Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بامیری درباره انتقاداتی که به زمان‌بر بودن و کلی بودن گزارش‌های تحقیق و تفحص مطرح می‌شود، اظهار کرد:‌ تحقیق و تفحص و نتایج آن بستگی زیادی به مختصات زمانی و مکانی دارد. البته موضوع تحقیق و تفحص نیز با هم متفاوت است که در نوع عملکردها و دستاوردهای آن تاثیرات مختلفی را به دنبال داشته است.

وی افزود: نمایندگان مجلس باید قبل از ورود به هر موضوع تحقیق و تفحص باید توجه داشته باشند که ورود آنها به موضوع تحقیق از هر مجموعه، دستگاه‌ یا بنگاه اقتصادی نباید هیجانی و احساسی باشد و شواهد و قرائن و اسنادی که براساس آن متقاعد می‌شوند وارد بحث تحقیق و تفحص شوند را به درستی مورد بررسی قرار دهند چون  بررسی درست این شواهد ممکن است در این مسیر به کلی  آنها را از انجام تحقیق و تفحص منصرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس ابزارهای متعددی برای شفاف‌سازی دارد

عضو کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراها در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:‌ مجلس به غیر از تحقیق و تفحص ابزارهای متعدد دیگری مانند دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی را در اختیار دارد که می‌توانند اطلاعات متقن و مستند را در اختیار مجموعه‌های تحقیق قرار دهند.

وی افزود: طرح‌هایی که از جنس تحقیق هستند باید توسط مرکز پژوهش‌های مجلس و دیوان محاسبات بررسی شوند و انجام این کار می‌تواند به عنوان عاملی بازدارنده برای طرح موضوع تحقیق و تفحص عمل کند.

بامیری درباره اثار زیانبار اقتصادی طرح تحقیق و تفحص بر سهام بنگاه‌ها خاطرنشان کرد:‌ هر مجموعه و قوه‌ای در کشور شامل قوه مجریه، مققنه و قضاییه ساختاری اجرایی برای فعالیت دارد و در مجلس نیز ترجیحا بهتر است که طرح موضوعاتی که  موجب ایجاد فضای هیجانی  و تاثیر منفی بر مجموعه‌ها، سازمان و بنگاه‌ها می‌شود توسط سخنگو مطرح شود.

نماینده لردگان در مجلس خاطرنشان کرد:‌ قبل از اعلام نظر نهایی و رسمی باید تلاش شود تا از اظهارات منفی پرهیز شود و اعلام اخبار نهایی در این زمینه‌ها به سخنگوها سپرده شود تا آسیب و عارضه تحقیق به حداقل کاهش یابد./نبض بازار

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس تحقیق و تفحص حسین بامیری موضوع تحقیق و تفحص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟

ایتنا - استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.

به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمی‌کنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف می‌کنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیت‌های کمتر (نسبت به گوشی‌های هوشمند) استفاده می‌کنند.

تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان می‌دهد که چرا برخی افراد از گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و عواقب این رها کردن چیست.

این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکت‌کنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشی‌های هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم می‌تواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینه‌ها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.

پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفن‌های صامت اختصاصی ممکن است گران‌قیمت باشند و برخی از شرکت‌کنندگان اروپایی گوشی‌هایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع می‌شد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود."

 

این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که می‌خواستند از حواس‌پرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشی‌های هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز می‌خواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.

برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث می‌شد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.

امتناع از داشتن گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد انواع نقصان‌ها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند "صامت"، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحله‌ای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و... از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشی‌های هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • لحظه احساسی رسیدن بچه روباه به مادرش در خیابان ولنجک + فیلم
  • واکنش احساسی نادال پس از حذف در بارسلونا
  • تحقیق و تفحص از اجرای پروژه بلوار مرحوم ابوترابی
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • انجام طرح تحقیق و تفحص از بلوار مرحوم ابوترابی
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • حس وطن دوستی با شنیدن مستندهایی درباره شهدا
  • آقاتهرانی: انشالله شورای نگهبان فردا لایحه عفاف و حجاب را تایید کند
  • کاهش دامنه نوسان باید ادامه یابد / سهامداران از اقدام هیجانی پرهیز کنند
  • زنان مریخی مردان ونوسی یا یک تفاوت‌ شخصیتی ساده؟!