Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@11:28:23 GMT

خطر سویه دلتا برای زنان باردارِ واکسینه نشده

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۳۷۷۶

خطر سویه دلتا برای زنان باردارِ واکسینه نشده

آفتاب‌‌نیوز :

این مطالعه که در مجله American of Obstetrics and Gynecology منتشر شد، روند ابتلا به نوع شدید کووید۱۹ را در زنان باردار مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

از ماه مه ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۱، ۱۵۱۵ زن باردار در سیستم بهداشت عمومی دالاس، مبتلا به کووید۱۹ تشخیص داده شدند از جمله ۸۲ مورد مبتلا به نوع شدید این بیماری (۸۱ مورد واکسینه نشده بودند) و ۱۱ مورد که به دستگاه های تنفسی نیاز داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در این مطالعه دو مورد مرگ مادران باردار را نیز گزارش کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد که حدود پنج درصد از زنان باردار تا مارس ۲۰۲۱ با نوع شدید کووید۱۹ دست و پنجه نرم کردند که قبل از پایان تابستان در میان موج کروناویروس ناشی از شیوع سویه دلتا، این آمار ۱۰ الی ۱۵ درصد افزایش یافت.

این مطالعه نشان داد زنان بارداری که مبتلا به سویه دلتا تشخیص داده شدند بیشتر به نوع شدید کووید۱۹ مبتلا می شدند و کسانی هم که واکسینه نشده بودند نیز بیشتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان قرار داشتند.

محققان از زنان باردار خواستند که به عنوان بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کووید۱۹، واکسینه شوند.
داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا (CDC) نشان داد که تا ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۱، بیش از ۱۲۵ هزار مورد ابتلا به کووید۱۹ در زنان باردار تأیید شده است که ۲۲ هزار مورد از آنها در بیمارستان ها بستری شده و ۱۶۱ مورد دیگر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.

به گزارش فاکس نیوز، به رغم خطر شدید کووید۱۹ برای زنان باردار، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا گزارش می دهد که تنها حدود ۳۱ درصد از زنان باردار ۱۸ تا ۴۹ ساله در این کشور به طور کامل در برابر کووید۱۹ واکسینه شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زنان باردار واکسن کرونا شدید کووید۱۹ زنان باردار نوع شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند

برخی تغییرات در بدن با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر است. با این حال، محققان هنوز در تلاشند تا به طور کامل همه تغییراتی را که اتفاق می‌افتد و معنای آن‌ها برای سلامت بزرگسالان مسن را درک کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک مطالعه منتشر شده نشان داد که یک نوع چربی خاص با افزایش سن در بافت عضلانی شروع به ایجاد می‌کند.

محققان ابتدا لیپید را با استفاده از بافت موش شناسایی کردند و سپس نتایج مشابهی را در عضلات انسان یافتند. آن‌ها سپس دریافتند که سطح این چربی را می‌توان از طریق ورزش در میان زنان یائسه کاهش داد.

نتایج به یکی دیگر از مزایای احتمالی ورزش و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد این تجمع چربی اشاره دارد.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می‌کنند که مطالعه لیپید‌های پیچیده (چربی‌ها) ممکن است به درک بیماری‌های مرتبط با افزایش سن و طول عمر کلی کمک کند.

برای این منظور، آن‌ها ابتدا ده بافت مختلف را در موش‌های پیر و جوان مورد بررسی قرار دادند تا تفاوت‌های مربوط به سن در لیپید‌ها را درک کنند. آن‌ها دریافتند که لیپید‌های بیشتری با افزایش سن در بیشتر بافت‌هایی که مورد بررسی قرار گرفتند شروع به تجمع می‌کنند. لیپید‌های اولیه‌ای که آن‌ها پیدا کردند، بیس (مونوآسیل گلیسررو) فسفات (BMPs) نام داشت.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند که آیا تجمع BMP مشابهی در انسان رخ داده است یا خیر. آن‌ها نمونه‌برداری‌های عضلانی را از مردان و زنان جوان‌تر بین ۲۰ تا ۳۰ سال و مردان و زنان مسن‌تر بین ۶۵ تا ۸۰ جمع‌آوری کردند. در حالی که بین نمونه‌های بافت عضلانی مردان و زنان تفاوت‌هایی وجود داشت، محققان متوجه تجمع BMP در شرکت‌کنندگان مسن‌تر شدند.

به گفته محققان، BMP‌ها در بیماری‌های مختلف از جمله بیماری مزمن کلیوی، بیماری‌های مربوط به تجمع کلسترول و بیماری‌های عروقی و برخی اختلالات متابولیک ژنتیکی تجمع می‌یابند. ممکن است مشخص شود که سطوح BMP به عنوان یک نشانگر مرجع برای پیری سالم عمل می‌کند، اما برای این کار به تحقیقات بیشتری نیاز است.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند آیا ورزش می‌تواند بر سطح BMP تأثیر بگذارد یا خیر. برای این بخش از مطالعه، محققان ۱۲ زن یائسه بین ۴۵ تا ۷۰ سال را که اضافه وزن داشتند و کمتر از سه ساعت در هفته ورزش می‌کردند، بررسی کردند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است