Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضانعلی سنگدوینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جهاد سازندگی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات متعددی برای توسعه زیر ساخت ها مانند برق، آب و گاز روستاها انجام داد و در نتیجه آن برخورداری روستانشینان از خدمات زیربنایی به طور محسوسی بیشتر شد.

وی گفت:‌ پس از تلفیق جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی، بخش عمران و فعالیت جهادی به خصوص در مناطق روستایی با خلل روبرو شد و وزارت جهاد کشاورزی نتوانست امورات بخش سازندگی را همانند گذشته ادامه داده و طرح های نیمه تمام را به سرانجام برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: در صورت فعالیت دوباره نهاد جهاد سازندگی شاهد انسجام در خدمت‌رسانی به روستاها خواهیم بود .

وی گفت : استفاده متمرکز  و سازماندهی شده از ظرفیت گروه های جهادی، بهره گیری از توان خیرین و معتدمین محلی تحولی شگرف در خدمت رسانی به روستاها ایجاد می کند و جهاد سازندگی با پایداری مشاغل روستایی و حمایت از حرفه های مختلف روستا می تواند به درآمدزایی بیشتر روستاییان کمک کرده و زمینه بازگشت افرادی که برای کار به مناطق جمعیتی بزرگ رفته اند را فراهم  سازد.

این نماینده مجلس ادامه داد: جهادسازندگی در کوران جنگ تحمیلی و هنگامی که کشور درگیر دفاع مقدس بود عملکرد قابل دفاعی داشت و به یقین در شرایط فعلی کشور و امنیت مطلوب جامعه ، ثمرات و دستاورد های آن مشهودتر خواهد بود

وی اظهار کرد: پیشنهاد رییس جمهوری برای احیای جهاد سازندگی موجب توسعه روستاها شده و تحول شگرفی را در این مناطق بدنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، تدوین ساز و کار و ساختارهای احیای ماموریت‌های جهاد سازندگی با محوریت مردم در ۲۰ روز، ماموریت جدیدی است که رییس جمهوری به معاون اول خود داده است؛ ماموریتی که محور آن در دولت سیزدهم جدید و بی‌مقدمه نیست، اما نشان از عزم آیت‌الله رییسی و دولتمردانش برای تحقق این امر دارد.

رییس جمهوری نهم ماه مهر در دیدار نخبگان، علما، خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به این موضوع اشاره کرده بود.

وزیر جهاد کشاورزی شهریورماه از تهیه لایحه احیای جهاد سازندگی خبر داده بود، این موضوع با دستور رییس جمهوری به معاون اول وارد مرحله عملیاتی شده است.

بازه زمانی تعیین شده بیست روزه هم نشان از آن دارد که برای دولت سیزدهم موضوع احیای جهاد سازندگی یک موضوع کلیدی و اولویت‌دار است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان نماینده مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان نماینده مجلس شورای اسلامی احیای جهاد سازندگی رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین اصغری درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: در حال حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و ... تامین می شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز سال جاری نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه سال جاری در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور