Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، رضا تقی پور نماینده مردم تهران در مجلس امروز (یکشنبه 18 مهرماه) در نطق میان دستور خود در صصحن علنی مجلس با بیان اینکه رشد دیجیتالی شدن، کسب و کار و جامعه، پیشران انفجاری عظیم در حجم ابر داده ها به وجود آورده است، اظهار داشت: دیجیتالی شدن باعث خلق اقتصاد ثانویه شده است که گسترده بوده و به این ترتیب بزرگترین تحولات اجتماعی از زمان انقلاب صنعتی به همراه دارد، داده ها به حدی عظیم شده اند که با توجه به تعداد بالای تراکنش های انجام شده توسط میلیون ها مشتری و شرکت ها در سراسر اکوسیستم های سازمانی از ماهیانه به هفتگی و به روزانه و ساعتی تغییر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس آمارهای منتشر شده و براورد مطالعات انجام شده داده هایی که به صورت سالانه تکثیر و مصرف می شود از حدود 1200 اگزابایت در سال 2010 به 64هزار و 200 اگزابایت در سال 2020 رسیده است یعنی بیش از 50 برابر.

تقی‌پور خاطرنشان کرد: برآورد می شود به 181 زتاوایت یعنی 181 هزار اگزابایت در سال 2025 برسد این یعنی این اطلاعات باید مدیریت شود و تاثیر این دیجیتالی شدن بر اکوسیستم همه کسب و کارها باید دیده شود.

وزیر ارتباطات دولت دهم گفت: امروزه سرعت روز افزون و نفوذ این فناوری های نوین در همه عرصه ها به خصوص درناحیه توانمند سازها و نتایج آن باعث سرعت بخشی به تحول دیجیتال شده است. امروز لازم است که زیر ساخت های توانمند ساز را در ابعاد زیر ساخت های حقوقی، هویت، صیانت، سواد و مهارت دیجیتال و زیر ساخت های فناوری را مورد توجه قرار دهیم.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: گسترش روز افزون قابلیت های فضای سایبری، جهانی شدن ارتباطات، انفجار اطلاعات و فناوری های نوظهور موجب مطرح شدن پارادایم ها، رویکرداها و مفاهیم نوین و رشد و فراگیری فزاینده آن است، به گفته صاحب نظران ما در ابتدای یک انقلاب قرار داریم که شیوه زندگی، کسب و کار و ارتباط را به شکلی تغییر می دهد که به لحاظ مقیاس دامنه و پیچیدگی بی سابقه است.

وی با بیان اینکه داده ها، اطلاعات و حکمرانی آنها اهمیت دارد بیان کرد: ما باید سرعت و دامنه این انقلاب جدید را به طور کامل درک کنیم و در بین چالش های متعدد و متنوعی که امروز با آن مواجه هستیم مهمترین و جدی ترین چالش فهم و درک این تحولات است. همکاران توجه کنید به طور کلی رشد دیجیتالی شدن، کسب و کار و جامعه، پیشران انفجاری عظیم در حجم ابر داده ها به وجود آورده است که سبب دسترس پذیری و همچنین استفاده از داده در حوزه کسب و کارها شده است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: طبیعتا دستیابی به تحول دیجیتال و رشد اقتصادی مورد نظر در برنامه پنج ساله هفتم و اهداف گام دوم هم تنها با این نو گرایی ها و نوآوری ها تضمین خواهد شد. ما احتیاج داریم با پرداختن به این مباحث به تعاملات مالی سرعت ببخشیم و آنها را سامان دهیم، دانش عمومی را ارتقا دهیم، شاخص های بهداشت را بالا ببریم، عناصر غیر کارآمد را حذف کنیم و نهایتا اینکه امروز داده ها و اطلاعات زیر بنای قدرت نرم و مهمترین رکن اداره کشورها است.

وی با بیان اینکه فناوری نوین مثل رایانه باراش ابری، هوش مصنوعی، زنجیره بلوکی، اینترنت اشیا باید در کاربردهایی نظیر دولت هوشمند، شهر هوشمند و اقتصاد هوشمند وارد کنیم، افزود: این نیازمند ایجاد نظام و حکمروایی داده ها و اطلاعات است. امروز به شدت نیازمند به این قوانین هستیم و لازم است مجلس یازدهم توجه کافی به این موضوع داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری به مجلس درخصوص تقویت ارزش پول ملی، تصریح کرد: آقای رئیسی بحث عملکرد سیستم بانکی و بانک های خصوصی بسیار مهم است نمی دانم  طرح تحقیق و تفحص از بانک های خصوصی به جا رسید اما امروز عمده سپرده های جذب شده در بانک های خصوصی صرف فعالیت های کوتاه مدت می شود که عمدتا دلالی و سوداگری است.

تقوی پور در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص اتفاقات اخیر کشور آذربایجان عنوان کرد: همانگونه که رهبری فرزانه انقلاب  فرمودند قره باغ خاک اسلام است و ما با اشغالگری مخالف هستیم، کمک های جمهوری اسلامی از آغازین روزهای شکل گیری جمهوری آذربایجان بر کسی پوشیده نیست، اشتراکات فرهنگی، تاریخی و دینی مردم دو کشور مسیر روشنی را برای ارتقا روابط ترسیم کرده است اما اعلام می کنیم با حضور صهیونیست ها و تروریست در منطقه مخالفیم با تغییر مرزها و ژئوپلتیک منطقه مخالفیم و جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد منافع دو ملت در سیاسی بازی های غریبه ها ذبح شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دشمن بداند دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان ارتباطات وسیعی دارند که با این توطئه ها آسیب نخواهد دید. به دوستان خود در منطقه نیز می گویم اجازه ندهید دشمنان ملت های مسلمان برای شما تصمیم بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحقیق و تفحص بانک بانک های خصوصی مجلس بانک های خصوصی دیجیتالی شدن داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی استان سمنان اظهار کرد: شاخص‌ها نشان‌دهنده کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان سمنان است.

وی افزود: برخی واحد‌های تولیدی در استان به دنبال نیروی کار هستند که خبر بسیار خوبی است. نرخ تورم در استان کاهشی و رشد اقتصادی رو به افزایش است.

رئیس جمهور اضافه کرد: رشد تولید و رشد اقتصادی می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کند، شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی در گروی تولید است؛ تلاش در تمام کشور باید در مسیر افزایش تولید باشد.

رئیسی با بیان اینکه وقتی بانک یک واحد تولیدی را تملک می‌کند، به دلیل اشتغال در زمینه پولی و مالی به تولید و صنعت توجه نمی‌کند، تأکید کرد: وزارت صمت، ستاد واحد‌های تولیدی و صنعتی و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی مشترک، فعال شدن واحد‌های تولیدی احیاشده  در تملک بانک‌ها را پیگیری کنند.

وی گفت: به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند؛ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.

رئیس جمهور همچنین اضافه کرد: مشارکت مردم باید با سازوکارهایی همراه باشد؛ یکی از جلوه‌های این سازوکار تعاونی‌ها هستند که می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

رئیسی ادامه داد: معاونت تعاون وزارت رفاه و بخش‌های دیگر از تعاونی‌ها بدانند امسال یکی از جلوه‌های مهم مشارکت مردم، میدان دادن به تعاونی‌ها است.



در حال بروزرسانی...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات دقیق ثبت‌نام و پرداخت وام بانوان بانک مهر ایران | وام ۱۰۰ میلیون تومانی «اندوخته بانوان» را چگونه بگیریم؟ + جدول
  • مجلس در تعطیلی پنج ‌شنبه‌ها توجهی به بخش خصوصی ندارد
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • تحقیق و تفحص از اجرای پروژه بلوار مرحوم ابوترابی
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • بانک‌هایی که بیشترین سود سپرده را می‌دهند
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • انجام طرح تحقیق و تفحص از بلوار مرحوم ابوترابی
  • ویکند ۲ روزه در بخش‌خصوصی؟