Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-03-29@05:05:52 GMT

نگران موج عروسی‌های بعد از ماه‌ صفر هستیم

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۹۹۵۷

نگران موج عروسی‌های بعد از ماه‌ صفر هستیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نسبت به وضعیت شکننده کرونا دراستان ابراز نگرانی کرد.

دکتر محمودرضا مرادی با اشاره به سیر کاهشی کرونا در استان، گفت: خوشبختانه در روزهای اخیر شاهد کاهش آمار مبتلایان و بستری‌های کرونا هستیم و پیش بینی می شود این روند کاهشی تداوم داشته باشد.

مرادی با اشاره به وضعیت شکننده کرونا در استان، گفت: وضعیت کرونا تابع رفتارهای بهداشتی مردم است و اگر در مراسم و تجمعات شرکت کرده و نسبت به رعایت پروتکل ها بی توجه باشند احتمال اوج گیری دوباره کرونا در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از احتمال بروز پیک ششم کرونا در آبان ماه خبر داد و افزود: پیش بینی ها بر این است که آبان ماه موج جدید کرونا در کشور شروع شود و طبیعتا با بروز این موج، استان هم گرفتار خواهد شد و همه باید از هم اکنون هوشیار باشند.

مرادی با اشاره به واکسینه شدن بخشی از مردم استان بر علیه کرونا، گفت:  تزریق یک دوز ایمنی لازم در برابر کرونا را ایجاد نمی کند، بلکه تاثیرگذاری واکسن حدود سه هفته پس از تزریق دوز دوم خواهد بود و تا آن زمان ایمنی لازم در بدن ایجاد نمی شود، بنابراین هنوز درصد زیادی از مردم استان به ایمنی لازم علیه کرونا نرسیده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: از طرفی ایجاد این ایمنی به معنی عدم ابتلا به کرونا نیست و تزریق واکسن تنها می تواند از ایجاد فرم شدید بیماری و مرگ و میر ناشی از آن پیشگیری کند که این پیشگیری هم بصورت 100درصدی نخواهد بود.

مرادی تاکید کرد: بنابراین افراد با وجود تزریق دو دوز واکسن هم باید همچنان پروتکل ها را رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به پایان گرفتن ایام عزاداری ماه محرم و صفر، گفت: بطور معمول بعد از این مدت شاهد موج عروسی ها خواهیم بود و این امر نگران کننده است.

وی افزود: تجمعات عامل مهمی در شیوع بیماری کرونا محسوب می شود و برگزاری این مراسم می تواند آتش کرونا را دوباره در استان شعله ور کند.

مرادی گفت: مردم باید بدانند که خطر کرونا همچنان وجود دارد و نباید از آن غافل شوند و یکی از  فضاها برای انتقال این ویروس همین تجمعات و عروسی هاست که افراد هم بدون ماسک و رعایت دستورات بهداشتی در آن شرکت می کنند، بنابراین باید بطور جدی از برگزاری و شرکت در این مراسم خودداری کنند.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پزشکان خودکشی می‌کنند؟

خودکشی رزیدنت‌ها و پزشکان در ماه‌های اخیر، نگرانی‌ها را بابت وضعیت این صنف بیشتر کرده است.

به گزارش انتخاب، حسین کرمانپور، پزشک، درباره خودکشی رزیدنت‌ها گفت: شما یک زمان یک خودکار گم می‌کنید، یک زمان طلا گم می‌کنید. طلا اگر خیلی کوچک هم باشد، بیشتر صدا می‌کند، اما اگر یک خودکار افتاد زمین، کسی نگران نمی‌شود. دولت باید نگران سرمایه‌های خودش باشد. جامعه پزشکی که قرار است آینده کشور را تأمین کنند، یک سرمایه جدی به حساب می‌آیند. اینکه عده‌ای داد می‌زنند و نگران این موضوع هستند به این خاطر است که یک سرمایه با هزینه ملت در حال از بین رفتن است. مهاجرت پزشکان و خودکشی‌ها و ترک کردن طرح‌هایشان نگرانی‌های جدی ایجاد می‌کند که سازمان نظام پزشکی و قسمت‌های مرتبط باید پاسخگو باشند.

وی در ادامه درباره علل اصلی خودکشی دستیاران پزشکی و پزشکان بیان کرد: به نظر من علت این خودکشی‌ها طبقه‌بندی دارد و فقط علت مالی ندارد. علل مالی در رده‌های دوم و سوم است. مباحث کاری، امید به آینده، برخوردساختار‌ها و مباحث مالی در این بین مؤثر است. وقتی در سخت‌ترین رشته قبول می‌شوید، تضمین آینده هم مهم می‌شود. هزینه کنکور و تلاش بسیار و شب بیداری‌ها برای پزشک شدن و دریافت حقوق اندک به چه درد می‌خورد؟ ما هم که پزشک مانده‌ایم شرایط سختی داریم. اگر دستمزد نیروی کار تأمین نشود، یک جای کار عیب پیدا خواهد کرد. مثل این می‌ماند که شما قیمت یک کالا را کم نگه دارید، اما همان قیمت کم را هم پرداخت نکنید. به نوعی پزشک بودن در ایران صرفه اقتصادی ندارد. تنها چیزیکه برای پزشکی مانده بحث ارزش آن است.

کرمانپور درباره وضعیت پزشکان در کشور‌های توسعه یافته گفت: در کشور‌های جهان سوم و از جمله ایران، نگاه ما به پزشکی نگاه کارگری است. در کشور‌های پیشرفته، نگاه به پزشکی یک نگاه توام با دانش و فناوری است که در اختیار هرکسی نیست. در تمام دنیا برای پزشکان ارزش قائل هستند و درآمد‌های خوبی هم دارند. کسی که می‌خواهد به این ارزش دست پیدا کند زحمت بسیاری هم می‌کشد. دولت‌ها نیز مراقب پزشکان هستند تا بی انگیزگی، آن‌ها را به سوی خودکشی نکشاند.

دیگر خبرها

  • تغییر ژن‌های ایمنی در خون بیماران آلزایمر
  • شایعه‌ای که هواداران سرخابی‌ را حسابی نگران کرد 
  • ایجاد خودروی ارتباط سیار در آتش‌نشانی قم
  • فناوری نانو به کمک درمان بیماری‌های خودایمنی می‌آید
  • (تصاویر) جشن عروسی میلیاردی برای دو سگ در تهران!
  • فرهاد زیویار: قدردان فداکاری‎های جانبازان هستیم
  • چرا پزشکان خودکشی می‌کنند؟
  • اسکان بیش از ۲۰ هزار مسافر نوروزی در شهرستان نهبندان
  • یادواره خانگی شهید حادثه تروریستی کرمان در یزدان آباد
  • یک ایرانی ناظر بازی عربستان و تاجیکستان