواپیمای گراولر در اختیار دارد.

آمریکا، استرالیا و انگلیس ماه گذشته از مشارکت راهبردی خود موسوم به آکوس خبر دادند که شامل عرضه زیردریایی‌های آمریکایی با توان هسته‌ای به کانبرا است. استرالیا همزمان قرارداد خرید دوازده زیر دریایی از فرانسه را به ارزش ۶۰ میلیارد یورو لغو کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دولت آمریکا تجهیزات دفاعی بالگرد نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه آمریکا باز هم ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد

وزارت امور خارجه آمریکا در تازه ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهامات پیش علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را متهم به نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ میلادی کرد.

به گزارش ایرنا، وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشورها منتشر می‌کند که در سالهای گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

در بخش خلاصه اجرایی گزارش حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی که روز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، ادعا شده است: «محدودیت‌های حقوق بشری» ایران در سال ۲۰۲۳ در چندین حوزه وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده است.

«قتل‌های خودسرانه و غیرقانونی توسط حکومت و عوامل آن، مفقودی، رفتارهای بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز توسط حکومت یا عوامل آن، قرار دادن زندانیان در شرایط خطرناک، دستگیری یا بازداشت خودسرانه، سرکوب فراملیتی علیه افراد در کشورهای دیگر، تنبیه اعضای خانواده به دلیل جرائم ادعایی توسط فردی دیگری، محدودیت‌های شدید علیه آزادی بیان، سانسور، محدودیت‌های جدی برای آزادی‌های اینترنت» از جمله اتهاماتی است که وزارت خارجه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه حقوق بشر خود برای سال ۲۰۲۳ میلادی، همچنین مدعی نقض گسترده حقوق بشر در ایران شده و گفته است زنان همچنان با فشارها به خصوص در زمینه حجاب اجباری و پوشش خود مواجه بوده‌اند که منجر به نافرمانی مدنی آنها شده است.

«رابرت گیلکریست» مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر ایران با تکرار ادعاهای واشنگتن گفت: در سال ۲۰۲۳وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان رو به وخامت بود. حکومت ایران به هدف قرار دادن اقلیت ها، خبرنگاران و فعالان اجتماعی ادامه داد.

او با دخالت در امور داخلی ایران افزود: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. بسیاری از زنان و دختران که از حجاب اجباری حمایت نکرده اند با مجازات های سختگیرانه مواجه شده اند. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این مقام وزارت خارجه امریکا ادامه داد: آمریکا به همکاری با شرکای بین المللی خود برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد.

گزارش های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استانداردهای دوگانه، عدم رعایت اصل بی طرفی و نادیده گرفتن فرهنگ ها و سبک زندگی کشورها همواره مورد انتقاد است.

گزارش های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروههای رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتاها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشورها دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • وزارت خارجه آمریکا باز هم ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعات «سلاح هسته‌ای»: در دکترین نظامی‌مان نیست | فیلم
  • (ویدیو) سخنگوی وزارت خارجه: سلاح هسته‌ای اساساً در دکترین نظامی ایران جایگاهی ندارد
  • ببینید | روایت سخنگوی وزارت خارجه از محتوای پیام‌های جدید آمریکا به ایران
  • آمریکا: نگران کمک نظامی چین به روسیه هستیم
  • مذاکرات السودانی در آمریکا درباره خرید بالگرد و سامانه پهپادی
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: ایران در پیشبرد اهداف جهانی مربوط به زمین پاک تلاش جدی دارد