Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گیلان گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، طرح هادی تعدادی از روستاهای استان که نیاز به بازنگری دارند انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع پیش از ظهر امروز در جلسه گرامیداشت روز روستا با اشاره به جایگاه و نقش مهم روستاها در تاریخ کشورمان اظهار داشت: یکی از رسالت‌های مهم انقلاب اسلامی ایران، توجه به روستائیان، روستانشینان، کانون تولید کشور و مناطق دورافتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با بیان اینکه بسیاری از مشاهیر، بزرگان، علماء و تاریخ‌سازان کشورمان برخواسته از محیط روستا هستند، گفت: با گذشت هزاران سال از تاریخ جامعه بشری، محیط روستایی همچنان یادآور صفا، صمیمیت، عشق به ایمان، تلاش، کار، فعالیت، تولید و اشتغال است.

زارع روستا را کانون ارزشمند فعالیت، تولید و اشتغالزایی دانست و افزود: نقش‌آفرینی در عرصه تولید ثروت و ارتقاء درآمد سرانه مردم عمدتاً می‌تواند از روستا باشد و توسعه و آبادانی روستاها همواره یکی از دغدغه‌های مسئولان نظام اسلامی بوده و امروز شاهد فعالیت‌های گسترده‌ای برای ارتقاء شاخص‌ها، آبادانی و عمرانی روستاها هستیم.

رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس برای بررسی مشکلات کشاورزان به گیلان سفر می‌کنند20 میلیارد تومان پروژه‌های عمرانی و حوزه سلامت نیروی زمینی ارتش در گیلان به بهره‌برداری رسیداستاندار گیلان: موسسات بانکی مکلف به پرداخت 20 درصد تسهیلات به بخش مسکن شدند

نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به نقش شوراها و دهیاری‌ها در سطح روستاها خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی و دهیاران که خود حاصل مردم‌سالاری دینی ما هستند در جذب مشارکت روستاییان، تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی‌ها بسیار می‌توانند تاثیرگذار باشند.

وی به ضرورت بهره‌مندی از استعدادهای خوب و پتانسیل‌های موجود در گیلان در حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی برای فراهم‌کردن زمینه‌های اشتغال و تولید ثروت اشاره و بیان کرد: اشتغالزایی برای جوانان روستایی، حمایت بانک‌ها از روستاییان براساس وظیفه قانونی و فعالیت‌های جمعی برای آبادانی، اشتغال و تولید روستاها حائز اهمیت است.

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت جبران برخی عقب‌ماندگی‌های گذشته در روستاها و بازنگری طرح‌های هادی روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: فعالیت، همکاری و مساعدت بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به روستاییان و حمایت از آن‌ها باید بیشتر باشد.

زارع افزود: طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده، طرح هادی برخی روستاهای استان که نیاز به بازنگری دارند امسال با انتخاب مشاور و پیمانکاران انجام خواهد شد و هم‌اکنون 98 درصدِ 2 هزار و 60 روستای بالای 20 خانوار گیلان طرح هادی دارند که بعضی نیاز به بازنگری دارند که با پیگیری دستگاه‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت ارتقاء شاخص برخورداری و تامین آب آشامیدنی در روستاهای گیلان تصریح کرد: برخی مناطق صعب‌العبور و کوهستانی گیلان در حوزه شبکه ارتباطی نیاز به تقویت ایستگاه‌هایی برای تلفن همراه دارند و ارتقاء سرعت اینترنت این روستاها نیز در برنامه است.

استاندار گیلان با بیان اینکه هرساله بالغ بر 100 پروژه و کار عمرانی از طریق ارزش افزوده در روستاها انجام می‌شود که در توسعه بیشتر روستا تاثیرگذار است گفت: حفط کاربری در روستاها همچنان مورد تاکید است و اقدامات و نظارت‌هایی انجام شده تا در شالیزار اجازه ساخت و تغییر کاربری داده نشود.

زارع با اشاره به ارتقاء درجه دهیاری‌های استان و بهره‌مندی دهیاران و فعالان در روستاها از آموزش‌های تخصصی ابراز داشت: در کنار آموزش‌های تخصصی باید از دولت الکترونیک هم بیشتر بهره ببریم.

فرماندار شهرستان رشت نیز در این جلسه با اشاره به شرایط خاص روستاها در گیلان اظهار داشت: روستاها در گیلان از نظر اقلیم، آب و هوا و امکانات دسترسی زمینه مناسبی را برای توسعه و پایداری منطقه فراهم می‌کنند و نقش روستاها در توسعه، تولید و کانون تولید بودن نقشی بی‌بدیل است.

علی فتح‌اللهی به اثرات خوب توسعه صنایع کوچک در روستاها در جهت توسعه همه‌جانبه روستا اشاره کرد و گفت: توجه به روستاها به عنوان مرکز تولید می‌تواند جهش تولید را در محیط روستایی رقم بزند و توجه به این حوزه منجر به حداقل رسیدن حاشیه‌نشینی شهرها و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان می‌شود.

وی خواستار ایجاد محیط‌های مفرح برای کودکان و جوانان در روستاها شد و خاطرنشان کرد: از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های حوزه روستا باید به نحو مطلوب استفاده شود و مدیران در بحث توسعه پایدار روستایی باید یک نگاه همه‌جانبه داشته باشند و تک بخشی و تک بُعدی به قضیه نگاه نشود.

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه حال شرکت تعاونی دهیاران روستایی اصلاً خوب نیست و نیازمند نگاه ویژه هستند گفت: هرگونه تصمیم و کار اجرایی که تفکر و فرهنگ روستایی را با مشکل مواجه کند، اهدافی که برای توسعه منطقه‌ای روستاها در نظر گرفته شده را نیز با مشکل روبه‌رو می‌کند.

انتهای پیام/612/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار گیلان طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی عصر سه‌شنبه در نشست با معاون امور دهیاری‌های وزارت کشور با تشریح اقدامات دولت در سطح روستاها اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت ایران قوی اقدامات ارزشمندی در همه بخش‌ها در سطح روستاها انجام شد که رضایت‌مندی خوبی بین مردم شاهد هستیم هر چند تا نقطه مطلوب فاصله است.

وی افزود: به حمدالله اتحاد و همدلی خوبی بین اعضا شوراها و دهیاران در سطح شهرستان شاهد هستیم که خروجی آن خدمت بی منت به مردم است.

فرماندار دشتی ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی در سطح روستاها اجرای طرح‌های اشتغالزایی است که تاکنون توفیقات خوبی حاصل شد ولی هنوز باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: انتظار داریم تسهیلات لازم جهت اجرای طرح‌های اشتغال‌زا و درآمدزا به شهرستان تزریق شود.

بحرانی بیان کرد: با توجه به وسعت شهرستان نیاز است ماشین آلات لازم به دهیاران برای خدمات رسانی مطلوب‌تر به مردم اختصاص داده شود.

کد خبر 6086985

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود