Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، نسیم بهنیافرد، مسئول کلینیک ویژه پیشگیری و ارتقای سلامت امید یزد گفت: شایع‌ترین سرطان در دنیا، سرطان پستان است که سالیانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار مورد جدید در دنیا شناخته می‌شود.

او ادامه داد: بر اساس آمار‌ها در ایران سالانه ۸ هزار و ۵۰۰ زن به سرطان پستان مبتلا می‌شوند و این سرطان پنجمین عامل مرگ در زنان ایرانی و دومین علت مرگ به دلیل ابتلا به سرطان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنیا فرد افزود: از هر ۸ زن، دو نفر در کشور به سرطان پستان مبتلا می‌شوند و سن شروع و بروز این بیماری در ایران نسبت به کشور‌های اروپایی یک دهه زودتر و در گروه سنی زیر ۴۰ سال شیوع و بروز بالاتری در بین خانم‌های ایرانی دارد.

او با اشاره به عوامل موثر در ابتلا به سرطان پستان اظهار داشت: عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی، آلاینده‌ها و سبک زندگی، مصرف الکل، چاقی، نژاد و قومیت و نوع تغذیه از عوامل مهم و تاثیر گذار در ابتلا به سرطان‌ها به شمار می‌آید.

این مسئول خاطر نشان کرد: ارث و سابقه خانوادگی مهم‌ترین عامل در ابتلا به سرطان پستان است به طوری که از هر ۲۰۰ زن، یک زن ژن ابتلا به سرطان را دارد که می‌تواند احتمال بروز سرطان ۴۵ تا ۸۰ درصد افزایش یابد.

مسئول مرکز تشخیص زودهنگام سرطان ادامه داد: با افزایش سن، ابتلا به سرطان نیز افزایش پیدا می‌کند به طوری که ۷۷ درصد مبتلایان بالای ۵۰ سال و از این تعداد ۵۰ درصد بالای ۶۵ سال داشتند.

او با اشاره به اهمیت و تشخیص زودهنگام سرطان پستان گفت: مرکز تشخیص زودهنگام سرطان از سال ۹۸ به منظور تشخیص زودهنگام سرطان‌ها به خصوص سرطان پستان، سرطان دهانه رحم و سرطان روده بزرگ فعالیت خود را آغاز کرد.

مسئول مرکز تشخیص زودهنگام سرطان در یزد تاکید کرد: همچنین کلینیک پیشگیری و ارتقاء سلامت امید به منظور توانمند سازی افراد جامعه، افزایش سطح سلامت جامعه، خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها به هم استانی‌ها خدمات ارائه می‌کند.

نسیم بهنیافرد تاکید کرد: در دنیا ماه اکتبر، ماه آگاهی بخشی سرطان پستان نامگذاری شده است و به همین منظور ۱۷ تا ۲۲ مهرماه در استان یزد پویش آگاهی بخشی و غربالگری سرطان پسته برگزار می‌شود.

او تصریح کرد: بانوان ۳۰ سال به بالا می‌توانند در این ایام از ساعت ۸ الی ۱۴ به مرکز تشخیص زودهنگام سرطان و کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت امید برای غربالگری و معاینه مراجعه کنند.

مسئول مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با اشاره به روش تشخیص سرطان یادآور شد: بانوان ۲۰ سال به بالا ماهانه از سوی فرد معاینه صورت گیرد و تا سن ۴۰ سالگی سالانه سونوگرافی و هر دو سال یک بار ماموگرافی از سوی پزشک انجام شود و بعد از سن ۵۰ سالگی ماموگرافی سالانه توصیه می‌شود.

نسیم بهنیافرد تاکید کرد: بانوان در صورت هرگونه تغییر در بافت و نوک سینه، اندازه، رنگ و ضخامت پوست، بروز زخم، جوش، ترشح خونی و یا ترشح‌های بی رنگ برای غربالگری به پزشک متخصص مراجعه کنند.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرطان سینه ارتقاء سلامت مرکز تشخیص زودهنگام سرطان ابتلا به سرطان سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردان و زنان در عوامل موثر در چاق شدنشان هم متفاوت هستند!

ایتنا - گروهی از محققان دانشگاه ناوارا اسپانیا با تحقیقی جذاب و گسترده بر روی نقش باکتری‌های روده در سلامت انسان و رابطه پیچیده بین باکتری‌های میکروبیوم روده و چاقی تفاوت‌های جالبی را بین زنان و مردان کشف کردند.
نتایج این تحقیق که به رهبری دکتر پائولا آراناز از مرکز تحقیقات تغذیه در دانشگاه ناوارا اسپانیا انجام شد نشان می‌دهد میکروبیوتای روده، جامعه متنوعی از میکروارگانیسم‌های ساکن در دستگاه گوارش، نقش مهمی در سلامت متابولیک ایفا می‌کنند و اختلال در این تعادل که دیس بیوزیس نامیده می‌شود، می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله چاقی تأثیرگذار باشد.

در این تحقیقات، ۳۶۱ داوطلب بزرگسال متشکل از ۲۵۱ زن و ۱۱۰ مرد اسپانیایی شرکت کردند که بر اساس شاخص چاقی و عواملی مانند شاخص توده بدنی، درصد توده چربی و دور کمر طبقه‌بندی شدند.

محققان اظهار کردند که به نظر می‌رسد ترکیب میکروبیوم روده، به‌ویژه سطوح بالاتر این باکتری، در برابر چاقی محافظت ایجاد کند. جالب اینجاست که این تحقیق همچنین تفاوت‌های جنسیتی را در باکتری‌های روده مرتبط با چاقی نشان داد.

در مردان، فراوانی بیشتر گونه‌هایی (پاراباکتریز و کامپیلوباکتر کاندیداسیس) به شدت با شاخص توده بدنی و بالاتر از دور کمر مرتبط بود. در مقابل، سه گونه (Prevotella - Prevotella micans Prevotella brevis و Prevotella sacharolitica) که نشانگر چاقی در زنان هستند، در مردان وجود نداشت.

نتایج این تحقیق که توسط کنگره اروپایی چاقی منتشر شده نشان داد که عدم تعادل در گروه‌های باکتریایی مشخص، با تفاوت‌های قابل‌توجه بین جنسیت‌ها، که ممکن است بر متابولیسم تأثیر بگذارد، نقش مهمی در شروع و توسعه چاقی بازی می‌کند.

دیگر خبرها

  • مردان و زنان در عوامل موثر در چاق شدنشان هم متفاوت هستند!
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • عامل افزایش ابتلای جوانان به سرطان چیست؟
  • بهره برداری از دستگاه ماموگرافی هالوژیک بیمارستان کیش
  • نتایج یک تحقیق جدید؛ این ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید