Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، استارتاپ ال‌آی‌اس انرژی در استرالیا سعی دارد از نانولوله‌های نیترید بور برای توسعه نسل جدیدی از باتری‌های لیتیوم-گوگرد استفاده کند. با کمک این نانولوله‌ها، دانسیته انرژی و استحکام باتری افزایش می‌یابد.

این شرکت استرالیایی فناوری باتری را با استفاده از فناوری نانو توسعه داده است تا از آن در محصولات مختلف از تلفن‌های هوشمند گرفته تا سپر‌های تابشی فضاپیما استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استارتاپ ال‌آی‌اس انرژی (Li-S Energy Ltd) نانولوله‌های نیترید بور را در باتری‌های لیتیوم-گوگرد به‌منظور افزایش چگالی انرژی و افزایش استقامت بسیار بیشتر از باتری‌های لیتیوم یون معمولی استفاده کرده است.

این در حالی است که شرکت‌ها تلاش می‌کنند، فناوری باتری را ارتقا دهند و پیشرفتی را در این حوزه تجربه کنند که باعث کاهش شدید قیمت‌ها در دهه گذشته شده و باتری‌ها را به جایگزینی مناسب در بخش‌هایی از جمله حمل و نقل و ذخیره انرژی تبدیل کرده است.

لی فینیار، مدیر اجرایی شرکت ال‌آی‌اس انرژی مستقر در بریزبن، در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: این شرکت قبلاً از طرف برخی از نام‌های بزرگ در صنعت لوازم خانگی که از محصولاتی با باتری‌های بزرگ استفاده می‌کنند، علاقه زیادی را دریافت کرده است.

مدیر این شرکت فناور گفت که ال‌آی‌اس انرژی به دنبال «نه رقابت، بلکه مشارکت» با تولیدکنندگان بزرگ باتری است و خطوط تولید موجود را برای تسریع تولید تقویت می‌کند.

این فناوری‌های جدید می‌تواند به حفظ سلامت شما و کره زمین در سال‌های آینده کمک کند.

به گفته فینیار، محافظت در برابر اشعه، که برای شرکت‌هایی از جمله SpaceX شرکت تسلا ضروری است، یکی دیگر از کاربرد‌های احتمالی این فناوری است.

PPK Group، یکی از سهامداران اصلی ال‌آی‌اس انرژی، از فناوری نانولوله‌های نیترید بور برای همه چیز از شیشه‌های ضد گلوله، برای کاهش وزن سازه و برای توسعه آلومینیوم استفاده می‌کند تا بتواند آلومینیوم سبک‌تر و قوی‌تری را برای کاربرد‌های فضایی و هوانوردی ارائه دهد.

ال‌آی‌اس انرژی در مقایسه با قیمت عرضه اولیه ۰٫۸۵ دلار استرالیا تا ساعت ۱:۰۴ بعد از ظهر تا ۲۰۴ درصد به ۲٫۵۸ دلار استرالیا رسید. در سیدنی، ارزش این شرکت را ۱٫۶۵ میلیارد دلار استرالیا (۱٫۲ میلیارد دلار) اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری نانو استارتاپ ها نانولوله ها باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶

به گزارش وبگاه خبری Reuters، شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد. بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، این امر، رقابت دیرینه شرکت مذکور با اینتل، رقیب دیرینه‌اش را بر سر ساخت سریع‌ترین تراشه‌های جهان به شدت افزایش خواهد داد.

شرکت «TSMC»، بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های محاسباتی پیشرفته در جهان و تأمین‌کننده کلیدی انویدیا و اپل، این خبر را در حاشیه کنفرانسی در کالیفرنیا اعلام کرد. بر اساس دیدگاه بسیاری از تحلیل‌گران، فناوری «A 16» می‌تواند، ادعا‌های اینتل در ماه فوریه مبنی‌بر پیشی گرفتن از «TSMC» در ساخت سریع‌ترین تراشه‌های محاسباتی جهان، با استفاده از فناوری «A14» را زیر سؤال ببرد.

کوین ژانگ، معاون ارشد بخش توسعه کسب‌وکار «TSMC» طی اظهار نظری در جمع خبرنگاران گفت که این شرکت به دلیل تقاضای شرکت‌های حوزه تراشه‌های هوش مصنوعی، فرآیند جدید ساخت تراشه «A 16» خود را سریع‌تر از حد انتظار توسعه داده است.

وی همچنین گفت: «شرکت‌های فعال در این حوزه واقعاً می‌خواهند طراحی‌های خود را برای دستیابی به هر میزان دستاوردی که داریم بهینه کنند.»

او افزود، «TSMC» معتقد است که برای ساخت تراشه‌های «A 16» نیازی به استفاده از ابزار لیتوگرافی جدید شرکت «ASML» ندارد. شرکت اینتل هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد، به منظور توسعه تراشه‌های «A14»، از تجهیزات «High NA EUV» استفاده کند. این در حالی است که قیمت هر دستگاه از تجهیزات مذکور ۳۷۳ میلیون دلار برآورد شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • اولین اتوبوس‌ خودران شیفت شب جهان در سئول (فیلم)
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی