Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، سال ۹۹ بود که «نرگس خدادادی» داوطلب نابینای کنکور در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شد، اما در مرحله مصاحبه به دلیل مشکل نابینایی تأیید نشد و همین موضوع درباه پذیرش معلولان در دانشگاه فرهنگیان نقدهایی را ایجاد کرد.

پس از آن بود که بررسی‌ها برای پذیرش داوطلبانِ دارای معلولیت آغاز شد و هم‌اکنون معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی از حل مشکل و فراهم شدن فرصت معلمی برای این گروه از داوطلبان معلول البته در مدارس استثنایی خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید هداوند، معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره تحصیل داوطلبان نابینا در دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: پیرو درخواست نرگس خدادادی، داوطب گنابادی که در کنکور سال گذشته به دلیل نابینایی در مرحله مصاحبه دانشگاه فرهنگیان پذیرفته نشد، وزیر سابق آموزش و پرورش برای بررسی موضوع، نامه‌ای به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال کرد و ما نیز در شورای عالی حضور یافته و اعلام کردیم به جز این داوطلب افراد مختلفی جزو رتبه‌های برتر کنکور هستند که در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته می‌شوند اما به دلیل نگاه برخی افراد و دستورالعمل‌ها در مرحله مصاحبه رد می‌شوند.

وی افزود: کارگروهی با محوریت مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش و پرورش استثنایی تشکیل و شیوه‌نامه‌ای تهیه شد که براساس آن سه گروه از داوطلبان آسیب‌دیده شنوایی، آسیب‌دیده بینایی، چندمعلولیتی و حتی دانش‌آموزان طیف اوتیسم با هوش‌ عادی می‌توانند متقاضی شغل معلمی شوند.

معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: کدرشته‌های دانشگاه فرهنگیان را بررسی کردیم و کد رشته‌هایی که این افراد مجاز به شرکت در آنها هستند و می‌توانند به عنوان معلم در مدارس عادی و استثنایی تدریس کنند، مشخص شد. همچنین پیشنهاد شد کارگروه مصاحبه‌گر این داوطلبان باید متخصصانی از سازمان آموزش و پرورش استثنایی باشد تا تشخیص دهند آیا فرد توانایی تدریس و ادامه کار در مدارس عادی و استثنایی را دارد؟

هداوند گفت: نامه‌ای توسط واحد امور اداری وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ارسال و در آن ذکر شده است که این داوطلبان می‌توانند به عنوان معلم در آموزش و پرورش استثنایی فعالیت کنند. این اقدام یک گام رو به جلو است اما به دنبال این هستیم که براساس قانون ۳ درصد استخدام معلولان، امکان فعالیت افرادی که توانایی دارند و کارگروه این توانایی را تشخیص می‌دهد، در سایر بخش‌ها فراهم شود.

کد خبر 631276 برچسب‌ها معلول و معلولیت مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: معلول و معلولیت مدرسه و مدارس دانش آموز سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود

علی فرهادی؛ درباره جزییات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود موجب جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از ۱.۲ است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به ۱.۴ برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • البرز آماده بزرگداشت هفته معلم است/ تقدیر از معلمان نمونه
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود