Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2023-12-04@23:11:04 GMT

توسعه هرمزگان برمبنای اقتصاد دریا در دستورکار است

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۱۹۶۱

توسعه هرمزگان برمبنای اقتصاد دریا در دستورکار است

مهدی دوستی روز دوشنبه در آیین معرفی و تودیع استاندار هرمزگان که با حضور وزیر کشور در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شد، افزود: موج شکن های مردمی تجربه موفقی در زمینه اقتصاد دریا و مردم پایه در هرمزگان محسوب می‌شود و یک الگوی موفق در بهره‌برداری مردم از اقتصاد دریا است.

وی بیان داشت: وظیفه ما تسهیل گری و ایجاد بستر برای بهره‌برداری مردم از دریا است و باید قوانین لازم در این زمینه نیز تدوین و تصویب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: همچنین تحول در این استان براساس تولید، گردشگری و تجارت را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

دوستی یادآورشد: حفاظت از محیط زیست نیز یک مساله اساسی است که باید مورد توجه باشد و در این راستا رفع مشکل فاضلاب بندرعباس و حفظ  محیط زیست دریا محور اصلی مدنظر است.

وی ادامه داد: برای تحول اساسی بویژه در ایجاد اشتغال، از صنایع فعال هرمزگان نیز انتظار می‌رود که زنجیره ارزش را در استان توسعه دهند و خوشه های تولیدی و خدماتی توسط  صنایع ایجاد شود.

استاندار هرمزگان با اشاره به آشنایی خود با توانمندی‌های این استان بویژه در بخش نفت و کشتی ‌سازی اظهارداشت: امیدوارم در خدمت رسانی به مردم این منطقه مرزی به گونه‌ای عمل کنم که موجب رضایت مندی این بزرگواران شود.

دوستی همچنین با اشاره به نقش ورزش در غرور ملی و ایجاد اشتیاق و نشاط  در جامعه اظهارداشت: علاقه‌مند به توسعه ورزش این استان هستم و با استفاده از کمک جوانان، برنامه ویژه‌ای برای این ظرفیت خواهیم داشت.

وی بیان داشت: از قشرهای مختلف مردمی استان هرمزگان خواستار کمک برای ایجاد تحول در استان هستم تا توسعه هرمزگان در شاخص‌های مختلف رقم بخورد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: وظیفه ما برآورده کردن آرزوها و خواسته های مردم است و تمام توان خود را در این راستا به کار خواهم گرفت.

برچسب‌ها مراسم معارفه استانداری هرمزگان هرمزگان مراسم تودیع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراسم معارفه استانداری هرمزگان هرمزگان مراسم معارفه استانداری هرمزگان هرمزگان مراسم تودیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد دانشگاهی به سمت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال گام بردارد

ایسنا/هرمزگان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان گفت: راه‌اندازی و تقویت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری در استان هرمزگان می‌تواند بسیار اثر گذار باشد و در همین راستا کارگروه کسب‌ و کارهای اقتصاد دیجیتال در استان هرمزگان راه‌اندازی شد که لازم است جهاد دانشگاهی به سمت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال گام بردارد.

محسن خاکی‌نهاد، امروز (دوازدهم آذرماه)، در دیدار با رئیس، معاونین و کارکنان جهاد دانشگاهی استان هرمزگان که در سالن جلسات این مجموعه برگزار شد، رسالت اصلی جهاد دانشگاهی را تکمیل زنجیره ارزش تسهیلات تکمیلی دانست و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید به حوزه‌هایی که سایر بخش‌ها ورود نمی‌کنند ورود کند و بر اساس شناسایی حوزه‌هایی که به توسعه استان کمک می‌کند با روحیه جهادی وارد میدان شود.

وی تحول‌خواهی را یکی از ویژگی‌های کارکنان جهاد دانشگاهی هرمزگان دانست و عنوان کرد: کارکنان جهاد دانشگاهی با دارا بودن نگاه جهادی و تلفیق آن با علم و عمل، اتفاقات بزرگی را در حوزه‌های مختلف رقم زده‌اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان، ضمن تاکید بر این نکته که تمام ارکان کشور برای تحقق تمدن نوین اسلامی گام بردارند، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می‌تواند نقش مهمی را در فرایند تمدن‌سازی ایفا کند.

سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بومی‌سازی شود

خاکی‌نهاد، با اشاره به اهمیت بومی‌سازی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری متناسب با شرایط و ظرفیت‌های استان هرمزگان، تشریح کرد: باید راهبردها وبرنامه‌ریزی‌ها در بخش‌های مختلف را متناسب با برش‌های استانی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین کرد.

وی با ابلاغ سند توسعه اقتصاد دریا محور از سوی مقام معظم رهبری را یک فرصت برای استان هرمزگان دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت‌ها تا کنون در استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی دریا به خوبی بهره‌ نبرده‌اند. در دولت سیزدهم این نگاه چه در مجموعه ستادی دولت و چه در استان وجود دارد و به زودی شاهد رقم خوردن اتفاقات بزرگی در این زمینه خواهیم بود.

سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای تدوین شود

دبیر شورای اداری استان هرمزگان، افزود: جهاد دانشگاهی باید سرفصل‌های دوره آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای تدوین کند. به عنوان مثال حوزه معادن و ظرفیت‌های باغی هرمزگان از جمله موضوعاتی هستند که جهاد دانشگاهی می‌تواند در بحث آموزش وتوانمندسازی ورود کنند.

خاکی‌نهاد، افراد قوی را لازمه ایجاد ایران قوی دانست و افزود: باید سهم ویژه‌ای برای آموزش در روند توسعه در نظر گرفت تا افراد قوی برای تحقق ایران قوی و تمدن نوین اسلامی تربیت شوند.

وی با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصاد دیجیتال در استان هرمزگان، اظهار کرد: راه‌اندازی و تقویت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری در استان هرمزگان می‌تواند بسیار اثرگذار باشد و در همین راستا کارگروه کسب‌ کارهای اقتصاد دیجیتال در استان هرمزگان راه‌اندازی شد که لازم است جهاد دانشگاهی به سمت تقویت این مهم در استان هرمزگان هم گام بردارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی میزان تحقق اهداف کلان اقتصاد دریامحور در کمیسیون عمران مجلس
  • توسعه اقتصاد دریا محور در قالب بهره‌برداری از ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد مجموعه‌های كشتی‌سازی
  • جهاد دانشگاهی به سمت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال هرمزگان گام بردارد
  • دستیابی به اشتغال پایدار با توسعه و صنعتی سازی سواحل
  • از ظرفیت‌های دریا استفاده نکردیم/ برنامه جامع یا تقسیم کار ملی در این‌باره وجود ندارد
  • از ظرفیت‌های دریا استفاده نکردیم/ برنامه جامع یا تقسیم کار ملی در این‌باره وجود ندارد/ داده‌های آماری موجود اقتصاد دریا دقیق نیست
  • جهاد دانشگاهی به سمت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال گام بردارد
  • جزئیات ساخت 27 شهر جدید ساحلی
  • توسعه از ترانزیت تازیست فناوری؛اقتصاد دریاپایه دربوشهرجان می‌گیرد
  • سازمان بنادر: آماده جذب سرمایه‌گذار برای فازهای بعدی بندر چابهار هستیم