Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ استاندار سمنان گفت: بازگشایی و فعالیت اصناف گروه‌های شغلی چهارگانه باید همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال نظارت‌های دقیق باشد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی در جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا که در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: مدیران ستادی و اعضای ستاد استانی و شهرستانی مدیریت مقابله با کرونا، از ساده‌انگاری در امور مرتبط با بیماری کرونا به شدت اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرهیز از ساده‌انگاری در بحث مقابله با کرونا در بین مردم امری است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

استاندار سمنان بیان کرد: امروز بیش از ساده‌انگاری مردم، احساس می‌کنیم در بحث کرونا، ساده‌انگاری از سوی برخی مدیران اتفاق افتاده است که اعضای ستاد باید حساسیت‌های لازم در خصوص امور مرتبط با بیماری کرونا را در دستور کار قرار دهند.

هاشمی عنوان کرد: امروز مهم‌تر از مسئله بیماری کرونا در سطح کشور و استان نداریم و بحث سلامت مردم و حفظ آن، باید به صورت جدی مورد توجه مدیران استان قرار داشته باشد.

وی بیان کرد: اطلاع‌رسانی و اقناع‌سازی مردم در جهت عدم ساده‌انگاری در بحث کرونا و همچنین تشویق برای استفاده از واکسن از مواردی است که باید به صورت ویژه به آن پرداخت و در این مسیر، شهرداری‌ها باید از ظرفیت تلویزیون‌های شهری و نصب بنر استفاده  کرده و هشدارهای لازم را به مردم انتقال دهند.

استاندار سمنان اظهار داشت: سیمای مرکز سمنان میزگردهایی را در قالب کمیته علمی در خصوص آگاهی بخشی در بحث کرونا برای آحاد اقشار جامعه برگزار کند.

هاشمی گفت: استفاده از تریبون نماز جمعه، ائمه جماعت، سمن‌ها، تشکل‌ها و اتاق اصناف از دیگر ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به بحث هشدار و هوشیاری مردم در خصوص عدم ساده انگاری در مقابله با کرونا، کمک‌کند.

وی افزود: مصوبات ستاد استانی و شهرستانی مدیریت مقابله با کرونا به صورت جدی پیگیری شود.

استاندار سمنان عنوان کرد: در حوزه استان سمنان، نسبت به میانگین کشوری، واکسیناسیون به خوبی در حال انجام است و در کنار آن لازم است تا رسانه‌ها، صدا و سیما، مطبوعات، ذی نفوذان و صاحب نظران علمی و دانشگاهی، مردم را به استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشویق کنند.

هاشمی اظهار داشت: بازگشایی و فعالیت اصناف گروه‌های شغلی چهارگانه باید همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال نظارت‌های دقیق باشد.

وی افزود: نظارت بر رعایت پروتکل‌ها بهداشتی در حوزه حمل و نقل و ناوگان شهری که در حوزه شهرداری و اداره کل حمل و نقل جاده‌ای است، در دستو کار قرار گیرد.

استاندار سمنان تأکید کرد: دغدغه مردم دامغان در خصوص بیمارستان به صورت جدی پیگیری و تماس با معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص رفع این مشکل برقرار شد که نیاز است تا رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان، پیگیری‌های لازم در خصوص این ‌مهم را تا حصول نتیجه مطلوب در دستور کار قرار دهند.

هاشمی گفت: در حال حاضر شهرستان میامی در وضعیت آبی، شهرستان‌های سرخه، آرادان و مهدیشهر در وضعیت زرد و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی کرونایی می باشند.‌

وی افزود: مسئولان دقت لازم را داشته باشند تا وضعیت رنگ‌بندی آبی در شهرستان میامی که در این وضعیت قرار دارد حفظ و مابقی شهرستان‌ها نیز از وضعیت رنگ‌بندی زرد و نارنجی به آبی تبدیل شوند.

استاندار سمنان بیان کرد: در بحث بازگشایی مدارس، ‌تابع دستورات و مصوبات ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا هستیم.

هاشمی افزود: واکسیناسیون 50 درصد از دانش‌آموزان استان در دُز اول به انجام‌ رسیده است.‌

وی گفت: سعی ما بر این است که نحوه و شیوه برخورد ما با بحث واکسیناسیون دانش‌آموزان، اجباری نباشد و بنابراین از خانواده‌ها و والدین تقاضا داریم تا همکاری‌های لازم در این خصوص را داشته باشند.

استاندار سمنان اظهار داشت: آن دسته از شهرهای استان که در مسیر تردد و بازگشت زائران امام‌هشتم(ع) قرار دارند، تمهیدات لازم برای خدمات‌رسانی به این عزیزان را در دستور کار قرار دهند تا زائران نگرانی در خصوص دریافت خدمات نداشته باشند.

سیر شیوع کرونا در شرق استان سمنان نزولی است

رضا چمن، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود با بیان اینکه هفته گذشته، افزایش نسبی در تعداد بیماران مبتلا به کرونا را داشتیم که جای نگرانی ندارد، افزود: در دو ، سه روز اخیر به روند کاهشی تعداد بیماران در مناطق تحت پوشش دانشگاه بازگشتیم.

وی با بیان اینکه چرخه انتقال ویروس همچنان فعال است، اظهار داشت: سیر نزولی شیوع کرونا تدریجی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از بستری 68 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر وضع شاهرود نارنجی و شهرستان میامی در وضعیت آبی قرار دارد.

اثربخشی واکسن پاستور در پیشگیری از بستری کرونایی 92 درصد است + جزئیاتواکسیناسیون‌ فراگیر کرونا، نتیجه اعتماد تعمیم‌یافتة مردم و دستگاه‌های حاکمیتی استهشدار درباره زمستان سخت کرونایی در آلمان

چمن در مورد تزریق واکسن کرونا در شرق استان سمنان گفت: 68 درصد جمعیت بالای 12 سال این منطقه از استان دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/363/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی مدیریت مقابله با کرونا رعایت پروتکل ها استاندار سمنان ساده انگاری صورت جدی کار قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان به نقل از پایگاه خبری سازمان دامپزشکی سیستان و بلوچستان، غلامرضا سرگزی ‌ضمن تبریک فرا رسیدن هفته سلامت با  شعار جهانی "سلامت من حق من" به فعالان سلامت کشور، در تشریح نقش دامپزشکی در بهداشت صنعت طیور و سلامت جامعه، اظهار داشت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده، نقش سازمان دامپزشکی کشور در "اقتصاد مردم محور" همگام با "سلامت جامعه" بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسایل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صعنت ضروری است، زیرا بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید کند، می‌تواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند، بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امریست که به طور مستمر در جریان است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: تولید گوشت مرغ با کیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است؛ از این رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها به بهبود و ارتقاء سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی افزود: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها، تالاب‌ها و ... در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور(GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

سرگزی اظهار داشت: در همین راستا در سال 1402، کارشناسان دامپزشکی استان بر بیش از 23 میلیون و 682 هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش 20 درصدی داشته است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود و به منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران عزیز توصیه می‌شود نکات امنیت زیستی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: اولین و مهم‌ترین عامل در حفظ سلامت طیور، رعایت بهداشت و ضدعفونی محیط طیور است. توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود.

سرگزی اضافه کرد: انجام واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور، رعایت مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه با توجه به اینکه در هر گرم مدفوع پرنده آلوده به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان می‌تواند باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: روستائیان نسبت به نگهداری طیور خود در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز اقدام کنند. هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات وحش را با قید فوریت به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش گردد تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از 875 هزار قطعه طیور بومی و بالغ به 519 میلیون قطعه جوجه  توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به طور قطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم/ سد «معشوره» و «راه آهن» لرستان در دستور کار دولت است
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • فرمانده سپاه تهران: گروه آموزش‌دیده «سفیران مهر» تذکر رعایت حجاب در اماکن عمومی را جدی‌تر پیگیری می‌کنند
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان
  • مطالبه مردم برای کاهش معضلات مربوط به حوزه حجاب یک خواست عمومی است
  • فرمانده سپاه تهران: گروه‌های «سفیران مهر»، تذکر رعایت حجاب را جدی‌تر پیگیری می‌کنند
  • ایجاد گروه جدید برای تذکر حجاب در خیابان‌ها | فرمانده سپاه تهران از ورودی جدی «سفیران مهر» گفت
  • آمادگی بسیج برای همکاری با دستگاه‌های متولی و مجری امر حجاب
  • حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در راستای مردمی‌سازی اقتصاد یزد