Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا الله‌یار روز یکشنبه در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: در این زمینه برای توسعه متوازن سواحل کشور بویژه در استان بوشهر با طول ۹۳۷ کیلومتر ساحل مشترک با خلیج فارس در سازمان بنادر و دریانوردی پیش بینی و طرح‌ریزی شده است.

وی بیان کرد: در حوزه توسعه سواحل براساس طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور به عنوان یک سند بالا دستی، سازمان بنادر و دریانوردی موظف شده نسبت به تدقیق این طرح و آوردن آن در مقیاس استانی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان بوشهر تهیه شده است

الله‌یار ادامه داد: در این راستا بعد از استان هرمزگان دومین استانی که طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی آن تدقیق و تهیه شده استان بوشهر است که این طرح تمامی شهرستان‌های ساحلی را نیز شامل شده است.

وی عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی این طرح تهیه برنامه بلندمدت برای استفاده از ظرفیت‌های دریا است که برای هر بندر برنامه اجرایی لازم پیش‌بینی شده است.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: این مطالعات نهایی شده و در شورای برنامه‌ریزی استان بوشهر درحال طی مسیر است که امید داریم هر چه سریع‌تر توسط شورای برنامه ریزی استان بوشهر ابلاغ و به عنوان یک سند بالادستی توسعه سواحل این استان بکار گرفته شود.

 الله یار اضافه کرد: این مطالعات گسترده و با نگاه بلند مدت پیش بینی شده که جنبه‌های مختلف زیست محیطی و همه پدیده‌های دریایی، ظرفیت‌های تجاری و بازرگانی، گردشگری و مسافری دریایی همچنین موضوع‎‌های مختلف با پدافند غیرعامل و سیاسی امنیتی در آن دیده شده است.

وی در باره توسعه بنادر اصلی و فرعی استان بوشهر گفت: در راستای توسعه بنادر اصلی و فرعی این استان، بوشهر به عنوان بندر اصلی و ۱۰ بندر تجاری آن به عنوان بنادر فرعی طرح‌های توسعه‌ای برای آن پیش بینی شده که در قالب طرح جامع بنادر بازرگانی، بندر بوشهر تا افق ۱۴۰۴ و بنادر فرعی نیز به صورت توسعه ۱۵ ساله در سه گام پنج ساله دیده شده است.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: این طرح تنظیم شده و تمامی برنامه‎‌های توسعه‌ای برای این افق به تفکیک هر سال چه در حوزه زیر ساختی و چه در حوزه تجهیزات مورد نیاز پیش بینی و مشخص شده است.

وی بیان کرد: در گام نخست استقرار طرح‌های جامع و طرح‌های ساماندهی جامع بنادر اصلی و فرعی آغاز شده و بزودی مراحل اجرایی آن نیز در سال ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.

 الله‌یار افزود: یکی دیگر از موارد توسعه‌ای دریامحور طرح‌های توسعه جزیره‎‌ها است که سازمان بنادر و دریانوردی براساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری و همچنین کارگروه ساماندهی سواحل، بنادر و جزایر کشور ماموریت پیدا کرده ترویج راهبردی توسعه جزایر کشور را محقق کند.

وی یادآور شد: در استان بوشهر نیز جزیره خارگ جزو طرح یاد شده است که انتظار می‌‎رود با اتمام فاز مطالعاتی تا پایان سال جاری زمینه برای اجرای آن در سال آینده فراهم شود.

برچسب‌ها بوشهر دریا سازمان بنادر و دریانوردی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر دریا سازمان بنادر و دریانوردی بوشهر دریا سازمان بنادر و دریانوردی خلیج فارس سازمان بنادر و دریانوردی استان بوشهر پیش بینی الله یار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح یکشنبه در بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌های بسیار مهمی در بنادر استان بوشهر در دست اجرا است.

وی ادامه داد: توسعه موج شکن بندر کنگان، ساخت چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، طرح جامع بندر گناوه و لایروبی کانال دسترسی بندر ریگ از مهمترین پروژه‌ها است که با تکمیل آنها ضرب آهنگ توسعه دریامحور در استان بوشهر شتاب و سرعت بیشتری خواهد گرفت.

افزایش عملکرد بنادر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: در فروردین امسال میزان تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بندر بوشهر با افزایش ۹۲.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۶ هزار و ۳۳۸ تی. ای.یو کانتینر رسید.

شکیبی نسب خاطرنشان کرد: پارسال همزمان با ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور اقدام‌های گسترده‌ای برای افزایش عملکرد بنادر بوشهر اجرایی شد که این مهم در عملکرد فروردین ماه بندر بوشهر به خوبی نمایان شده است.

وی افزود: بازاریابی ملی منطقه‌ای، نشست با شرکت‌های کشتیرانی و همچنین برگزاری نشست‌های مستمر هم اندیشی با تجار و بازرگانان از جمله دلایل افزایش رشد عملکرد بندر بوشهر است.

رونق ترانزیت مشتقات نفتی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: بعد از رونق ترانزیت مشتقات نفتی از بندر بوشهر اکنون افزایش چشمگیر حجم تخلیه و بارگیری ارمغان آور بازگشت رونق به این بندر تاریخی است.

شکیبی نسب یادآور شد: با زیرساخت‌های در دست احداث مجتمع بندری نگین بدون تردید میزان عملکرد بندر بوشهر در آینده نزدیک بسیار فراتر از وضعیت کنونی خواهد بود.

وی افزود: در بنادر تابعه استان بوشهر نیز طرح‌های مهمی در دست ساخت است که از شاخص ترین آنها، توسعه موج شکن بندر کنگان، ساخت چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، طرح جامع بندر گناوه و لایروبی کانال دسترسی بندر ریگ است.

کد خبر 6084058

دیگر خبرها

  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • افزایش درآمدها وموفقیت درجذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دربندرامام خمینی
  • مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد
  • فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری است
  • ◄ مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است
  • تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت
  • افزایش درآمدها و موفقیت در جذب سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی در بندرامام خمینی (ره)
  • رشد ۹۲.۵ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر بوشهر