Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در خصوص علت فوت برخی افراد با وجود تزریق دو دز واکسن کرونا گفت: تزریق واکسن باعث کاهش مرگ و میر و بستری شدن بیماران در بیمارستان‌ها می‌شود، ولی به طور کلی هیچ واکسنی در دنیا وجود ندارد که ۱۰۰ در صد جلوی مرگ و میر یا بستری بیماران را بگیرد. خبرگزاری میزان-حمید رضا جماعتی در حاشیه برگزاری کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کووید ۱۹ با اشاره به این که این کمیته به صورت هفتگی و با حضور ۵۰ نفر از متخصصان و فوق تخصصین ICU، ریه، عفونی، و رشته‌های مرتبط با کرونا برگزار می‌شود، افزود: امروز جلسه این کمیته، درخصوص پروتکل‌های درمانی کرونا و بروز رسانی آخرین درمان‌های این بیماری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: بحث امروز درخصوص دارو‌های مصرف شده برای درمان بیماری کرونا و تاثیر و کارایی آن‌ها است و پروتکل جدید که براساس مراحل مختلف بیماری کرونا می‌باشد در حال تصویب است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در خصوص علت فوت برخی افراد با وجود تزریق دو دز واکسن کرونا گفت: تزریق واکسن باعث کاهش مرگ و میر و بستری شدن بیماران در بیمارستان‌ها می‌شود، ولی به طور کلی هیچ واکسنی در دنیا وجود ندارد که ۱۰۰ در صد جلوی مرگ و میر یا بستری بیماران را بگیرد.

 جماعتی در ادامه با بیان این که ابتلا به کرونا و مرگ و میر افراد بستگی به بیماری‌های زمینه‌ای فرد و زمان ابتلایشان به این بیماری دارد، افزود: ایمنی در مقابل کرونا بعد از دو تا سه هفته از تزریق دز دوم واکسن در بدن ایجاد می‌شود. درصورتی که برخی افراد بعد از تزریق دز اول واکسن و یا بلافاصله بعد از تزریق دز دوم مبتلا به کرونا می‌شوند.

وی همچنین گفت: از دیگر عوامل ابتلا به بیماری کرونا، بیماری‌های زمینه‌ای است که سیستم ایمنی این افراد بسیار ضعیف است و با زدن واکسن هم ایمنی لازم در بدنشان ایجاد نمی‌شود و مانع بستری یا مرگ این افراد نمی‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، جماعتی با بیان این که سن بالای افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند نیز عامل دیگری برای ابتلا و مرگ این بیماران می‌شود، گفت: گاهی بیماران زمینه‌ای در برابر تعداد بسیار زیادی از ویروس کرونا قرار می‌گیرند و علیرغم اینکه واکسن کرونا را هم تزریق کرده باشند، سیستم ایمنی این افراد تاب بیماری را نمی‌آورد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: باید علاوه بر تزریق دو دز واکسن، اقدامات لازم بهداشتی از جمله زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، اجتناب از دور همی‌ها و مسافرت‌ها را نیز انجام دهیم تا از ابتلا به کرونا جلوگیری شود و اینکه تصور کنیم تنها با زدن واکسن از ابتلا و مرگ پیشگیری می‌شود، فکر خامی است.

جماعتی در ادامه تاکید کرد: حتما علاوه بر واکسیناسیون و مراعات اصول بهداشتی ذکر شده، باید مراقب باشیم که خودمان را در برابر ویروس قرار ندهیم.
  بیشتر بخوانید: دانشجویان دریافت واکسن را به تعویق نیندازند
انتهای پیام/ برچسب ها: واکسن کرونا مرگ و میر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا مرگ و میر تزریق دو دز واکسن کمیته علمی کشوری واکسن کرونا مرگ و میر زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیماران «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمد اسماعیل کاملی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر سازمان بیمه سلامت چه خدماتی به بیماران SMA ارائه می دهد، گفت: با تشکیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج، درصورتی که اطلاعات بیماران مبتلا به اس ام ای در سامانه بیماری های نادر وزارت بهداشت (RDA) ثبت شده باشد، از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بهره مند می شوند.

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص پوشش دارویی این بیماران گفت: بعد از معرفی بیمار به منظور دریافت دارو از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت، فارغ از نوع بیمه پایه، با مراجعه بیمار به داروخانه های منتخب از مزایای صندوق بهره مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: بیماران مبتلا به هر سه تیپ بیماری SMA TYPE۱, SMA TYPE۲, SMA TYPE۳ از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در خصوص خدماتی از جمله آزمایش، پرتوپزشکی، توانبخشی، خدمت پزشک، ویزیت و دارو (بر اساس ضوابط ابلاغی) بهره مند می شوند.

کاملی تاکید کرد: بیماران منتسب به نشان بیماری SMA می توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی، پس از طرح و بررسی و در صورت تایید در کمیته های مربوطه برای خدمات خارج از ضوابط ابلاغی بهره‌مند شوند.

به گزارش وبدا، وی تاکید کرد: هرگونه تغییر آتی در نحوه پوشش مبتنی بر ضوابط ابلاغی از مبادی ذیصلاح خواهد بود.

انتهای پیام

کد خبر: 1225429 برچسب‌ها بیماری اس ام ای

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • توصیه‌های روزه داری و مصرف دارو‌ها
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق بیماری‌های خاص-صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی بیماران اس ام‌ای از صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!